Şimdi Ara

General Mobile'ın Android Oreo 8.0 güncelleme tarihi açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GM bana devrim arabaları filminde büfecinin "ahan bu kalem Türk malı, bu da gavur" dediği ve kalemi çıt diye ikiye böldüğü sahneyi hatırlatıyor.

  • GM5plus almıştım anneme. İlk aldığımda Android 6 vardı. 7. sürüm gerçekten hızlı geldi. Daha hiç bir telefonda yokken (nexuslar ve pixeller hariç) geldi.

    Geçen gün 8 de gelmiştir diye kontrol ettim ama şaşırttı. En son 7.1.1 mi ne var telefonda ve güncelleme yok.
    Problem nedir bilemiyorum ama hayal kırıklığının boyutu beklentiye bağlı. Bizdeki telefon arayıp mesajlaşma için kullanıldığından pek şikayet konusu değil bir kaç ay geç gelmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 2 Kasım 2017; 11:7:40 >
  • Şubat mı afedersiniz ama oha demek istiyorum. Sürümün üzerinden toplam 6 ay geçmiş olacak ve bu marka kullanıcılarına "Android One ile en hızlı güncellemeyi biz sunacağız." sözü vermişti. Beta programına dahil olmadı, 7.1.2 güncellemesi almadı yani General Mobile 4G dışında hiçbir modelinde Android One garantisini sağlayamadı. Gelecek hafta Oneplus 5'e geçip tüketiciyi yanıltma suçuyla gerekli yasal işlemleri başlatıyorum tüketici bunların oyuncağı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 2 Kasım 2017; 11:57:31 >
  • ilk gelmesi lazımdı ? Nokia 8 beta testlerine başlamış isteyen yükleyebiliyor.
  • General Mobile, 4G modeli ile harika Android One telefona imza attı. Her güncelleme yerli yerinde geldi. Ama sonra bozdu. Nisan ayında güncelleme mi verilir? Andorid One olayı artık yalan dolan. Zaten bu projenin amacı güncellemeyi erken almak. Nisan ayında veriyorsan ne anlamı kaldı Android One'ın? Güzel birşeyler yapıyorlar dedik. İçine ettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 2 Kasım 2017; 13:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baharda 2. senesini bitecek olan oneplus 3 cihazımda 1.5 aydır android 8 kullanıyorum. geçen hafta 2. android 8 üzerindeki güncelleme aldı. güvenlik paketi 1 eylül. 4. senesini bitiren oneplus one cihazımda lineageos üzerinde 7.1.2 kurulu, 8 in ise testleri devam ediyor yakında çıkar. eğer sürekli güncel androidi kullanmak istiyorsanız xiaomi yada oneplus alın. diğer büyük markalar farklılaşma adına çok müdehale ediyorlar bu yüzdende olmuyor.gm çzelinde one programına dahil cihazlara güncelleme verememek ayrı bir beceriksizlik.

  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    kimsenin güncelleme delisi oldugu yok ama firma yetkilis cıkıp android one programına katıldık en gec 2 hafta içinde güncelleme sözü veriyoruz drese insanlarda bunu bekler xda sitesinde geliştiriciler bile cıkıp oreo dağıtabiliyorsa bu firmanın benim gözümde kurumsal hiç bir ciddiyeti kalmamıstır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teeKin

    kimsenin güncelleme delisi oldugu yok ama firma yetkilis cıkıp android one programına katıldık en gec 2 hafta içinde güncelleme sözü veriyoruz drese insanlarda bunu bekler xda sitesinde geliştiriciler bile cıkıp oreo dağıtabiliyorsa bu firmanın benim gözümde kurumsal hiç bir ciddiyeti kalmamıstır

    Bunda hem fikiriz hacı kardeş.
    Ben güncelleme vakti değil, çok bariz sunulmuş bir şeyin sunulamamasını iletiyorum.

    One programı bitmiş haberimiz yok. 1.5 sene olanı 2 sene demişler. Şimdi modeller için elleriyle kendi düzenliyorlar. Büyük bir kandırma söz konusu.

    Deseler ki "google bize şu tarihte veriyor google hatası" tamam derim. Bu yok sorun bu
  • neden birlik olup hakkınızı aramıyorsunuz kimin nedediği belli tek tek ne söylediğinizin önemi yok

  • Gm 4g ilk cikan haric digerleri google destekli degildi beta gelmediginden o garanti zatende bide ilk cikan 4g ile gm 5 arasinda sadece radyo farki var baska yok onada guncelleme rahatlikla verilebilir bence.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.