Şimdi Ara

Geometri Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tavsiye edebilceğiniz kolaydan zora doğru çözümlü bir geometri kitabı varmı.bizim dersanenin(fdd) geometri kitabı çok zor gelio daha ilk sorudan kitleniyorum çözemediğim içinde moralim bozuluo kalkıyorum başından çalışmanın.tavsiye kitap önerileriniz nelerdir fen in çözümlü kitabı varmış arkadaşlar onu önerdi ama birde size sorayım istedim.

Izmir University Of Economics - Logistic Management
  • güvender ygs soru bankası aldım. çatır çutur çözülüyor. çok çok zor değil. 9 lira.
    Izmir University Of Economics - Logistic Management
  • fdd nin mat ygs soru bankası var içinde çok değişik tarzda sorular yok sorularıda zor sayılmaz.
    sadece konu öğrenmek için çözmek istiyorsan tavsiye ederim.
  • ben fdd deyim zaten bana verdikleri kaynaklar sözel ler hariç sayısallar baya zorladı soru çözme alışkanlığım olmadığı için yapamıyorum yani öncelikle kolaydan zora ilerlemekistiyorum siz alışkın iseniz sayısal test çözmeye normal seviyede gelebilir ama benim gibi bu sene adam akıllı çalışmayı deneyen birisi için zor gelmesi doğal o yüzden fdd den uzak duruyorum dersane hocalarımda güvender matematik vede kolay geometriyi tavsiye ettiler bakalım alıcam yarın ikiside toplamn 45 ytl yapıyor az buz para değil umarım işime yarar :/
    2 yıl önce açıldı
    Geometri öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Horrrtttt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.