Şimdi Ara

gercekten resident evil 7 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar biohazard 7 yani re7 die oyun cıktı bu oyun gercekten re oyunlarının devamımı bu lanet bir oyun olmuş böyle.oyuncu gözükmüyor napıyor bu capcom firması efsane bir seri bu kadar rezil bir hale getirilir mi :(



  • Valla helal olsun 3sn de onca emeği nasıl da gömmüşsünüz hocam. Oyun gayet guzel bir oyun. Sırf 3rd-person olmadığı icin yaptıysanız bu yorumu bir şans vermenizi öneririm. Sonsuza kadar aynı çizgide ilerlemeyecekleri aşikardı zaten. Adamlar surekli yeni birşeyler denediler ve kitleyi pek tatmin edemediler. Ama bu sefer olmus, emin olabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wrisy

    Valla helal olsun 3sn de onca emeği nasıl da gömmüşsünüz hocam. Oyun gayet guzel bir oyun. Sırf 3rd-person olmadığı icin yaptıysanız bu yorumu bir şans vermenizi öneririm. Sonsuza kadar aynı çizgide ilerlemeyecekleri aşikardı zaten. Adamlar surekli yeni birşeyler denediler ve kitleyi pek tatmin edemediler. Ama bu sefer olmus, emin olabilirsiniz.

    yahu demosunu indirdim eski havasında değil ama deneyeceğim
  • Bulmacalar, item box, safe room, odalar, kapılar vs. resident evil i anlamlı kılan tüm ögeler mevcut. Demoda çok kısıtlı tabi içerik. Resident evil faniysaniz es geçmeyin bu oyunu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonraki oyun TPS olacak yine. Resident Evil 7 istisnaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.