Şimdi Ara

GEOMETRİ NASIL YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞU GEOMETRİYİ NASIL YAPIYONUZ VALLA ÇILDIRCAM YA BEN Mİ MALIM ANLAMIYORUM SINAVDA D BENİ BİTİREN GEOMETRİYDİ HEM TYT HEÖM AYT 0 GEOMETRİ NETİ 28 MATEMATİK GEOMETRİ YAPABİLSEYDİM ŞİMDİ NE GÜZEL İSTEDİĞİM YERDEYDİM KENAN KARA FİLAN DEMEYİN ÇOK ZOR GELİYOR BANA ANLATTIĞI SORULARI ANLAMIYORUM NURTAÇ DAN ANLIYORUM AMA SORULARI ÇÖZEMİYORUM KAREKÖK 0 VAR ONDA BİLE ÇOK ZORLANIYOM SUPARA DA 2 TEST ÇÖZEBİLİYORUM SONRA KALEM OYNATAMIYORUM BİLGİ SARMAL VAR ONDA ZATEN HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM NAPMAM LAZIM BİR ŞEY SÖYLEYİN YA HAYATIMI KARARTI GEOMETRİ

• geometrisiz iyi üniversite zor hatta imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geo zor her gün çalış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ön yargıyı bırak 1. Bu

• 2.geometriye bir süre ara ver yani kitaptan çalışmayı bırak ve özgün soru çözümleri izle
    3. Formülleri not et
    4. Sürekli geometei yapamıyorum demek yerine soru çözümü izle

• Hocam bende aynı durumdayım hâlâ hangi kitapları çözeceğime bile karar veremedim. 4 5 gündür sürekli kitap araştırıyorum, araştırırken çalıştıklarımı unutuyorum biri yardımcı olsun Allah aşkına. Başlangıç seviyesi için Geometrinin İlacı mı almalıyım yoksa Karekök 0 mı ne yapayım ben deliricem bu geometri yüzünden.

• Zauriel. kullanıcısına yanıt
    Geo ilaç size uygun olacaktır ben bizzat çözmedim ama seviye olarak gelişime açık ve kenan karadan ufak ufak dinleyin çözün hemen olacak iş değil geo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedef ben miyim tayfun kullanıcısına yanıt

Hocam geçen yıl Karekök Geometri almıştım fakat çözmeye vaktim olmamıştı. İlaçta konuyu bitirdikten sonra Karekökten de konuyu bitirmem mi daha faydalı olur yoksa önce İlacı tamamen bitirip sonra Kareköke mi geçeyim ?

• Kenan karadan çalışarak

• zor geliyor çözdüğü soruları anlayamıom

• Hocam 40 seansta geometriye bak temelini oluştur

Karekök ve ilacı aynı anda götür ilaç kolay deniliyor karekökün sıfır dediği kaynak bile zor olabiliyor mpslerde sağlam diyen arkadaşlarım var benim tavsiyem ilaç+karekök 0 üstüne bs veya metin atsan işini görür

Hocam bendeki karekök 0 değil geçen seneki tyt geometri soru bankası. Bs almama gerek var mı bu ikisini bitirdikten sonra ?

• Hocam problemleri yapamiyorsaniz normal ama klasiklerde sorun varsa halletmeniz lazim. Ben klasik kacirmiyorum ama problem yapamiyorum. Klasikleri yapmak icin iyo bir temel lazim bence. Ben sadece okulda gordugum derslerden anlayarak klasikleri yapiyorum( şuan acik lisedeyim). Yani hocam geometri öyle hemen yapilan bir ders değil, yapamadigin sorulari bir kenara atmiycaksin. Ben bir soruyla 1 hafta ugrasip en sonunda cevabi buldugumu hatirliyorum( olimpiyat sorusuydu) ve emin olun boyle yapinca daha cok gelisiyorsunuz. En basit kaynak olarak antremaanlarla geometri alin buradan baslayin temelinizi atmaya, ondan sonra geometri sıfıra gecin, bunlardan sonra da bilgi sarmal veya seviyenize gore bir kitap, klasiklerde probleminiz kalmadiysa( kalır) geo problemlerine yonelin.

Yok hocam metin veya acil yapın

Teşekkür ederim hocam sağolun

• 2019 ayt'de 1 dogru vardi geodan.90 derece donme sorusuydu formulunu ezberlemistim. 2020de ise 1 yanlis geldi.

Once yapamiyorum demeyi birak.28 mat yapabildigine gore kapasiten var demektir.Kenan Kara'dan anlamayabilirsin.Cok kisisel seyler bunlar.Metin hocama bak.Baska yerlere bak.

Sakin acele etme.Ucgenlere gerekirse 2 ay ver.Orayi oturttuktan sonra digerlerini halletmek kolay.Formulleri sadece ezberleme.Okliti ezberlemek kolay.Ama hangi durumlarda oklit kullanacaginin mantigini anlamaya calis.Kafa patlat biraz.Mesela bir dikdortgenin kosesinden tabana dik inmisse orada oklit vardir.Neden? Dikdortgenin bir acisi 90 derece.Dikten dik iniyorsa oklit vardir.Bu mesela 2020 ayt geo sorusu.Bunu goren soruyu yapti.Bu sekilde ilerle.Benzerlik ve alana cok onem ver ozellikle.Kitap olarak karekok tyt oneririm baslangic olarak.

• Kardeş önce ön yargını kır, ondan sonra nasıl çalışılır diye sor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.