Şimdi Ara

Gerçeklere davet ediyorum eyy taraftar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Man utd eksikler varmış kesin alırız yorumları bana yüz yıldır yapılan şu yorumları hatırlattı;

- Cimboma lokum gibi kura
    - Fenerbahçe bunları ezer geçer
    - Gruptan kesin çıkarız ama 1 mi 2 mi olur bilemem
    - Bu sene avrupa liginde final hedefliyoruz
    - Clde en az çeyrek final sonrasına bakacağız

Bu yorumları duyarak 28 yaşıma geldim mutlaka öncesi de vardır

Gerçek ise bana göre şudur ki man utd 8 eksik dahi olsa tuttuğum takımdan çok daha sistemli oynayan bireysel olarak ise teknik taktik açıdan hemen hemen her oyuncusu bizden üstündür (tamam selçuk çok iyi vurmayın )

Ekonomik ve taraftar gücü olarak avrupada devler hariç herkesle yarışacak gücümüz var ama iş sisteme futbola istikrara gelince çok gerilerdeyiz yunan ligini geçtim rumlar bile bizi geçecek neredeyse haberi olmayan yok heralde.

Bizim gruptaki rakibimiz bragadır clujdur evet bunlardan fazla paramız taraftarımız desibel rekorlarımız var ama futbol olarak bunlar bizimle yarışacak takımlardır arkadaşlar kendimize gelelim ve old traforddan 1 puan alırsak öpüp başımıza koyalım

Lucescunun avrupada başarılı olmasının sebebi takımın haddini bilerek futbol oynatması ve rakibi iyi analiz etmesiydi inşallah fatih hoca çift forvet çıkar ilerde basarım elleri ayaklarına dolanır takiğiyle çıkmaz yoksa ingiliz aksiyon filmine hazır olun

ve son gerçek şudur ki ne gsnin ne fenerin avrupada karşılaştırılacağı takımlar man utd b.münih hatta porto falan değildir bizim denklerimiz anderlecth cluj braga lizbon olimpiyakos falandır.

bunlar benim düşüncelerim ve gerçeklerimdir kimsenin hayallerini yıkmak istemem ama bu takım önce gruptan çıkmalı seneye ise belki ötesini düşünmelidir taraftarlar da sabırlı olmalıdır başarısızlıkta hemen asıp kesme işini bi kenara bırakıp istikrar denen kavramı yakalamak lazım hepinize sevgiler saygılar liselisinden tut emeklisine kadar futbol forumunda takılacak vakti olan arkadaşlar

• Yorumlarına katılıyorum. Bu sene gruptan çıkıp önümüzdeki gruba kalırsak büyük başarıdır. Önümüzdeki sezon herşey oturmuş takım harbi takım olduğu zaman çeyrek final diyebiliriz. ManU'da yaşanan sakatlıklar beraberlik getirebilir diye düşünüyorum ama galibiyet çok zor. Şampiyonlar Ligi bu adı üzerinde. Şampiyon olmuş takımlar var. Uzun süreden sonra yeni bir kadroyla katılıyoruz. Bu sene tecrübe yılımız olacak . UEFA kupasında bile 4 sezon arka arkaya şampiyon olup almıştık. Bazı şeyler tecrübe gerektiriyor.

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu yıl bu kötü kadroyla 3. bile olursak başarıdır.

hocam merak ettim iyi kadroda kimler olur acaba ?
  • Aslında çoğumuzun korkusu Manchester United takımı değil. O stad. Şimdi televizyonlardan izliyoruz, stad küçük gözüküyor, trübünler yakın, böyle kafamda canlanıyor bir anda bizim maç o küçük stadda Ebou'ye pas atılıyor o anda 2 Manchester United'lı pres yapıyor Eboue uzun vuruyor taca atıyor, ortalıkta bir anda bir gürültü, alışlar, sorna koşarak United'lı futbolcu kullanıyor, sağdan atak soldan atak. Kafanda canlandırıdğın zaman oldukça ürkütücü. Tüm mesela şu İngiltere stadlarında zaten.

Ahlakta dünya lideriyiz, batı ahlaksız, doğu zaten ne yaptığını bilmez.
    Ekonomimiz ABD'den sonra 1 numaralı ekonomi.
    Ordumuz dünyanın en güçlü ordusu.
    Plajlarımızın üstüne yok.
    İstanbul dünyanın en güzel başkenti.
    Takımlarımızın denkleri Manchester, RM, Barca falan..
    Ürettiğimiz araba.. bir dakika arabamız yok ama istesek üretiriz. Üretirsek de dünyanın en iyi arabası olur.

daha örneklendirilebilir.

Orijinalden alıntı: Beamer

Sadece Futbol'da değil ki, Türkler her konuda kendini müthiş görüyor.

Ürettiğimiz araba.. bir dakika arabamız yok ama istesek üretiriz. Üretirsek de dünyanın en iyi arabası olur.

Aslında bu konu üniversitelerde tez konusu olabilir niye derseniz..

Bir Türk dünyaya bedeldir anlayışı aşılanarak eğitildik hepimiz belki o yüzden asıp kesmeye meğilliyiz. Gereksiz bir özgüvenimiz var diyecekken nedense yabancı olana müthiş hayranlık duyar elin ingilizi italyanı bizim takım hakkında ne demiş aha bizi övmüşler yuppi de deriz

Ahlakta ise ana bacı en kutsallarımız ona yan bakanın canına okuruz deriz ama en çok küfürü analara eder başkalarının bacılarına laf atmaktan geri kalmayız.

Kendimizi küçük görmeyelim elbette ama bence her konuda kimlik bunalımı yaşıyoruz bunun sebebi belki bir tek ayağımızın avrupada kalanın asyada olması ve çok heveslenmemize rağmen batıdan dışlanmamız. E haliyle bizi istemeyen batının canı cehenneme

Futbolla hiç ilgisi olmadı kusura bakmayın ama çelişkilerle dolu bir milletiz. Büyük bir tarihimiz var ama sonrası bir ilginçtir gidiyor

Bir de futbol yorumu ekleyeyim de bari konuyla ilgisi olsun. Sol bekimiz zayıf ancak sol açıkta amrabat iyi oyuncu diyorum artı olarak man utd maçına 5 li orta saha ve umut forvetiyle çıkmalı amrabat ve enginle onu desteklemeliyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes bu bilinçte olsa Feneride Beşiktaşıda tüm takımlar cok farklı yerlerde olurdu...Ama öyle bi havalardayız ki görende her sene Avrupada at koşturuyoruz sanır..

Ve şuna sonuna kadar katılıyorum..Bizim Avrupadaki dengimiz kesinlikle anderlecth, olimpiyakos gibi kulüplerdir...

Bi A.Madride bakıyosun senın en iyi oyuncun (Arda) orada belkide 4 veya 5. en iyi oyuncudur (takım içerisinde)...

Kesinlikle bi yerlermiz cok fena kalkık...Ama ilginç olan bi yerlerimizin kalkık olması değil, bugune kadar sürekli Avrupada bi şekilde rezil olup dönmemize rağmen hala o bi yerlerimizin kalkık olması ...Ne yazık ki bi türlü inmiyor...En ufak bir başarı o kalkık cıtayı öyle bir yükseltiyorki bi daha indirilemez bir hale getiriyor...En kücük bi gol, en ufak bir bilek hareketi bile kalkmasına neden oluyor...Maalesef bu durumdayız...

Orijinalden alıntı: geberexplorer

quote:

Aslında bu konu üniversitelerde tez konusu olabilir niye derseniz..

Bir Türk dünyaya bedeldir anlayışı aşılanarak eğitildik hepimiz belki o yüzden asıp kesmeye meğilliyiz. Gereksiz bir özgüvenimiz var diyecekken nedense yabancı olana müthiş hayranlık duyar elin ingilizi italyanı bizim takım hakkında ne demiş aha bizi övmüşler yuppi de deriz

Ahlakta ise ana bacı en kutsallarımız ona yan bakanın canına okuruz deriz ama en çok küfürü analara eder başkalarının bacılarına laf atmaktan geri kalmayız.

Kendimizi küçük görmeyelim elbette ama bence her konuda kimlik bunalımı yaşıyoruz bunun sebebi belki bir tek ayağımızın avrupada kalanın asyada olması ve çok heveslenmemize rağmen batıdan dışlanmamız. E haliyle bizi istemeyen batının canı cehenneme

Futbolla hiç ilgisi olmadı kusura bakmayın ama çelişkilerle dolu bir milletiz. Büyük bir tarihimiz var ama sonrası bir ilginçtir gidiyor

Bir de futbol yorumu ekleyeyim de bari konuyla ilgisi olsun. Sol bekimiz zayıf ancak sol açıkta amrabat iyi oyuncu diyorum artı olarak man utd maçına 5 li orta saha ve umut forvetiyle çıkmalı amrabat ve enginle onu desteklemeliyiz

Kısmet olurda hedeflediğim antropoloji yüksek lisansına başlarsam tez konumu muhakkak bu ilginç kültüre ayıracağım

• Katılıyorum, çoğu kişi grubu rahat 2.bitirirler falan yazmış. İnsanlar 2000 lerdeki Galatasaray var sanıyorlar ama bu işler öyle kolay değil. 6 yıldır gitmedik şampiyonlar ligine doğru düzgün takımlarla maç yapmadık türkiye liginin hali ortada zaten, bütün takımlar avrupadan elendi nerdeyse, kaldı ki Galatasarayın çok iyi bir kadrosu yok. Evet orta saha ve forvet hattı sağlam ama savunmada büyük sıkıntı var bence. Sol bek ve stoperlerin ikisinin de performansları soru işareti, hatta çoğunluk kabul etmese de bu yılki Muslera'nın performansı da kuşku verici. Durum böyleyken kimse bana grupta galatasarayın ikincilik için favori olduğunu iddia etmesin.

quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

quote:

Bizim takımın net 3-4 tane ilk 11 oyuncusuna ihtiyacı var.

Sol bek çöp, sağ açık çöp, sol açık çöp, bir tane golcü santrafor lazım.

Hamit, Burak fln geldi diye hiç yönetimi savunmasın kimse.

aklıma direk şu yorum geldi

quote:

Orijinalden alıntı: Magilum
    Baros da gereksiz, Muslera'da, Elmander zaten hede, Ujfalısı desen hödö, Fatih Terim döl ziyanı..

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vmSjvmu-TisJ:http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=53704407&mpage=2+eboue+%C3%A7ok+gereksiz&hl=tr&ct=clnk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum.Grubumuzda kimseyi küçümsemememiz lazım. Ciddiyetimizi korursak bu gruptan çıkarız.Manchester United'da bilmem kaç adam sakat diye,kesin Old Trafford'da yeneriz gibi yorumlara gerek yok. Kendimizi ne çok küçük görelim ne çok büyük görelim.

+1.
  • Potansiyel olarak ManU ve Barça ile yarışırız sadece bu doğru ama futbolumuz bu düzenle devam ettiği sürece dediğin gibi rakibimiz anca Anderlecht vs. olur.Biz Almanya,İspanya,Hollanda gibi ligleri izleyebilirken yabancı birisi bizim ligimizi izleyemiyor.Anadolu kulüpleri amatörce yönetiliyor.Kendi içimizden çıkıp,dünyaya açılmamız gerekiyor bunu yapacak da TFF'dir.

gerçekleri görenler olması ne güzel
  • Arkadas olaya degisik acidan bakmis ama 2 forvet konusunda ayni fikirdeyim Gs zor maclarin hepsinde gecen seneden beri zorlaniyor cünkü taki bunu kaldirmiyor. Orta sahada sorunlar cikiyor ve defnas yakalaniyor bu tarz maclarda ileride pres yapan elinde 3 tane forvet oyuncun varsa orta sahana 1 adam fazla ekliyerek tek forvet sana top kazanma ve kullanmada daha fazla sans vericektir belki mac daha zevksiz gecebilir ama Gs daha rahat sonuca gitme imkani bulur bu sezon icinde form tutmamis olmalarina ragmen elinde Hamit, Melo, Selcuk gibi 3 adamin varsa yada bunlara Emre, Engin, Aydin, Amrabat gibi oyunculardan Emre ve Engini orta sahaya kaydirma sansin varken bunu kullanmasi gerekiyor Terimin. Gene birileri cikar cift forvet sacmaligini konusup durur ilk gücünü bileceksin ve oynadigin maclara bakicaksin yedigin gollere aldigin sonuclara sonra ahkam kesiceksin ama gercek suki bu oyuncu kadrosuyla 3 kisiden olusan orta saha ve 2 kanat oyuncusu ileki 4 oyuncunda su an icin rakibi dagitibilecek teknige sahipler tek forvet bu maclarda her zaman ilk baslanmasi geekendir.
    Mac icerisinde sonuc, rakibin durumu, oyun anlayisi vs vs gibi sebebler oldugunda forvetini istersen 3 yada 4 yap ama ilk garanti sonuc tek forvetle baslamak ile gecer.
    Ayrica Uefa kupasi alindiginda cogu macta Hakan Sükür tek forvet oynatilmistir bazi ic saha maclarinda yada alinmis sonuca göre Arifede sans verilmistir ama genel taktikde Hakan tek forvet secilmistir hep.

• manu yu madara edecez
  • Bazılarıda şu futbolu muthiş bir sanatsal aktivite veya inanılmaz bir entellektüel yapısı varmış gibi anlatıyor ya deli oluyorum. Arkadaş Ben Erman Toroğlundan işin makarasını dinlemek istiyorum kalkıp Bülent Timurlenk bana taktik atlatmasın.

Burda da Manchesteri madara edecez tarzı yorumları okumak ta daha çok hoşuma gidiyor. Gelmiş adam golcü forvet lazım diyor. hey Allahım. Adam 3 maçta 5 gol atmış daha dur la daha durrrrrrrrrrrrrrrr

Uludağ Üniversitesi
  • Yazdiklarin %100 dogru hepsine katiliyorum.Ancak şöyle bir durumda var,biz forvetsiz UEFA'da ceyrek final gorduk,defanssiz ceyrek finale yaklastik.Hakem hatasiyla o senenin UEFA kupasi sampiyonuna elendik.Yani biraz dikkatli olsak en kotu dedigimiz donemlerde 2.uefa kupasini alabilirdik.2-0 dan 3-2ye donen Hamburg macinda dikkatli olsak o kupayi o sezon alirdik.Hakem penaltimizi verse o sezon belki yine finale kadar cikacaktik.

Fenerbahce ceyrek finale kadar cikti,Chelsea'yi evinde 2-1 devirdi.Deplasmanda biraz dikkatli olsalar yari finale kadar cikacaklardi.

Besiktas kotu olan doneminde UEFA'da muhtesem ilerliyordu.A.Madrid kurasi cikana kadar

Trabzon İnteri deplasmanda 1-0 maglup etmisti o donem en iyi oyuncusu Burak'tan yoksun iken.

Bazi seyler inanarak isteyerek olur.Kendimizi kucumsemenin anlami yok,yabancilar zaten bunlari yapiyorlar.Yoneticilerimiz calip cirpmasa 2000'den sonra Galatasaray dunyanin en iyi markalari arasinda olurdu suan.Bence bu yil şansimizda tutarsa allah ne verdiyse ilerleriz kimse durdurumaz.Grubumuz cok mu zor?Degil,cok mu kotuyuz?Hayir.Ee daha ne o zaman,neden kucumsuyoruz kendimizi?Gruptan cikarsak ve sansli bir kura gelirse ki gelir yani.Herkese 2.turda real,barcelona cikmiyor.Cikarsada zorlariz,icerde zorlariz disarda 4-5 yesek umrumda bile olmaz sadece helal olsun deriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

quote:

Bizim takımın net 3-4 tane ilk 11 oyuncusuna ihtiyacı var.

Sol bek çöp, sağ açık çöp, sol açık çöp, bir tane golcü santrafor lazım.

Hamit, Burak fln geldi diye hiç yönetimi savunmasın kimse.

Yanlış anlama dostum ama adama sorarlar hiç mi aç kalmadın diye.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.