Şimdi Ara

Gerçek nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben biraz uzun yazıcam.

    gerçek esasen gerçekler denen bir yolun en kısa manzumesidir. ancak bu kısalık korkunçluk derecesinde bir kısalık olduğu için uzun anlatımı da var.

    bir erkek ve bir kadın birleşerek çocuk yapar peki ayrı ayrı olan nedir?

    ...............................

    eril ekuluje olur spermi doğurur. bu sperm dişil ve eril özellik gösterir. kadın menstüre olur ve yumurtlar. bu yumurta özünde dişildir. eril sperma ile dişil de yumurta ile ayrı ayrı doğumlar yapabilir. rüyalanma ya da istimna ile erilin yaptığı esasen doğumdur. kadın da ay hali ile bunu yapar. komplikasyona girmeden yapılan doğumlar bunlar. komplikasyonun nedenini de beyan edecez.

    şimdi ikisi de dişil olan bu yapıların birbirlerini denk gördükleri esnada bekaret denen şeyin de dubur denen yer olduğu açıktır. zira her ikisi de dişildir ve fecr denen yerleri zaten ayrı yarı doğum da yapabilir haldedir. hemen komplikasyona sokup çocuk yaptırmazsak ne olur?

    .......................

    erilin doğum yapan hali ile aynı şekilde doğum yapan bir erile yanaştığında girilen ilişki eşcinsel ilişkidir ve ortaya sprem de dökülse duburden bir şey çıkmaz. ifrazat ve meni görülür. işte erilin anne olarak çocuktan anladığı şey budur. bizim baba dediğimiz bireyin evlattan anladığı esasen budur. zira dişil öğe olarak en fazla bunu yapabilir.

    .......................

    kadın denen öğenin eşcinsel tutumu da kendi cinsiyle olursa dişilin organelleri bekaret denen dubur uzvuna erişemez veya fecri denen yere de duhulu sağlayamaz. bu açıdan ikisi de dişil olan ve doğum yapabilen dişilerin de evlattan anladığı bir şey yoktur.

    ............................

    şimdi eril ile dişilin anlaşıp çocuk doğurabileceğini zan ettik diyelim. esasen öyle değil.

    bakınız bu iki varlık birbirini denk görmek zorunda. bu aşamada bekaret fecrden dubure kayar ve bu ikisi şöyle anlaşır. bizim dubur denen yerlerimiz sıkıntıya uğrayacağına yapacağımız çocuğun başı sıkıntıya girsin derler. yani bizim kıçı ortaya koyarlar. zira doğan birey de esasen her ikisinin kopyası olarak zaten biziz demektedirler. bu kişilerin yaratıcıya inanmaları halinde denk ikili olarak ölümü beklemeleri zaten karşındaki birey paket halinde annen ya da evladını görüp ruhun varlığına boyun eğmeleri gerekirdi. nerde? vizontele nerde?

    ...............................

    anne baba denen tırvırılık o kadar gözde büyümesin, kutsallık atfedilmesin ancak yok ortak ata deyip annenizle birlikte oluyorsunuz ya da ademin oğulları deyip iki kardeşten türediniz hikayesi de ortaya atılmasın. gerçeğin kısa tarihinde baba denen şeyin anne denen birey onun eşi denen şeyin onun erkek oğlu olduğu biliniyordu ancak dram bununla bitmemekte. altından ciddi bir tıynetsizlikte görülmekte.




  • Gerçek ,bilgiler ve verilerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.