Şimdi Ara

General Mobile GM 6 D incelemesi 'Fiyat/Performans serisi güncellendi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şaka mı bu? Bunun neresi fiyat performans acaba sayın editör bir açıklar mısınız?

  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Şİmdi resmi garanti ve ithalatcı garanti arasında daglar akdar fark var. Bugün bakın İthalacı garantili ürünlerde garantiye giden irçok kişi tüketci haklarına kadar gidiyor giden cihaz gelmişyor çünkü. Diğer yandan ithalatcı garantili cihazlarda tamirde orjinal parça takma zorunluludug yok. siz gönderirsiniz bir güzel yansanayi yada muadili ürünle tamir edilir gelir...
    Diğer konu Türkiye şartlarında üretilmediği için band 2 desteği olmayan bir cihaz Xiomi buda 4,5g de büyük sorun yaratıyor. Yine diğer konuSürekli rom root stabil rom orjinal rom avrupa roomu vs uğraşırım garantiyi de önemsemem diyen için iyi cihaz xiomi ama bu tür cihazları akrsılastırırken yine türkiye garantili cihazlarla karsılastırmak gerekir.

    Bunların dışında telefonun birçok eleştirilecek yeri var onu altta ayrı yapacagım
  • Öncelike bu cihazla birlikte tam olarak Android ONE söyleminin artık sadece bir yazıdan ibaret oldugunu görüyoruz...

    Bu cihazlar arasında tek bir android one cihaz vardı oda gm4g idi... Tüm güncelleştirmeleri zamanında ve tam aldı betalara katıldı...

    Diğerlerine gelirsek

    Gm5 plus tüm güncelleştirmeleri geç aldı. 7.1.1 güncelleştirmes,i sadeceisimden ibaret oldu4g de ki değişiklikler bu cihaza verilmedi.

    Gm5 : Güncelleme hak getire haziran bitiyor daha mayıs güvenlik güncelleştirmesini dahi almadı

    Gm6 : hali hazırda 7.1.2 varken abisi gm5 plus 7.1.1 kardeşi gm4g 7.1.1 kullanırken cihaz 7.0 ile piyasaya sürüldü... Enteresan şekilde servis çalışanlarına test etmeleri için 7.1.1 gönderildi... Sorsan güncellemeyi google veriyordu e bunu kim verdi :)

    Gm6 nın 7.1.1 i almayacagı gm5 plus ın ise 7.1.2 yi almayacagı söylendi. E sormazmıyız bu nasıl androoid one diye.... Sen ara güncellemeleri vermedikten sonra diğer telefonlardan farkın nerde kaldı?

    Şunu net olarak söyleyelim... Gm4g dışındaki diğer cihazların güncellemesi google dan falan gelmiyor. Gm veriyor bu güncelleştirmeleri ve bunu beceremediği içinde ara güncelleştirmeleri vermeme kararı aldı... Neymiş direk 8 alacakmıs. GEçin bunşları büyük güncelleştirmeleri genelde telefonlar alıyor zaten artık heleki saf android kullanıyorsan.

    Android one diye güncelleme alacak diye artık bu cihazlar alınmaz onu net söyleyelim..

    Diğer konu Fiyat. Bu telefon 800 tl den fazlaya satıldıgı anda kendi kendini baltalar dedik öylede oldu... sd410 ayarında bir işlemci koy sonra gm5 plus parasına sat bitek sen mi akıllısın derler adama...

    BU gün segmentindeki cihazlarla yarışacak hiçbir özelliği kalmamış durumda ne fiyat ne güncelleştirme... Önce sorunsuz bir telefon üretim sonra fiyatı yukarı çekersi,niz




  • Burak bey o nasıl başlık ? Yakışıyormu !



    -Dandirik 4 çekirdekli mtk işlemciye 1100 lira nedir ya ? Sekiz çekirdek mt 6755 bile koymamışlar..



    - Plastik çerçeve

    - Parmak izi okuyucu ama sanal tuş

    - 28 nm 4 çekirdekli tarihi geçmiş işlemci

    - 720p ekran ve 1100TL





    Mi5 varken... 500 liralık telefona 1100 lira istemek nasıl bir rezalettir arkadaş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat performans mı
  • Telefon hala 7.0 android işletim sisteminde olduğundan sürekli kilitlenmeler oluyor. 7.1'de bu tip sorunlar düzeltilmişti ama o da verilmeyecekmiş. Android 8.0'ı beklemek gerekiyor. O zaman kilitlenmelerin düzeleceğini umuyorum.
  • General mobile gm 5 plus kullanıyorum bir yıl dolmadı ve tecrübelerime göre tavsiye etmiyorum

  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Baslik bastan objektif degil! Fiyat/Performans serisi vasatlasti deseniz.

    Guncellendi sanki zam yerine fiyatlari guncelledik demek gibi oluyor ... DEvlet buyukleri oyle yapiyor son yillarda ...


    General Mobile 4G cihazima orjinal denk modeli Wilefox Ingiltere Android One cihazina ait Android i yukledim daha akici ve en bariz farki on kamerasi 1080p cekim yapabiliyor keza Turkiye Android One yazilimi anca 720p on kamera kaydi yapmakta . Ayrica arka kamera Wilefox yazilimli olanda jpeg kayipsiz %100 cekim imkani var.


    General Mobile donanim olarak giris seviyesinin de dibi bir cihaz cikartmis olmasina ek olarak yazilimda da vasat ! 64 bit lik islemcilerine 64 bitlik yazilim nimetlerinden performans ve dolayli da olsa kalite artiisna ayrica mevcut donanimli urunlerindne esirgeyerek yillardir Android One i Turkiye de inatla bitirmek istemektedir !


    2 Yil donanim garantisi olmasi aslinda cihaz isciligi kotu dokulmeler arizalanmalari filan bastan belli olacagi icin cihaz sahiplerini surekli serviste cihaz yollatmakla 1 saat diye teslim etmeteslim suresi ortalama 3-4 gun en az surmektedir. Merkeze cihazi teslim etmezseniz sadece IStanbul daki Profilo AVM deki TEK genel onarim merkezidir .

    Videoyu izledim cihaziniz gunluk pek kullanmiyorsunuz ve yeni ama micro usb giris cevresi soyulmaya baslamis . Bu da kalitesiz kasaya cabuk soyulacagi anlamina gelir. TELPA General Mobile bu olaya kullanici hatasi diyecektir elbet !




    Basligi keske daha dogru ozetleyen kelimeler olsa idi .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Eleştirmek güzel ama doğru bilgilerle...

    Bugün ankarada izmirde adanada mersinde kayseride ve yine servisnin oldugu her noktada 1 saat içinde cihaz teslim ediliyor... Tek merkez de değil...
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Yedek parca sadece IStabul dan sehirlere temin ediliyor ... Her sehirde yedek parca depolari yok.
  • Real racing 3 de fps düşük ve kare atlamaları varken nasıl keyifle oynadığınızı anlamadım?

  • GM 5 Plus gibi bir modelden sonra bu telefon çöp resmen. Fiyat performans falan değil bu telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Belirli sayıda yedek parçaları var her firmanın.... Bugün gittiğinizde ellerinde yedek parça varsa ankarada da 1 saat mecidiye köyde de bir saat. Onlarada parça çinden geliyor. onlarda da ydek parça bitebiliyor dolayısıyla 1 saat olayı tüm şubelerde geçerli stok bitmesi halinde bekleme ise yine tüm şubelerde geçerli.

    Bunu görmezden gelip sadece surda yapılıyor diğperlerinde yapılmıyo demek dogru değil bugün girin gm forumlarına herkes bulundugu şehşrde 1 saat hizmetinden faydalanıyor. Sizin söylediğiniz PARÇA BİTERSE istisnadır
  • Gm Discovery annem ve ablam kullandı. Şarj soketi arıza çıkardı. Yanlış hatırlamıyorsam kronik olan sıkıntıdan dolayı 50TL ücret ödemiştik.



    Gm 2 mini ben kullandım. Boş alan olmasına rağmen uygulama yüklenmiyordu.



    Arkadaşımda gm 5 plus var. Beyazlarda kronik olan arka kapak sıkıntısından çok kez garantiye gönderdi. Çok ısınıyor diye şikayetçi.





    Valla bizde zamanında Türk şirketi diye söylentilere uyup aldık. Ben kendim gm almam. Almak isteyen buyursum alsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grkwnxs

    Real racing 3 de fps düşük ve kare atlamaları varken nasıl keyifle oynadığınızı anlamadım?

    Merhabalar,

    videolarımızı 25 kare/saniye ile işlediğimizden dolayı akıcı görünmüyor olabilir, telefonun oyun performansı oynanabilir düzeyde.
  • 11 dakikam çöpe gitti o paraya oküz alınır şaka gibi telefon şaka gibi fiyat . Kaldı ki pazara xiaomi giriyor. Hatta xiaomi pazara değil direk samsung, lg gibi dev firmalar yanında gm ye girecek
    GM nin ürün politikası çok abuk sabuk. Bu ekran boyutunda zaten piyasada zibil gibi telefon var. GM ye tavsiyem piyasada olmayan 4,7 inc gibi bir telefon yapması yada yaptırması her neyse. Snapdragon un giriş seviyesi en düşük pil tüketen bir işlemci kullanması. Giriş seviyesi 2gb ram kullanması yeter saf android gıcık edecek şekilde kasmıyor zaten ve göz boyama mı der ne derse kaldı ki benim çok işime yarar bir parmak izi okuyucu kullanması. Bu parmak izi okuyucusu Casper in lanet e1 cihazındaki gibi olmasın ama orta halli samsungun kullandıklarından kullansın. apple istemiyoruz Son olarakta 3000 mah bataryayı tak. Al sana ucuz cillop gibi telefon sat satabildiğin kadar Discovery 1 de ne kazandıysan aynısını kazan. Piyasa 5 inc altı telefonlar ya üst seviye çok pahalı yada gm nin ince yapacağım diye içine etmiş olduğu 3 saatte bataryası biten yada casper gibi berbat bir markanın cihazları. Tavsiye tavsiyedir hem ucuz hem kullanışlı hemde çok satılacak bir cihaz olur. O sanal tuşlar varya o sanal tuşlar işte o tuşlar kim koyduysa ellerine sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 22 Haziran 2017; 3:26:10 >




  • Bu sefer Çöp,Mi 5 alınır bundan çok çok daha iyi bir telefon...

  • GM:Gereksiz Mobil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 22 Haziran 2017; 4:43:36 >
  • Şu sıcak yaz günlerinde böyle çöplerle ortalığı kokutmayın arkadaş ya...

  • 2017 de geri vitese takan firmalara bir yenisi daha eklendi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.