Şimdi Ara

GEO DÖNDÜRME SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir de bildiğiniz kaliteli gruplar varsa tgda katılmak istiyorum.Özelllikle fizik ve geo Soru çözümü için
    GEO DÖNDÜRME SORUSU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up ben de katilmak isterim. Galiba mezuna kalicam
    Soru ikizkenar ucgenlerle cozuluyor.Buyul ucgene bakarsan dondurulmus ama yan kenarlar esitmis.Ust aci 20 derece ise taban acilar 80'er derece olur. Alttaki kucuk ucgen de(BB'C) ikizkenar ucgen. Taban acilarina 80-x dersek 35 derecenin oldugu yer:
    80+35+(80-x)=180 Buradan x 15 gelir. Yanimda kagit kalem yoktu pek anlatamadim ama dondurme sorulari genellikle ikizkenarlik ve aci esitligine gore kurgulanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tane ikizkenar üçgen var GEO DÖNDÜRME SORUSU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pythian P kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ben bazı tg gruplarına katıldım kullanıcı adınızı söylerseniz. Sizi de alabilirim beğendiklerime. Ama derece grupları vs değil onu baştan söyleyeyim. Attığım sorular bi Şekilde çözülüyor. Bir de kunduza üyelik yaptırdım. O yüzden tgye bile 1 2 gün önceki gibi gerek kalmadı diyebilirim

• Sağol hocam

• 1garipyolcu1 1 kullanıcısına yanıt
    Haa anladım hocam o zaman boşverin.Bizim arkadaşlardan da kullanan vardı kunduzu iyi diyorlardı, bana da mantıklı geldi şimdi.
  • Pythian P kullanıcısına yanıt
    Bekleme derdi yok, veriyorsun paranı alıyorsun hizmeti. Minnet eden kimse yok gayet profesyonel bir olay. Ben hiçbir yerden almadığım soru çözdürme verimini şu 2 günde kunduzdan aldım. Eğer böyle devam ederse sonuna kadar üyeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.