Şimdi Ara

Gerçekten ttmobil bu kadar kötümüydü arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce hattımı turkcellden ttmobile taşıdım. Malesef şehir merkezinde olmama rağmen berbat bir çekim kalitesi var. 2 mbit’i geçmeyen internet hızı, görüşme esnasında kopmalar , çağrı başlatamamalar gibi problemler yaşıyorum. Yarını (Pazartesiyi) bekliyorum turkcell’e dönmek için. Daha fazla ödemeye yazıyım yeterki o kaliteyi alayım yaşadığım yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 10 Kasım 2019; 21:42:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• efefor kullanıcısına yanıt
    İlginç değil, doğal. Her operatörde bölgesel olarak performans farkı var. Aynı şehir değil, aynı mahalle içinde bile çok farkı hızların alınacağı yerler olur, aynı sokakta bile.

4G çekmiyorsa 3G deneyin, belki performansı daha iyidir.
  • Depremden önce iyiydi depremde ne olduysa toparlanamadı. Çağrı başlatamama ses gidip gelmesi çağrının sonlanması gibi problemler çok yaşanmaya başladı. Bir yılı Türkcell bir yılı Vodafone olmak üzere 15 yıldır Türk telekom kullanıyordum.Ama artık dönmemek üzere ayrıldım.Bence Telekom malesef sahipsiz kaldı. Her gelen içini boşalttı, günü kurtardı ve beklenen son. Ayda 10 lira için çekilecek çile değil bence.
  • Çok farkediyor hocam, farklı yapıda ve konumda binalar, yeryüzü engebesinin değişimi, her şey etkiliyor. Binanın bir yüzünde 130 Mbit alırken, diğer tarafında 4G çekmiyor.
  • Her yerde böyle değil. Bolgenizde böyleyse kosarak uzaklasin ttden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hele bi hız testini bitirseydiniz belki değişirdi sonuç. Şaka bir yana TTMobil kullanıcısıyım hız konusunda bir problem yaşamadım genel olarak yeterli düzeyde, çekim konusuna gelecek olursak şehir içinde frekans planlamaları iyi olmadığı için sinyal dalgalanması bolca oluyor.
  • 7 gün dayanabildim ve az önce hatlarımı tekrar turkcell’e taşıdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Online işlemlerden bakar mısınız güvenli internet profili açık mı kapalı mı?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

• TT Mobil deprem günü ve gecesi hatta ertesi günü büyük sınavını veremedi

Şebekeler sustu,telefonlar ulaşılamadı daha ne hayır bekleyelim.?

• Depremden önce iyiydi de depremden sonra kullanılmaz oldu, ben de 2hafta önce geçtim turkcelle kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babboable -- 11 Kasım 2019; 21:0:35 >
  • Telekom’un internetini tek beğenen tek abone benim sanırım 3 yıl önce Turkcell kullanıyordum aşağı yukarı aynı hızı alıyordum sonra Vodafone a geçtim 20 mbit üzerini görmüyordum Telekom’da hayat varmış valla faturalı 15 GB 35₺ paketine teklif teldi ama kendime güvenemediğimden geçemedim

• Tolgasonkaya T kullanıcısına yanıt
    Ne konuda güvenememek?

• Ttmobil 90 gün geçmedi diye hattın birinin taşınmasını reddetti diğerini onayladı, direk btk’ya yazdım ceza alması için. Bu ne saçmalıktır 2 hatt tt mobile Ve 3 kasımda taşındı. Sonrasında turkcell’e ise dün (11 kasımda) taşıma başvurusu yaptım ve ttmobil hattın birini taşımaya onay veriyor , diğerine 0 hat muamelesi yapıp aktivasyon üzerinden 90 gün geçmedi diye reddediyor. btk’ya numara taşıma kanununun 10. Maddesinin E bendine istinaden şikayetimi gerçekleştirdim.
    10. Maddenin e bendi ‘’Mobil numara taşınabilirliğinde, devir yoluyla yapılan abonelikler hariç olmak üzere, taşınma talebinde bulunan abonenin numaranın tahsisli olduğu işletmeci ile ilk abonelik sözleşmesini imzaladığı tarihten itibaren üç ay geçmemiş olması.’’ Ttmobil yıllık cirodan bedel ödemeye hazır olsun, taşınmamam için usülsüzlük yaptılar , peşini bırakmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 12 Kasım 2019; 15:9:27 >
  • Ttmobil 90 gün geçmedi diye hattın birinin taşınmasını reddetti diğerini onayladı, direk btk’ya yazdım ceza alması için. Bu ne saçmalıktır 2 hatt tt mobile Ve 3 kasımda taşındı. Sonrasında turkcell’e ise dün (11 kasımda) taşıma başvurusu yaptım ve ttmobil hattın birini taşımaya onay veriyor , diğerine 0 hat muamelesi yapıp aktivasyon üzerinden 90 gün geçmedi diye reddediyor. btk’ya numara taşıma kanununun 10. Maddesinin E bendine istinaden şikayetimi gerçekleştirdim. 10. Maddenin e bendi ‘’Mobil numara taşınabilirliğinde, devir yoluyla yapılan abonelikler hariç olmak üzere, taşınma talebinde bulunan abonenin numaranın tahsisli olduğu işletmeci ile ilk abonelik sözleşmesini imzaladığı tarihten itibaren üç ay geçmemiş olması.’’ Ttmobil yıllık cirodan bedel ödemeye hazır olsun, taşınmamam için usülsüzlük yaptılar , peşini bırakmayacağım.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olmam gerekçesiyle maddi sıkıntıya düştüğüm aylarda geçici olarak paket yapmıyorum ama faturalıya geçsem her ay düzenli ödemek zorundayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.