Şimdi Ara

George R.R. Martin ölürse Game Of Thrones ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonuçta ölümlü dünya ne olacağı bilinmez ve de malum game of Thrones halen yazım aşamasında bir kitap.

    Eğer yazar ölürse durum ne olur çok merak ediyorum. Geçenlerde bir Amerikan'da bunu merak etmiş, G.R.R. Martin'in yüzüne sormuş bu soruyu ölürseniz ne olacak diye. George R.R.'de bu soruyu soran adama küfretmiş.

    Yani olası durumda koca dizi çöpe mi gidecek? Başkaları bile devam ettirse o tadı vermez. Mesela LOTR Yüzük Kardeşliği ve Iki Kuleyi yazan Tolkien Kralın Dönüşüne başlamadan ölseydi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her sezon bir kitap değil mi? 9 kitap var, 9 sezon olacak zaten, 5 sezon boyunca David Benioff'un senarist takımı tarafından bulunur herhalde uygun bir son.
  • Senaristlere dizinin sonunu söylemiş diye biliyorum. Ölürsede dizi devam edecek. Olan kitabı okuyanlara olacak.
  • 7 kitap olarak planlandi , 5kitap yazildi ve hala yazim asamasinda.. ucuncu kitap iki sezonda cekildi, 8 veya 9 sezon olabilir.
    George Martin, onumuzdeki 5 yil icinde kitabi tamamlayamama ihtimalini gozunde bulundurarak dizinin yapimcilariyla ozel bi toplanti duzenleyerek aklindaki sonu onlarla paylasmistir.
    Kendisi zaten dizinin senarist ekibinde bulunmaktadir. Dizinin havada kalcagini dusunmuyorum cok buyuk ve tutulan bi proje cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki birşeyde okumuştum. Dizi için bir kaç alternatif son yazmış martin ben ölürsem vs diye yani sonu bağalanacak ki ölürse zaten yazdığı sonlar yazdıkları son kitaplara uyacaktır sanırım.
  • adamın anısına devam eder bence
  • Takip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taslaklari vardir Martin'in ordan duzenler bitirirler.Gecen sonu icin ona gonderilen teorilerden birininin dogru oldugunu soyledi, son bellidir.Taslaklar da hazirdir.

    Zaman Carki'nin yazari Robert Jordan'da 12. kitabi yazarken oldu ama taslaklarini kullanarak Sanderson 14. kitaba kadar yazip hikayeyi bitirdi.Hem de gayet tadini da bozmadilar serinin.Aynisini bunun ici nde yaparlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Professional Geek

    Her sezon bir kitap değil mi? 9 kitap var, 9 sezon olacak zaten, 5 sezon boyunca David Benioff'un senarist takımı tarafından bulunur herhalde uygun bir son.

    Her sezon 1 kitap değil. O şu an daha 5 kitap yazıldı. 2., 3., 4., 5. kitap 2'şer kısım olarak çıktı piyasaya. Yani 2. kitap toplam 2 kitaptan oluşuyor, 3., 4., 5. kitap da öyle. Serinin bitmesi için daha 2 kitap daha çıkacak, yani seri toplam 7 kitap olacak.
    Konuyla ilgili de, Martin hikayenin nasıl şekilleneceğini anlatmış zaten yapımcılara. Yani ölse de seri devam edecek sonuna kadar.
  • George R.R. Martin bir röportajında yaptığı açıklamada kitapların sonunu yapımcılarla paylaştığını zaten söylemişti. Tabi kitapları bile batırıp mahveden senaristler sadece hikayenin sonunu bilerek nasıl saçmalar düşünmek istemiyorum. Allah başımızdan eksik etmesin Martin reyizi
  • Game of thrones fanlarının genel korkusu bu. ölse de devam eder merak etmeyin.
  • Adam zaten ölme ihtmaline karsi nasil bitmesi konusunda senaristlerle konusmus

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamı öldürdünüz be. daha 66 yaşında ne ölmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.