Şimdi Ara

Gerçek 7.1 Gamer Kulaklık tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,
    Arkadaşlar kullandığım makine Monster Tulplar T5 V4.1 . Yanlış bilmiyorsam eğer laptop üzerinde 7.1 özellikli bir ses kartı mevcut (SOUND BLASTER® X-FI™ MB3 ses sistemi olarak yazıyor).

    Piyasayı biraz araştırdım, normalde lgoitech g633 almayı düşünüyordum fakat surround özelliğinin sanal olduğunu öğrendim. 7.1 surround özellikli bir kulaklık arayışındayım fakat gerçekten surround hoparlör yapısına uygun bir kulaklık varmıdır acaba? Benim için önemli hususlar; 1-> Küçük seslerin olabildiğince duyulması (Nefes sesi, Uzaktaki yürüyüş sesi vb gibi), 2 -> Kulaklarım büyük dolayısıyla olabildiğince büyük padli tercih etmek istiyorum ve padlar deri olmamalı çünkü çok terleyen biriyim.


    Tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkad -- 17 Nisan 2017; 15:37:16 >



  • Ucuz ürünlerin surround etkisi tam bir fiyasko oluyor o nedenle normal bir kulaklık almanı veya 100 150 TL daha koymanı tavsiye ediyorum. İlla linklerde ki ürünlerden birini almak istiyorsan MSI'ı tercih etmen daha mantıklı olacaktır iyi forumlar.

    Bu arada şimdi aklıma geldi o yüzden mesajıma ek yapıyorum.

    Bu fiyata aslında güzel bir 7.1 Kulaklık mevcut kendim 2 sene kullandım Mic/Surround Kalitesi olarak gayet yeterli düzeydi ilgini çekerse tavsiye ederim

    http://www.sanalmarketim.com/logitech-g35-usb-surround-sound-gaming-kulaklik-981000549/p_20867/?gclid=CPDvlob9o9MCFYoaGwodu-0JKQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xians -- 14 Nisan 2017; 15:47:18 >








  • Biraz karar değişikliği biraz da isteklerin daha iyi ifade edilmesi adına konuyu editledim. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • limitleri zorlayabilirim. bahsettiğiniz msi ürünü hangisi acaba model bilgisi verebilirmisiniz? birde gerçek 7.1 surround mudur yoksa sanal mı?
  • farukkad F kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın biraz geç oldu ama sanal surround tabi ki gerçek bir surround deneyimi için kesenin ağzını açmanız gerekiyor :)
  • Merhabalar ,size gercek surround kulakliklarin sanaldan daha iyi odugunu dusunduren nedir hocam merak ettim . Gercek 5.1-7.1 ler tam bir kandirmacadir. icerisinde bulunan driverlar teoride anlatildigi gibi uyum icerisinde calismazlar ve sanalin verdigi surround kalitesine yaklasamaz bile. Bu yuzden buyuk firmalar (Sennheiser , ATH , Beyerdynamic,Akg ) gibi firmalarin gercek surround oyuncu kulakliklari uretmedigini gorursunuz. Bu arada butceniz varsa bu firmalar disindakilerden uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.