Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.125
Cevap
271
Favori
2.024.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar. Yeni mezun c# backend developer nekadar maaş talep etmeli? 6 aydır bir şirkette stajyer olarak çalışıyorum. aynen bu şirkette devam etmeyi düşünüyorum? orta seviye 20 civarı yazılımcısı olan bir firma.

İstanbul mu? Maaşlar çok değişken ya "50 bin maaşla kim çalışıyor?" sorusunu 50 bini çok görüp diyen de var az görüp diyen de var. Şirketin maaş politikasını öğrenmekten başka şans yok bence. 35-40 da verebilir 75-80 de verebilir. Ama muhtemelen 50-60 civarı olur diye tahmin ediyorum. Büyük firmalar 60-75 arası çünkü benim çevremden gördüğüm. Küçük firmalar biraz daha azdır matematik vs gerektiren inovatif şeyler yapmıyorlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowyOwl -- 14 Kasım 2025; 0:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

istanbul anadolu yakasinda. şirket buyuk degil. şahis sirketi. ama guzel isler yapiyorlar. ellerinde birkac buyuk projeleri var. benden de memnunlar. ben de memnunum acikcasi. beni sadece kullanmak yerine gercekten işi öğretiyorlar yardimci oluyirlar bu konuda. yogun bir calisma temposu var. sirketteki insanlarin maaslari konusunda hicbir fikrim yok. sizin dediginiz gibi digerleri ile bir konusayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer şahıs şirketiyse büyük kurumsal veya yatırım alan startup değilse maaşlar genel anlamda ortalama veya biraz daha az olabiliyor. Eğer stajyerken asgari ücret veriyorlarsa 45 civarı başlatabilirler. Bence pazarlığını iyi yap bu tarz firmalarda gerçekten pazarlık işe yarıyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.