Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (1663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.393
Cevap
229
Favori
1.710.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dakika da bir batarya kaybı için cihazın uyumaması lazım, o bilgiler için ekran grafiğine bakarsanız uyanık kısmı ne durumda uyanık yazan kısımdaki grafik kesintisiz yeşil çizgi ise sorun var demektir.. parça parça ve üstteki ekran ile paralel giden çizgiler ise muhtemelen kullanıma bağlıdır..
  • dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    GodisCoking kullanıcısına yanıt
    Android tarafında sadece Xiaomi var ama kendi romları için güncelleme veriyorlar sadece. Toucwizleride melez android ios kırması, windows ta wp için güncelleme veriyor ama piyasada yok :)

    @GodisCoking ekran sararması ve dokunmatik sorunu yüzünden talep çok olunca yetişmiyor demek ki :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 27 Aralık 2016; 13:59:14 >
  • Miui rom kullanmadığınız çok beli.. Miui romun stabilitesi saf androidin bile ötesindedir, bu yüzden konusunu bile açmadım sadece tema dedim..
    Xiaomi esasen elektronik üreticisi değildi, Android tabanlı cihazlara rom üreten apk yapan bir kaç çinli girişimciydi, şimdi dünyanın parmakla gösterilen hem cihaz hem yazılım geliştiricileri.. Bir tanıdığınızda redmi note, mi5, mi4 vs Xiaomi modelleri varsa alıp biraz kullanın sonra konuşalım.. Bu cihazların güzelliği özelliklerinden değil içindeki yazılımındandır..

    @bircanyaman güncelleme sonrası hard reset atmadıysanız bir hard reset atın, devam ederse kendiniz stock rom yükleyebilirseniz yükleyin, yapamam derseniz servise verin, sorununuz yazılımsaldır muhtemelen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 27 Aralık 2016; 14:17:13 >
  • Bunlar arkada birşey tüketmiyor, accu battery geçici olarak yükledim zaten, böyle olduğunu hissettiğim için. Greenify'i de gerek olduğumdan yükledim, gerek olmazsa yüklemem zaten.ama iyi çalışıyor, bir zorlama falan Yok uygumada doğal yoldan uyutoyor uygulamaları (ayarlar>durdur mantığı) ve bu benim işime geliyor, arkada clash royalein çalışıp bildirim gelmesine gerek yok mesela. Biliyorum gün içinde 3g ile oyun oynuyorum bundan da olabilir zaten muazzam bir bataryamız yok. Ama benim sinir olduğum nokta 100 olduğu zaman çıkarıyorum bekletmeden (normalde %95de çıkarırım %100'e çıkarıp düşük amperle bataryayı yıpratmanın anlamı yok) sonra wifi, düşük parlaklık Instagram da çok değil 10dk geziniyorum bi bakıyorum %87 güne bi mutlu başlayamıyorum
    @oskurrr@zaramnahya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temp.542 -- 27 Aralık 2016; 14:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam paylaştığınız grafikte uyanık kalma durumu yok, sizin kullanımınızla alakalı olan, olağan bir tüketim bu, dikkatli bakarsanız düşüşlerin hepsi keskin ve ekranın açık olduğu zamanlarda yani kullanıma bağlı.
    zaten aktif kullanımda gm5 ekran açıkken şarjı hızlı yiyor, maalesef durum bu..
    Bu konuda ancak senkronları, ekran parlaklığını, konumu vs.. yani bilinen tasarruf yöntemlerini uygulayarak daha uzun ekran süreleri alabilirsiniz,
  • 7.1.1 ne zaman zaman dagitilmaya baslanacak ? Uyumama sorunu duzelirmi? Bide gm4g ile 5 plusun romu ayni diyenler var ozaman neden gm4g de uyumama sorunu yok bizimkinde var ???
  • Arada sırada kurduğum alarm çalmıyor ve bildirim olarak alarm kaçırıldı yazıyor bunun çözümü var midir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Gm 4 için de aynı yanıtı aldım. 1 ay olacak bu hafta, şaka gibi. Diyelim ekran kırıldı yaptırman gerekiyor acil lazım parçasıyla ama yok diyor. Gm servisi hep överdim daha önce işim düştü ve 40dkda halloldu işim ama bu hepsini örtüyor resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemansky

    Hocam kafa ağırttı mı G4C bir yakına aldık bizde de pişman aldığına.

    Hocam dediğim gibi annemle babaya aldık.

    Fazla uygulama yüklemeye gelmeyen bir cihaz. Her iki telefona ekstra WhatsApp yükledim. Babamın telefonunda fazladan haber uygulamaları vs. var. Daha fazlasını istemiyor.

    Zaten bunu bilerek aldım. Yani sizin, benim kullanacağımız telefon değil.
  • Bugün itibariyle cihazımı servise verdim. Umarım değişim veya iade talebi çıkar. Bi türlü frekanslarımız uymadı bu telefonla.
    Hadi hayırlısı bakalım.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    romlar aynı değil..
    servisteki arkadaş yazılımsal dedi ama benim fikrim uyumama sorunuda donanımsal. Bunun kanıtı da aynı yazılımı kullanmasına rağmen sorun yaşamayan onlarca forum kullanıcısıdır..
  • GodisCoking kullanıcısına yanıt
    valla hocam özellikle takip ediyorum, cihazı ilk aldıgı günlerde sorunsuz kullanıyorum, sorun var diyenler abartıyor diyen kullanıcılardan %40-45 i sonradan gelip cihazın sorunlardan bahsetmeye başlıyor..

    Servis tutarlı değil bu açık, bağırıp çağırmayla iş yapan servisten başka ne beklenilebilir ki?
    Aynı durumu discovery de yaşattılar insanlara, cihazlar garantili olmasına ragmen bozulan şarj soketini elimizde 4gb anakart yok, yerine bi üst modelini verelim 50 lira verin diyerek tamirden para alıp yasaları hiçe saydılar.. garanti süresi içinde yedek parça bulundurmak zorundadır ithalatçı firma ama netice ortada.. traji komik!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 27 Aralık 2016; 17:21:38 >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Bana gorede yazilimsal cunku android 6.0 da hic olmazdi 1 kere bile olmadiydi. 7 ye gecdim suprize madır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BACKROCK34 kullanıcısına yanıt
    bende de vardı o swap değişim yapıldı diyor gelmesini bekliyorum
  • Arkadaşlar bende dün itibarı ile telefonu aldım bütün güncellemeleri yaptım fakat kafama takılan bi kaç uygulama yok değil.. Google korean-hint ve japon ınput dıye bı kac uygulama yukledı kaldırdım bunları ama playstoreda guncelle ıbaresı gozukuyordu.. telefonda devre dışı bırakmam yahut silmem gereken bi uygulama varmıdır ? Bilgi verebilecek ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • ustumegelme U kullanıcısına yanıt
    Kaldırma işlemi olmuyor o uygulamalarda çünkü direk sistem uygulaması olarak yükleniyor. Siz kaldır deyince sadece güncelleştirme kaldırıyor devre dışı birakabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ergunx


    quote:

    Orijinalden alıntı: ergunx

    beyler s.a aranıza yeni katıldım ama telefonu fazla kullanamadım, dokunmatik sorunlu olduğu için servise gönderdim şöyle bi işlem yapılmış. Bu mümkünmü yoksa anakartı yeni kasaya takıp değişim diye kandırmayamı çalışıyorlar


    beyler bu konuda bilgisi olan varmı?

    hala net bi cevap bulamadım daha önce bu şekilde değişim alan yada bilgisi olan yokmu?




  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Bende de benzer bir sorun var telefon ile arama sırasında ahize sesi çok kısık çıkıyor en yüksek seviyeye getirincd dışarıda gürültülü ortamda birşey anlaşılmıyor. Valla ben telefona önce bir reset atıp düzelmez ise garantiye vermeyi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Windows telefon olayını bıraktı surface phone a geçti, windows un 2 yıldan sonra güncelleme vermesinin sebebi bir güncellemeyi 2 yılda yapamamaları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumama sorununu cozen varmi
  • 
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.