Şimdi Ara

General Motors’un yeni projesi elektrikli bisiklet oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Otomobil üreticileri gitgide daha fazla elektrikli araçlara ilgi gösteriyor. Bazı firmalar sadece otomobillere odaklanmak yerine trendleri de gözden kaçırmak istemiyor. General Motors bu amaçla iki yeni elektrikli bisiklet projesi başlattı.


     


    Yükselen trend


     


    Son dönemde elektrikli bisikletlere olan ilgi artmış durumda. Özellikle trafik yoğunluğu olan şehirlerde güzergahları daha çabuk kat etmek için elektrikli bisiklet tarzında hem atak hem de yakıt masrafı olmayan araçlar gözde hale geldi. Elektrikli scooter de buna dahil. Uber’in bir süre önce elektrikli bisiklet paylaşım girişimi Jump’ı satın alması yükselen trendi gözler önüne seriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Mad Rocket: Fog of War hayatta kalma oyunu ilgi görüyor

    Chevy Bolt elektrikli aracı ile beğeni toplayan GM’nin yeni bir araç daha geliştireceği tahmin ediliyordu ancak elektrikli bisiklet biraz sürpriz oldu. Firma en erken gelecek yıl piyasaya sürme niyetinde.


     


    Henüz net bir detay verilmiş değil ancak bisikletlerin internet bağlantılı olacağı ifade ediliyor. Ayrıca bir tanesi kompakt yapıda iken diğeri de katlanabilir yapıda olacak. Elektrik motoru haricinde pedal desteği de olurken farlar da şarj edilebilir yapıda.


     


    Ford da bir süre önce GoBike adında bir elektrikli bisiklet paylaşım hizmeti başlatmıştı. GM’nin sadece satıştan ziyade paylaşıma odaklı bir strateji izlemesi bekleniyor. Örneğin araç kiralama hizmeti Maven’e entegre ederek sunabilir. Yöneticiler müşterilerin araç ile bir noktaya kadar gittikten sonra trafik yoğunluğuna göre bisikletine binerek yoluna devam edebilmesini ön görüyor. GM yeni bisikletlerine isim için para ödüllü bir yarışma da başlattı.


     

     







  • ortalama ağırlığı 60 kg olan bir insanı !!!
    ortalama ağırlığı 600 kg olan bir araçla taşımaktan daha mantıklı ! :)

  • Yeterince pahalı yapmazlarsa bu taraflarda kimse almaz

  • Fiyattan ziyade şarj süresi ve tek dolumda götürebileceği kilometre daha ayrıcalıklı kılacak bu ürünü. Bu optimizasyonu iyi ayarlarsa tutulabilir yoksa sadece farkındalık yaratmak için kullanılacak bir ürün olacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.