Şimdi Ara

General Motors milyarlarca doları çöpe atmak üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GM için bir ülkeden daha çıkma söz konusu. Milyarlarca dolarlık yatırım boşa gidecek. GM CEO’su Mary Barra bir ülkenin daha ipini çekti. General Motors Kore’den çıkıyor

    General Motors Güney Kore’den çıkabilir. Bu da grubun bugüne kadar bu ülkede yaptığı milyarlarca dolar yatırımın da çöpe gitmesi anlamına geliyor.

    GM’nin uluslararası şefi Barry Engle, Güney Kore yetkilileriyle bir araya gelerek o ülke için bir anlaşma yapmak üzere son bir çaba sarf etmeyi planlıyor. Sendikadaki gerilimlere, müşteri beğenilerine ve montaj kayıplarına yol açan GM Kore’nin, hükümete bir geçici teklif sunması için 20 Nisan’a kadar süresi bulunuyor.

    General Motors Kore’den çıkıyor

    20 Nisan tarihinin bir başka önemi daha var. GM Kore birimi, şirketten gönüllü ayrılmayı kabul edenlere tazminatları ödeyecek. Ancak ne yazık ki bunu gerçekleştirecek maddi gücü yok. GM genel merkezi ise Kore’ye nakit aktarımında bulunmayacağını belirtiyor. Yani GM Kore kendi başının çaresine bakmak zorunda.

    GM CEO’su Mary Barra şu an için bölgesel bazda değil, karlılık bazında düşündüklerini belirttiği için Kore’den çıkışın çok önemli olmadığını belirtti.

    Barra geldi 13 tesis gitti

    Mary Barra’nın CEO olmasıyla birlikte GM’nin 13 tesisi ya kapandı ya da satıldı. Bu da toplamda 20 milyonluk bir pazardan GM’nin çekilmesi demek oluyor. Karlılığa büyük önem veren CEO, işlerin istediği gibi gitmediği tesisleri hızlıca kapatmasıyla tanınıyor.

    http://www.otostil.com/general-motors-koreden-cikiyor/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • GM dünyadan tamamen çekilse keşke de hem kendileri hem de dünyadaki insanlar rahat etse
  • Bu kadar kabiliyetsiz bir firma dünyada yok. Ver ellerine VAG ı 1 yılda zarar açıklar.
  • general motors sürekli kan kaybeden bir firma, bu durumda zararda olduğu yerlerden çekilerek küçülerek toparlanmaya çalışması gayet normal ama kore gibi marka satın alıp girdiği bir pazardan çıkması biraz garip
  • Gelsin bursa inegöle yada gebzeye bi fabrika kursun. Zamaninda adı geçen ilçelerde chevroletimi gözüne kestirip "bunun önün haç var, bu arabaya burada binme" diyen yobazlar gidip çalışsınlarda haçlı parası yesinler.

    Sadece 1 erkez bulunduğum bu ilçelerde chevroletimle bunları yaşamıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sepulnation

    Gelsin bursa inegöle yada gebzeye bi fabrika kursun. Zamaninda adı geçen ilçelerde chevroletimi gözüne kestirip "bunun önün haç var, bu arabaya burada binme" diyen yobazlar gidip çalışsınlarda haçlı parası yesinler.

    Sadece 1 erkez bulunduğum bu ilçelerde chevroletimle bunları yaşamıştık.
    yok artık yuh diyorum... sanki kendi kullandıkları arabalar osmanlı malı. o zaman vw de kullanmasınlar, o da gamalı haçın değiştirilmiş hali oluyor bu akla göre...
  • uzakdağ kullanıcısına yanıt
    Osmanlı değil Türk malı demeniz lazımdı. Osmanlı mı kaldı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kragen

    Osmanlı değil Türk malı demeniz lazımdı. Osmanlı mı kaldı?
    e bazı kesimlere göre Türk demek hoş gelmiyor, hala osmanlıyı yaşayanlar var kafasında. bana değil o kafalara anlat bunu.
  • bu olayında arkasında trump mı var yoksa
  • gelsin tc ye 6600 cc v12 yerli arabamızı üretsin
  • Bunlar daha iyi günleri bence.
  • Kuzey Amerika'da da GM; sadece Chevrolet-Cadillac ikilisini üretsin Buick/GMC'yi de kapatsın, belki o zaman karlı hale geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.