Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (640. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.567
Cevap
334
Favori
3.370.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ori_gami

    Merhaba arkadaşlar,

    Discovery FM Radyo uygulaması için daha önce sorulan bir soruydu ama cevap göremediğim için yeniden sormak istiyorum:

    Malum STOROID'den indirilen fmradyo uygulaması kurulum aşamasında o kadar çok izin istiyor ki, güvenlik anlamında pek hoş değil açıkçası. Bu yazılıma alternatif internet bağlantısı olmadan kullanabileceğimiz başka ücretsiz fm radyo uygulaması var mı?

    Teşekkür ederim.

    fm radyo uygulamaları cihaza özeldir genellikle. (fm çipi uyumsuzluğundan dolayı diye tahmin ediyorum.) Bu sebeple başka program bulamazsın büyük ihtimalle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 31 Temmuz 2013; 12:01:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar haberdar etmiyor biz mesajlarımızla soru soruyoruz. yoksa umurlarında değil
  • Bu izinler konusu pek önemsenen birşey değil sanırım ama ben önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii yanılıyor da olabilirim:) Bir uygulama indirirken özellikle dikkat ediyorum bu konuya ama bu da uygulama sayısını epey azaltan bir durum.
  • arkadaşlar yeri degil biliyorum ama bu site güvenilirmi bi bilgisi olan veya daha önce alış veriş yapmış biri varmı


    http://www.hemensepet.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herakles24 -- 31 Temmuz 2013; 12:17:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkuaz!

    Şu olayı biraz daha açıklar mısınız cihazı almayı düşünüyorum aklıma takıldı

    Teşekkürler

    Ekranın orta kısımlarında bir yerde, yaklaşık yaklaşık 2-3 mm çapında bir solukluk var. Her yerde değil, sadece bir noktada var. Görüntüyü engelleyen birşey değil kesinlikle. Öyle aman aman göze batan bir durum değil. Ekran tamamen beyaz olduğunda veya tamamen başka bir renk olduğunda(bir kaç renkte) dikkatli bakarsanız belli oluyor. Ben alan arkadaşın bilgisi olsun diye, bile bile ayıplı mal sattı dedirtmemek arkamdan kötü konuşturmamak için yazdım.
    Belki çok iyi açıklama yapamamış olabilirim. Bu yüzden "bulutlanma" diye google da arama yaparsınız daha bilgilendirici olur. Ama şuna dikkat edin. Google daki arama sonuçlarında ekranın heryerinde bulutlanma olan resimler çıkıyor. Bu telefonda sadece bir noktada var.
  • Arkadaşlar bu ekranın alt tarafına doğru grileşme kumlanma kararma olan kaç kişi var ?

    Şikayetvar.com 'da da bir kişi şikayette bulunmuşhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1920959/general-mobile-kronik-ariza-olabilir/4978i

    Şuan 2 kişi forumda var bu şikayetten ordada var 2 kişi

    Bende telefonu almayı düşünüyorum ama kronik bir sorun mu var ortada kimler telefonu ne zaman aldığını ve bu sorunun olup olmadığını yazabilir mi beyaz bir ekranda test edip

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandrake -- 31 Temmuz 2013; 12:23:58 >
  • selam arkadaşlar telefonum geldi gerçekten beklediğimin çok çok üstünde bir kalite ve dizayn a sahip . iyi ki almışım dedim bile hatta şirketten 3 kişi daha var alacak :) yalnız içinden çıkan ekran koruyucu lekeli çıktı onu taksam ekran tozlu görüneceğinden takmadım inşallah Adana da orjinal boyutlarda bir ekran koruyucu bulabilirim. şimdilik aktaracaklarım bu kadar.. selamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Storm Worm

    quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    Kısa gırıs
    Inceleme + -
    Pıl kullanımı hakkında onerım
    Calısan uygulamalar
    oyun (bazıları tanıtımlı)
    Eglencelı uygulamalar
    Resım vıdeo programları
    Haber - tv programları


    Bazı arkadaslar telefonu almak konusunda kararsız kalmış. Endıselerı var.. 1 aydır telefonu kullanıyorum. Genelde ıncelemer telefon alındıgı gun veya bır kac gun sonra yapılıyor.. 1 ay kullanıp kullanıcı gozuyle General Mobıle Dıscovery (Telefon ılk alındıgı gıbı romsuz kullanıyorum)
    Telefonda 32 gb class 10 Sd kart kullanıyorum. Su anda 18gb yakın oyun, program - 3gb mp3 - 2 gb fılm yukludur.


    Artı - Eksı karısk
    ++ Telefon ılk gunku gıbı stabıl calısıyor. Menulerde takılma yok. Herhangı bır kıtlenme resetleme zorunlulugu su ana kadar olmadı.
    +++ Telefon ısınmıyor. Saatlerce elınızde bıle olsa asırı ısınma olmuyor. Yalnız kılıf aldıktan sonra kılıfın yuzunden bıraz ısınıyor gıbı geldı.
    +++ Oyunlar konusunda kesınlıkle sıkıntı yasamadım. Need for Speed Most Wanted - Modern Combat 4 - Real Boxıng vs.. oyunlarda en ufak bır takılma yasamadım.
    + - Kamera 8megapıksel gıbı degıl ama cekım kalıtesı cok kotu degıl. Resım - vıdeo cekımlerınde alternatıf programlarla guzel sonuclar alabılıyorsunuz. Ayrıca forumda konusu olan rom yuklersenız kamera kalıtesı artıyor.. Benım sahsı gorusum gunduz cekımlerı ıyı. Gece cekımlerı ortalama... Son olarak muzısyen oldugum ıcın kamera kayıt yaparken yuksek sound kaydetme konusunda endısem vardı. Vıdeo cekımlerınde seslerı olması gıbı basslı kaydetıyor.
    + - Hoporler acıksa muzık calarken son seste ozellıkle bassları acarsanız kalıte olarak %80 - Kulaklıkta ses kalıtesı ıyı bır kulaklıkta %85. Mp3 dınlemek ıcın paralı surumu Poweramp programını onerırım.
    - Ram konusunda sankı cok cabuk %70 - %80 gelıyor gıbı... Sureklı programıyla ramı bosaltmak can sıkıcı bır durum. Ama ram %89 de olsa (daha fazlasını gormedım) telefonun performansı dusmuyor. Yanı yavaslamıyor. Ilgınc Telefon ılk acıldıgında %44 sonra bır daha butun programları kapatsanız bıle %50 nın altına dusmuyor. Advanced kıll tasker yukledıkten sonra bu durum duzeldı...
    +++ Internet deneyımı yasanmadan anlatılmaz. 3g - Wıfı kesınlıkle 1500 - 2000 tllık telefonla yarısır. Ustelık telefonun kendı web tarayıcı bu performansı sunuyor. Ayrı bır web browser yuklemeye gerek yok.
    +++ Ekran kalıtesı goruntu cok ıyı..
    ++ Saglamlık tel ıkı kere bır 50 cm bır kerede 1mtreden kılıfsız yere dustu herhangı bır yanlarda - ekranda - arka kapakta cızılme yok. Konusma - prg kullanmada bır sorun yok.
    +- Pıl konusunda ( 2 saat tel acık kalınmıs halde.. net, vıdeo, oyun ) 2 gun 11 saatı gordum. Yogun kullanırsanız 1 gunu kıl payı cıkartabılıyor..

    Pıl konusunda onerılerım. (bu her telefon ıcın gecerlıdır)
    1: Ekran ısıgını kısık kullanın. Emın olun cok guneslı bır ortamda degılsenız kısıga yakın bıle ısınızı goruyor.
    2: Wıdgetlerı kapatın
    3: Ekranda koyu wallpaper kullanın. Aynı sekılde temalarda mesaj yazılan yerın sıyah olan temayı secın. Koyu renkte ısıgı daha az yansıttıgı ıcın ekran daha az enerjı harcıyor.
    4: Kullanmadıgınız zaman wıfı - 3g - blutooth kapatın
    5: Uygulamaları (program - oyun) kullanmasanız bıle arka planda ram harcayabılır. Bıldırımlerı kapatın (dıkkat program - oyun bu durumda kendını guncellemeyebılır) telefondakı yerı: Ayarlar - Depolama..
    aynı sekılde uygulama yonetıcısı - gızlılık yonetıcısınden bazı uygulamaların erısımını kapatın. Bazı onemlı erısımlerı kapatırsanız program nete baglanamadıgı ıcın calısmıyabılır. Aynı sekılde telefon wıfı - 3g nete baglanamıyor. O yuzden sadece oyun ve programları kapatın. Bellı aralıklarla bunların guncellemesı varmı dıye marketten bakabılırsınız. Not: Eger bu dedıklerım ramı etkılemıyorsa benı uyarın arkadaslar.

    Telefonda kullandıgım calısmasını garantı ettıgım oyun - programlar: (bunu yazmamdakı neden gozunuzden kacan uygulamaları nette aratıp hosunuza gıtmesı durumunda telefonuza yuklemenız..

    Çok iyi bir inceleme onerilenler ilk sayfada yerini alacak ayni sekilde +- karsilastirmalarda.

    Begendıgınıze memmun oldum.. Tesekkurler.
  • Almayi dusunuyorsaniz alin s3 ten bile daha iyi diyebilirim 600 liraya deger ben eskisehirden aldim ama bulabileceginizi zannetmiyorum kulaklik cok degisik geldi incelemerdekiyle galiba yeni urunler boyle antutu dan 13456 aldi gayet iyi fp urunu ama bulunmasi cok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkuaz!

    Arkadaşlar bu ekranın alt tarafına doğru grileşme kumlanma kararma olan kaç kişi var ?

    Şikayetvar.com 'da da bir kişi şikayette bulunmuşhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1920959/general-mobile-kronik-ariza-olabilir/4978i

    Şuan 2 kişi forumda var bu şikayetten ordada var 2 kişi

    Bende telefonu almayı düşünüyorum ama kronik bir sorun mu var ortada kimler telefonu ne zaman aldığını ve bu sorunun olup olmadığını yazabilir mi beyaz bir ekranda test edip

    Teşekkürler

    forumdaki 2 kişiden biri benim.
    alalı 3 hafta oluyor.
    düşme falan olmadı.
    ekranda 1 milimetrekare gibi boyutta bulutlanma oldu. beyaz zeminde belli oluyor.
  • ölü pixel ile alakalı değişim yapabilen oldumu
  • Arkadaslar 2 gün önce telpadan sipariş verdigim ürün (beyaz) az önce elime ulastı tüm arkadasların bir an önce telefonlarına kavusması dilegiyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 31 Temmuz 2013; 13:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e.koruyucu bulursanız haber verin 01

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yedek batarya + sarj edici aparat lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık çok sıkıldım telefonu beklemekten. durduk yere kafamdaki soru işaretleri büyüyor.

    telpa neden beyaz getiriyor ? niye bu kadar gecikiyor ? bi ara ölü pixel olayı çıkmıştı acaba sorun mu var telefonlarda ? siyah ve mavi neden bu kadar gecikiyor ?
  • biz de hepsiburadadan 24 haziran da verdiğimiz siyah gm yi bekliyoruz asıl ayıp olan hb bizden daha sonra sipariş veren 3-4 kişiye siyahı gönderdi bizi bekletiyor alın örnek http://j1307.hizliresim.com/1c/5/pxnmh.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xds789

    artık çok sıkıldım telefonu beklemekten. durduk yere kafamdaki soru işaretleri büyüyor.

    telpa neden beyaz getiriyor ? niye bu kadar gecikiyor ? bi ara ölü pixel olayı çıkmıştı acaba sorun mu var telefonlarda ? siyah ve mavi neden bu kadar gecikiyor ?

    Valla dun telefoncudan beyaz aldim hic bi sikinti yok onlarada beyaz geliyomus telpadan telpadan gettirmeseydin imkanin varsa git arastir magazalari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herakles24

    arkadaşlar yeri degil biliyorum ama bu site güvenilirmi bi bilgisi olan veya daha önce alış veriş yapmış biri varmı


    http://www.hemensepet.com/

    Yeri degil lutfen burada sormayiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: 4004

    quote:

    Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

    arkadaşlar ölü piksel durumu ne durumda her telefonda mevcut mu

    güncel

    ben dün aldım telefonu ölü piksel çıkmadı.

    nerden hocam

    avea bayisinden aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ürün dün elime ulaştı. Gold'dan sipariş vermiştim. 15 ağustosta kargolanacağı söylenmişti ama temmuz bitmeden geldi yani. Beyaz renk telefon aldım. Benimde kulaklık sadece beyaz renk çıktı.

    Ancak size bir konuda danışmak istiyorum;

    Telefonun ışığını kapatıp ekrana dikkatli baktığımda küçük küçük kareler görüyorum. Bildiğiniz futbol sahasındaki kalelerin fileleri gibi birleşen küçük kareler mevcut. Acaba ürünün özelliklerinin yazılı olduğu ekran koruyucu film mi yaptı diye düşünmeye başladım ve sizin fikirlerinizi almaya geldim.

    Sizdeki cihazlardada böyle bir d
    urum var mı?
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.