Şimdi Ara

Gerçekten erkeklerin kadınlardan üstün olduğuna inanan bir kesim var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Ben kimse üstün demiyorum sadece sorguluyorum ve şunu soruyorum "din, töre, gelenek, baskı, kurallar ve erkeğin fiziksel gücünün etkisi" bu bahsettiğin etkenleri neden sonsuzdan beri var olduğu varsayıyorsun bu etmenlerin hepsi sonradan oluştu neden bu etmenleri kadın değil erkekler kendi çıkarlarına göre oluşturdu fiziksel güç açıklaması bana çok tutarlı gelmiyor açıkcası ayriyetten iyi kötüye hiç girmiyorum kendi eleştirdiğin toplum yargılarına sen takılmışsın kendinle çelişiyorsun sinek öldür iyisin inek öldür iyisin insan öldür kötüsün hayır hepsi ervenin içinden maddeler madde döngüsünden başka bir şey değilsin
    Erkeğin fiziksel gücü nasıl sonradan oluşur onu da anlat."Aslında kadınlar kaslı ve iri idi sonra erkeklerin baskısı yüzünden kaslarını kaybettiler"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda hayatında bir kadına dokunmamış büyük bir kesim var zaten, gördükleri tek kadınlar instagram kızları olduğu için öyle biliyorlar, yapacak bir şey yok. İsterlerse kadınların 50 iqsu olduğunu düşünsünler, odalarında mastürbasyon yaparken kimseye zararları olmayacak nasılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Eşitlik yalanı adı altında kadınların üstünlüğünü savunan bir feminist.Bloklayın troll ü beslemeyin.
    Bilgi için teşekkürler hemen blokluyorum.Forum kurallarına yaptığı bir uygunsuzluğu bulup şikayet etmeye çalışacağım şimdi elemanın ilk mesajını araştırıyorum teşekkürler
  • Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=2019254

Pencereyi kapa ?
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Yahu vereceğiniz örnek bu mu gerçekten? Trafikte kadın erkek bir sürü kötü örnek var. Insanda konuşma hevesi bırakmıyorsunuz

• Hocam başlangıçta zaten bilim ve sanat böyle hayatin içinde değildi ki. Ya da kariyer, para kazanma tarzı şeyler mi vardı? Zamanla uydurulan dinler, toplum kuralları vs. güç yönünden zayıf olan kadını geri plana itti. Ki insan çocukken nasıl yetisirse öyle gider. Başka bir çevreye girmedikçe değişmesi zorlaşır. Çocukluğundan beri evliliğe odaklanmış bir ailede büyüyen kadının bilime yönelmesi mümkün değil. Şu an toplumumuz les ancak bu sadece kadınlar değil. Instagram dediginiz ortamda kadınlar kadar erkekler de var ki bu kadınlar ordan çıkmıyor. Günlük hayatımda genel olarak erkeklerin veya kadınların belirli baskın bir zekası olduğunu hissetmiyorum. Herkes ortalama ve birbirine benziyor. Ancak burayı okuyan biri erkekleri her an teknoloji, yazarlar ile ilgilendiğini kadınların da sosyal medyadan çıkmadığını düşünür

• Kadınları iyi varlıklar olmasi erkeklerin üstün olduğu gerçeğini değiştirmez.

Erkeklerin kadınsız yapamayacağı 2 şey var seks ve sonucu oluşan çocuk. Geriye kalan herşeyi erkekler kadınlardan daha iyi yapar.

Kadın korunmaya muhtaç bir varlıktır. Erkeğin 2-3 versiyon altıdır. Hukuki olarak eşitiz çünkü sosyal zekaları bizim kadar iyi.

Bilim, sanat, kültür, teknoloji, mühendislik vb. yüzlerce alanda her zaman erkekler öne çıkmış ve erkekler önemli icatlar yapmıştır.

Sen senin gibi betaların hakkından @mrslimshady abim gelir. Hadi bakıyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

Erkeğin fiziksel gücü nasıl sonradan oluşur onu da anlat."Aslında kadınlar kaslı ve iri idi sonra erkeklerin baskısı yüzünden kaslarını kaybettiler"

Alıntıları Göster
    Neyini anlatayım eğer inançlıysan tanrı yarattı değilsen sonsuzdan beri vardı veya evrimleşti cart curt hangisi olduğu beni bu konu için çok ilgilendirmez ben hepsine uyan yorumumu yaparım gerisi kişide biter

• quote:

Neyini anlatayım eğer inançlıysan tanrı yarattı değilsen sonsuzdan beri vardı veya evrimleşti cart curt hangisi olduğu beni bu konu için çok ilgilendirmez ben hepsine uyan yorumumu yaparım gerisi kişide biter

Alıntıları Göster
    Yazdığından da birşey anlamadım. Elbette kadınlar senin gibilerden üstün. Biri şuraya cahil capsı atsın lütfen.

• Herina kullanıcısına yanıt
    Tamam da hocam niye kadınlar çıkarları için kültür üretmediler erkekler üretti fiziksel güçle alakası yok bunun az da olsa anaerkil toplumlar var tarih öncesini zamanlarda yani bazı kadınlar bunu başarabilmiş ben kişisel olarak kadın erkeği potansiyel olarak eşit görüyorum nasıl desem 10 kadın 10 erkek seçsek bunları bir amaç uğruna eğitsek(zihinsel becerilerini sınayacak) iki grup yaklaşık olarak aynı verimi verirler ama bu grupları serbest bırakırsak kadınların hormonlarından mıdır nedir eğilimleri düşüyor potansiyellerini kullanmıyorlar üreme içgüdüleri devreye giriyor bu bilimsel bir çıkarım değil benim evrenin pratiğinden gördüğüm bu ben kadın erkek eşitliğini kabul edebilirim benim için sorun yok ama bu tip sorulara mantıklı cevap bulamadıkça eşit demekle kendimi kandıramam
  • Kadınlarla erkekler eşit olsaydı kadınlar ligi kadınlar bilmem nesi bilmeyin ilk kadını gibi şeyler olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Kadınları iyi varlıklar olmasi erkeklerin üstün olduğu gerçeğini değiştirmez.

Erkeklerin kadınsız yapamayacağı 2 şey var seks ve sonucu oluşan çocuk. Geriye kalan herşeyi erkekler kadınlardan daha iyi yapar.

Kadın korunmaya muhtaç bir varlıktır. Erkeğin 2-3 versiyon altıdır. Hukuki olarak eşitiz çünkü sosyal zekaları bizim kadar iyi.

Bilim, sanat, kültür, teknoloji, mühendislik vb. yüzlerce alanda her zaman erkekler öne çıkmış ve erkekler önemli icatlar yapmıştır.

Sen senin gibi betaların hakkından @mrslimshady abim gelir. Hadi bakıyim.
    Duerte reyisin dediği gibi
    https://www.theguardian.com/world/2018/feb/13/philippines-rodrigo-duterte-orders-soldiers-to-shoot-female-rebels-in-the-vagina

Kadınlar vajinaları dışında hiçbir işe yaramazlar

Konu sahibi soya tüketmeyi acilen kesmeli , fazla östrojen salgılayıp yumuşamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 5 Mayıs 2018; 21:54:14 >

• quote:

Tamam da hocam niye kadınlar çıkarları için kültür üretmediler erkekler üretti fiziksel güçle alakası yok bunun az da olsa anaerkil toplumlar var tarih öncesini zamanlarda yani bazı kadınlar bunu başarabilmiş ben kişisel olarak kadın erkeği potansiyel olarak eşit görüyorum nasıl desem 10 kadın 10 erkek seçsek bunları bir amaç uğruna eğitsek(zihinsel becerilerini sınayacak) iki grup yaklaşık olarak aynı verimi verirler ama bu grupları serbest bırakırsak kadınların hormonlarından mıdır nedir eğilimleri düşüyor potansiyellerini kullanmıyorlar üreme içgüdüleri devreye giriyor bu bilimsel bir çıkarım değil benim evrenin pratiğinden gördüğüm bu ben kadın erkek eşitliğini kabul edebilirim benim için sorun yok ama bu tip sorulara mantıklı cevap bulamadıkça eşit demekle kendimi kandıramam
    Tek zihinsel beceri ile olmuyor bu işler. Zihinsel olarak bir araba hayal ediyorum ama onu yapacak becerim yok! Ne anladık ?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Kimi kastettiğini bilmiyorum.Ama ben de anti feminist olduğum için yorumda bulunayım.Öncelikle yaptığın yorumda ön yargılı biri olduğunu açıkça göstermişsin ve sadece ad hominem yapmışsın. İkincisi benim çok fazla sevgilim oldu.Yani düşündüğünün tam aksine.Söylediğinin aksine feminist erkekler beta olduğu için kızlarla sevgili olamıyor genelde, sadece arkadaşı oluyorlar o kızların.Konu kadınların IQ sunun düşük olduğu ile alakalı değil.Konuyu açan kişi kadınların eser verememesinden bahsetmiş,bunu da kanıtlarla sunmuş.Konu bunun üzerine, ama erkek düşmanı feministler manipülasyon yapmaya ve kadınların üstün olduğunu savunmaya gelmişler.Yorumlara bakarsan anlarsın zaten.

İmza kısmında dinsiz olduğunu ima eden söz paylaşmışsın ama sen farkında değilsin ki kendin de dine inanıyorsun.Feminizm dogmatik bir dindir,literatürü ve belli başlı kalıpları vardır, aynı bildiğimiz dinler gibi.Hayatı belli başlı kavramlar üzerinden açıklamaya çalışır,feministlerin saç renkleri boyalı,burun piercingi vs hep birbirine yakın.Bunun sebebi feminist indoctrinate dir. Celal Şengör ün de dediği gibi marksizm,komünizm vs bunlar hep modern dinlerdir, çünkü dogmatiktir.

Feminizmin bir din olduğu ile alakalı Kanadalı cinsiyet eşitliği aktivisti Karen Straughan'ı bir dinle derim , eğer ki iyi seviyede ingilizcen varsa.
    Link:https://www.youtube.com/watch?v=bUPxRYWpglQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 5 Mayıs 2018; 21:59:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Duerte reyisin dediği gibi
    https://www.theguardian.com/world/2018/feb/13/philippines-rodrigo-duterte-orders-soldiers-to-shoot-female-rebels-in-the-vagina

Kadınlar vajinaları dışında hiçbir işe yaramazlar

Konu sahibi soya tüketmeyi acilen kesmeli , fazla östrojen salgılayıp yumuşamış

Alıntıları Göster
    Adam kelimesinin ete kemiğe bürünmüş halisin.Konu sahibi için dediklerinde tam oturmuş. Şu an arkadaşlarımda el çırpıyorlar bu yoruma

• quote:

Kimi kastettiğini bilmiyorum.Ama ben de anti feminist olduğum için yorumda bulunayım.Öncelikle yaptığın yorumda ön yargılı biri olduğunu açıkça göstermişsin ve sadece ad hominem yapmışsın. İkincisi benim çok fazla sevgilim oldu.Yani düşündüğünün tam aksine.Söylediğinin aksine feminist erkekler beta olduğu için kızlarla sevgili olamıyor genelde, sadece arkadaşı oluyorlar o kızların.Konu kadınların IQ sunun düşük olduğu ile alakalı değil.Konuyu açan kişi kadınların eser verememesinden bahsetmiş,bunu da kanıtlarla sunmuş.Konu bunun üzerine, ama erkek düşmanı feministler manipülasyon yapmaya ve kadınların üstün olduğunu savunmaya gelmişler.Yorumlara bakarsan anlarsın zaten.

İmza kısmında dinsiz olduğunu ima eden söz paylaşmışsın ama sen farkında değilsin ki kendin de dine inanıyorsun.Feminizm dogmatik bir dindir,literatürü ve belli başlı kalıpları vardır, aynı bildiğimiz dinler gibi.Hayatı belli başlı kavramlar üzerinden açıklamaya çalışır,feministlerin saç renkleri boyalı,burun piercingi vs hep birbirine yakın.Bunun sebebi feminist indoctrinate dir. Celal Şengör ün de dediği gibi marksizm,komünizm vs bunlar hep modern dinlerdir, çünkü dogmatiktir.

Feminizmin bir din olduğu ile alakalı Kanadalı cinsiyet eşitliği aktivisti Karen Straughan'ı bir dinle derim , eğer ki iyi seviyede ingilizcen varsa.
    Link:https://www.youtube.com/watch?v=bUPxRYWpglQ
    Birader ne konuşmuşsun ya, ben ortaya laf attım, üzerine alınması gereken alınır zaten. Ön yargılı deyip kendin benim hakkımda bir sürü varsayımda bulunmuşsun. 2005 Ocak'tan beri DH üyesiyim, iyi kötü biliyorum profili, söylediğim grupta olmayan insanlar zaten içselleştirmez dediklerimi. Feminist zart zurt terimler umrumda değil, ben sadece kadınlara laf atıp duranların hayatında düzgün ilişkisi olmadığını düşünüyorum ve bunu sonuna kadar savunuyorum. Kurt muyuz oğlum biz, alfa beta işlerine girmişsiniz yine. Liseden beri her zaman sevgilim oldu, bir sürü de kadın yakın arkadaşım oldu, burada, ki burada derken bu konuda değil genel olarak dhde her gün açılan konulardan bahsediyorum, bahsedilen özellikleri neredeyse hiçbir kadında görmedim. Çevremde hep çok başarılı ve düzgün kadınlar oldu, gelip de cidden asosyal olmayıp hep bahsettiği tarz kadınlar gören varsa önce varoş ortamlarda takılmayı bırakmalarını dilerim.

Son olarak, ben ortada feministim diye dolaşmıyorum, zaten buradaki bahsettiğim tip insanları da gerçek hayatımda hiç görmüyorum, sadece forumda görünce "31'i bırakın da biraz gerçek hayata dönün" demeyi kendime borç biliyorum.

Buradaki insanlar feminist değil değil, doğrudan misogynist, klasik neckbeard özelliği, toplumdan dışlanmış insanların öfkesini dışa vurumu, başka bir şey değil. Yoksa feminist aktivistlerin flat earthcülerden farkı olmadığının ben de farkındayım, dolayısıyla burada feminist propagandası da yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 5 Mayıs 2018; 23:37:23 >

• Okumadım ama ben de onlardanım.

• Böyle düşüyor mu?

• TL;dr

• quote:

Seni erkek düşmanı bir feminist olduğun için banlamışım.Eminim yine cinsiyetçi ve erkek düşmanı bir yorum yapmışsındır.
    grafik okumayı bilmeyen, o tabloda 0-3 arası kalan arkadaşlar artılamış, keşke artılayanları görebilsekte bloğu basabilsek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.