Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
12
Favori
74.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Gönül isterdi ki dediğiniz gibi olsun ama arada ki 100 tl farkını gören insanlar 100 tl daha koyar GM 6 alırım der ve GM 5 satışı baltalanır o yüzden GM 5 sabit kalır 4G modeli kalkar GM 6 999 TL bandına yerleşir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Muzaffer Bey 1000 tl altı dedi

    GM 5 Plus çıkarkende 1000 tl altı demişti

    999 tl e satildi o zamanlar

    Bunada öyle dediyse 999 tl %90



    Şöyle diyeseydi 900 tl altı olacak

    899 tl e satilirdi o zaman

    Adam zaten fiyatı vermiş inceden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android One da lansmandan itibaren 18 ay Android surum guncellemesi guvencesi verir . Lansmani tanitimi ile piyasaya yaygin surulusu aylar sonrasina birakiyorsa Google in sucu yoktur General Mobile TELPA nin sucudur !!!!



    Nexus veya Pixel cihazlarinda guncelleme bitis tarihi lansman tarihine gore degil Google Magazasinda satilan son cihaza gore Android guncellemesi almaktadir ....



    Android One yazilim guncellemesi demek gecen her ay cihazdan guncelleme destegi azaliyor demektir . Tum Android One cihazlari aslinda her ay fiyati dusurulmelidir ...


    Sonucta ornek olarak General Mobile 4G cihazi suan kutulu sifir acilmamis bir magazadan satin alan biri Android 7.1.2 alamayacaktir ne de Android 8 ...


    Bu ornek suan diger Android One modelleri icin de gecerlidir ...


    Sonucta fiyatin ederi sadece donanimsal bilesenlerinden ibaret degildir Android Surum guncellemelerini de almasi gerekir . Android One madem kural koymus tanitildiktan itibaren 18 ay diye o zaman gecen her ay fiyati daha da dusmeli cunku alinacak yazilim guncellemesi hizmeti kisalacak .


    Aylik Android Guvenlik Guncellemeleri ile avutulmak isteyen olabilir ... Android 7.1.1 ile guvenlik guncellemeleri almak tam olarak hizmet alinmaz .




  • çıkar bir kaç güne kokusu
  • Bunun içindeki işlemciyle çalışan Samsung J2 Prime Plus modeli 699 ₺ fiyata satılıyor. Evet içindeki işlemci tıpa tıp aynı bu işlemci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unflattering U kullanıcısına yanıt
    o işlemciyle çalışan o telefonun rami kaç hafızası kaç vs diğer özelliklerinide yazabilirdin aslında kıyas için :)
  • Dostum sonuçta aynı işlemcinin layık görüldüğü telefondan bahsediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastFaded

    999TL olacaksa bu telefon, hiç satışa sunmaya gerek yok.

    2 yıl önceki cihazı GM 5 adı altında 799 tl e satışa sunabiliyorsa



    999 tl GM 6'yı gözü kapalı sunarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    bende aynısını düşünüyorum ve ekliyorum 999tl olacaksa eğer fiyat bu cihazı alacak kişilere yazık olacak..
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    parmak izi ramı hafızası fazla onu kast ediyorsunuz.. peki birinin arkasında samsung diğerinin GM olması? neticede teleofn piyasasında androidin en büyüğü samsung bunu kabullenmek zorundayız. fiat ferrariden daha fazla özelliği olan teleofn çıkartsa bile fiyatları bir olur mu.. Ben demiştim zaten bu cihaz 800 den bir lira yukarı olursa alınmazz, alacak olan kişi parasını çöpe atar..
  • isteyen alır istemeyen almaz.... GM5 plus cıktıgında da aynı muhabbet aylarca uzatıldı yok şurası söyle olmalıydı yok şu fiyata olmalıydı böle olmalıydı öyle olmalıydı diye... bunlar piyasanın en uygun cihazları sonuc itibari ile. Ha başka bir marka daha uygun daha iyi bir telefon cıkartır o alınır kimse kimseyi zorlamıyor bu telefonu alsın diye. BU telefonların fiyatı lansman zamanından itibaren bellidir arkadaşlar. burda yazdıgınız yoruma göre değişmez fiyat. bazıları öyle düşünüyor biz yerden yere vuralımda belki ona göre fiyat verirler falan sanıyor herhalde :)
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    BU mantık kapitaslist ve yanlış bir mantıktır... Bu mantıkla yıllarca Samsung dünya paralara s3 minileri s4 minileri insanlara kusra bakmayın sokuşturmuştur. Bunu bu ülkede yıkan kıran yine GM nin discovery cihazı olmuştur. Onun la birlikte Türkiye piyasası kullanılabilir özellikte ve ucuz cihazlar göremeye başlamıştır....

    Arkasında kim olursa olsun.... Samsung emsal telefonunu kaça satıyor GM kaça satıyor ben buna bakarım işime hangisi geliyorsa onu alırım adı ister samsung olsun lenovo olsun htc olsun benim umrumda değil marka bagımlısı değilim işimi gören en ucuza en çok özelliği sunanı alırım çok net. gidip göz göre göre kazıklanmam
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    o konuda zaten aynı bakış açısına sahibiz ki kullandığımız cihazlardan belli.. sen gm5+ kullanıyorsun, ben mi5 kullanıyorum :) ikimizde de samsung yok.. benim o örneği vermemdeki sebep fiyatının emsal oluşturması açısındandır.. sonucta samsungun fahiş fiyatlara cihaz sattığı hepimizin kabulu.. aynı işlemcili cihazı samsung bi kaç özellik eksik şekilde 699 a satıyorsa (kaldı eksik özelliklerini deiğim gibi marka ismi amoled ekran fakı gibi şeylerle kapatır) Gm nin bu telefona 700-750 nin üzeirnde fiyat koyması bir nevi kendini ben türkiyenin smsunguyum demeye getirmektir.. Kaldı ki benim eleştirim bu bağlamda sadece Gm için değil maalesef diğer türk firmasıyız yerliyiz gururluyuz diyenlerde aynı şark kurnazlığını yapıyor.. Mesela Casper şimdi via f1 diye bir model çıkarttılar.. mi5 in 3te1i etmez ama 1700 lira fiyat koymuşlar reva mı son kullanıcıya? sırf yerli diye insanların milli duygularını kullanarak bu şekilde bir yol izlemek ne GM nin nede diğerlerinin hakkı değil..
    Aynı şey samsung içinde geçerli geçen gün s8 in maliyeti hesaplandı ortalama üçyüz küsür dolar net maliyeti vardı sanırım, yani 1200 lira.. satışı neredeyse 4 bin lira.. yazık gerçekten çok yazık..




  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Mi ile kıyaslıyorsun ama o marka Türkiyede bayisi ve resmi satışı olmadıgı için o fiyatlara... O cihaz gelsin türkiyede satılmaya başlasın 2 katına cıkar.
    Ürünü getirme vergileri bayilikleri showroomları servis agı vs vs vs milyon kalem masraf eklenir üzerine bugün 1000 tl dediğin cihaz ozaman olur 2000tl. Bugün yurtdışı cihazların distribitör garantili oalrak yurtçapında ucuz satılma sebebi bu. onlarla diğerlerini kıyaslamamak lazım yoksa samsungunda var lg ninde var diğerlerininde var distribitör garantili uygun fiyatlı cihazları.

    Şİmdi samsugun arkadaşın dediği modeline bakarsan o hiçbir yerden hiçbir özelliği ile kapatamaz durumu

    5.0 İnç 240 ppi 540x960 PLS TFT ekran/ 1,5 gb ram/ 3.3gb kullanılabilir hafıza/ 8mp ön 5mp arka kamera/ Android 6.0.1. / özellikleri ile 01/11/2016 tarihinde cıkarttıgı telefonu.... birkaç özellik eksik derken aradaki farkı görebiliyormusunuz ?? bu adam bunu 699 a satıyorsa bu normalse gm6 nın fiyatına kimse bişey demesin. sizin lafınızla samsung un bu cihazı 100 tl etmez.




  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    valla hocam onu bunu bilmem, ben konunun ana fikrindeyim, arkadaşın verdiği örnek üzerinden konuştuım sadece.. bana göre 900-1000 bandı bu cihaz için pahalı.. eğer kullandıkları işlemci MediaTek MT6737T değil de bir üst sürüm olan MediaTek MT6755 (sanırım helio 10 gibi bir ismi olacak net aklımda değil) olsaydı o zaman gerçekten 900-1000 bandı için olabilirdi.. yada en azından sd410 serisi bile kullansalar daha mantıklı olurdu..

    MediaTek in işlemcileri (helio öncesi) stabilite ve pil tüketimi açısından biraz sıkıntılıdır maalesef..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 28 Nisan 2017; 11:9:21 >
  • Fiyat konusunda herkes hayal kırıklığına uğrayacak, maalesef. Hazır olun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy vermeyi düşünmüyorum. kullanıcısına yanıt
    899- 999 arası olursa alacakmısın ?
  • o aralığa ben almam.
  • yasrhere Y kullanıcısına yanıt
    hangi aralıkta alırsın :)
  • max 825 lira diye güncellemiştim çıkış fiyatını.siz baya sevdalısınız buna.sizin aralığınız geniş heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.