Şimdi Ara

General Mobile Discovery 16GB kapasiteli versiyonu satışta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
2
Favori
19.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • keşke biraz daha bekleseydim bi discovery alsaydım :(

  • Sadece hafızayı iyileştirmek yerine ddr2 2 gb ram yapıp hoparlör ile kamerayı biraz daha iyileştirselerdi bataryayıda 2800 mah yapsalardı çok iyi olurdu...
    Umarım bir üst versiyon olarak bu sözlerimi dinlerler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 4 Ekim 2013; 0:08:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    Sadece hafızayı iyileştirmek yerine ddr2 2 gb ram yapıp hoparlör ile kamerayı biraz daha iyileştirselerdi bataryayıda 2800 mah yapsalardı çok iyi olurdu... Umarım bir üst versiyon olarak bu sözlerimi dinlerler


    Saydığın özellikleri ekleyince bu fiyattan vermeleri imkansız.Ne kadar para o kadar köfte.

  • herşey iyi güzelde bu ürünün resmi SAR değeri nedir ? sonuçta çift sim kartlı bir ürün.

  • telefona 2000 vermenin aptallık olduğunu bilenlerin telefonu

  • yakında 3g li tablet modeli de çıkacak-mış

  • Cihaz iyi güzel de her kafadan bir ses çıkıyor.Cihaz sorunlu mu sorunsuz mu ortalık karıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtsbora



    Telefon prim yaptıkça fiyatı yükseliyor.




    Walla fiyatına oranla tek eksiğini kapatmış adamlar. cihaz gerçekten çok iyi, sd kart desteği de var, üstelik uygulamaları sd karta kurmayada destek veriyor. bu haliyle ve hala bu fiyatıyla piyasanın açık ara fiyat/performans kralı olmaya devam eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kitmaker



    belliydi zaten2gb modelleri herkes bedavaya satmaya başladı




    Cihazın dahili depolama gibi bir sıkıntısı o versiyonlarda bile yoktu. zira sd kart desteği verdiği gibi uygulamaların sd karta kurulabilmesinede imkan sağlıyor. performansı gerçekten çok iyi, iyi bir ips panele sahip, yeterli düzeyde bir kamerası var, stabil bir arayüzü var, güncelleme konusunda 2 kere güncelleme almış bir cihaz. daha büyük firmaların cihazları problemlerle boğuşurken gm nin küçük çaplı problemleri bile çözen güncellemeler vermiş olması alınabilirliğini dahada artırıyor.

  • 16 gb modelini nerden bulabiliriz? LG g2 almayı düşünüyordum ama açıkçası 1800 TL vermek yerine 700 TL ye bu cihazı almak var. arada kaldım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz



    Sadece hafızayı iyileştirmek yerine ddr2 2 gb ram yapıp hoparlör ile kamerayı biraz daha iyileştirselerdi bataryayıda 2800 mah yapsalardı çok iyi olurdu... Umarım bir üst versiyon olarak bu sözlerimi dinlerler




    700 TL lik cihaza göre zaten çok sağlam bir donanımı var. o dedikleriniz eklense bu fiyat aralığı açılır. yeni modellerde artıracaklardır muhtemel. GM varyantlarıyla her türlü f/p kralı cihazlar çıkarmaya devam edecektir artık.

  • ya GENERAL MOBİLE evet telefon çok güzel tuttu.bir fiyat performans ürünü içinde piyasadaki akıllı telefonlar arasında en iyisi belkide.ama bırak 16gb model yapmayıda snapdragon 800 lü bir telefon yap

  • quote:

    Orijinalden alıntı: salsakingss

    16 gb modelini nerden bulabiliriz? LG g2 almayı düşünüyordum ama açıkçası 1800 TL vermek yerine 700 TL ye bu cihazı almak var. arada kaldım..

    lg g2 ile bunu kıyaslamak büyük hata....
    paran yoksa başka ama para varsa bu 2 ürün kıyas kabul edilmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nedensiz07

    Az önce düşündümde demekki 50 liraya 16gb hafıza üretici bazında konulabiliyormuş.. (4gb 650 olarak düşünürsek).. birde diğer büyük üreticilere bakıyorum 16gb ile 32gb lık modellerinin arasında en az 250-300 tl oynuyor.. affınıza sığınarak örnek vermeye gerek duymuyorum .. yani buradan bizi ne kadar sömürdükleri ortaya çıkıyor.. ötesine bakmaya bile gerek yok..


    Her şey hoş da sıkıntılar şurada:
    Firmaların her zaman kar marjı önemlidir ve üst modellerde bunu daha çok arttırmak için bazı şeyler yaparlar ve bu 16gb ile 32gb arasındaki fark gibidir. Tabiki bi nand yonganın maliyeti aslında düşük, belki 10 dolar falan ama firma tepe modelinde bunu 100 dolar kadar tutabilir gerekirse. Bu düşük maliyete rağmen biraz kazık çaktıklarını eğer bu ürün sayesinde öğrendiyseniz herhalde yeni kullanıcısınız bu forumda zira her zaman bilinen en temel şeylerden biri değil mi bu!

    Ayrıca GM 16gb ekleyip bunu 50 lira ile satmıyor, 12gb ekliyor, ve 4gb ile zaten yapacaklarını yaptılar yegane piyasada, şimdi üzerine kaymağını da ekleyip onu yiyebilirler, çevremde 3 arkadaşımda var ve iyice inceledim, gerçekten ürün çok güzel, ekranı olsun donanımı olsun iyi çalışıyor, fiyatı düşünüldüğünde her türlü zaten kral lakabını alabilecek konuma geliyor adeta. Aslında belki de biraz abartı zira 4 tane a7 yerine 2 tane a9 belki daha anlamlı bir durum sunabilirdi ama neyse yine de iyi bir giriş oldu GM için.





  • Ben geçen sene 700 tl'yi Wave3'e vererek idare etme dönemini geçirdim, bir 700 tl buna vereceğime 1400tl verip lg g2 almak en mantıklısı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: daysleeperxp

    Ben geçen sene 700 tl'yi Wave3'e vererek idare etme dönemini geçirdim, bir 700 tl buna vereceğime 1400tl verip lg g2 almak en mantıklısı.

    general mobile in 1 yıl sonrasını gösteren en iyi mesaj ,ben de wave mağduruyum.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    ilk ciktiginda 500 kusur oldugunu bilmiyordum, ben piyasaya 600 den girdi saniyordum, sonra 650 oldu. Ama bu fiyat artisi firmadan kaynaklanmiyordur, dolar kurundandir, cunku bildiginiz uzere son 2 aydir dolar firladi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yclycl

    ilk ciktiginda 500 kusur oldugunu bilmiyordum, ben piyasaya 600 den girdi saniyordum, sonra 650 oldu. Ama bu fiyat artisi firmadan kaynaklanmiyordur, dolar kurundandir, cunku bildiginiz uzere son 2 aydir dolar firladi

    evet hocam dediğin gibi dolar kurundan kaynaklanıyor. artışın gm ile uzaktan yakından alakası yok.
  • Telefon bende var cok menunum tavsıye ederım fıyat artısna gelırsek dolarlada alakası yok bazı uyanık satıcılar fıyatı sısrıyorlar cunku telefon ulkemıze az sayıda gelıyor cok talep ama onu karsıalyacak urun yok ben telfonu 600 Tlden aldım sımdı 650-700 tl gıbı fıyattan satılıyor degısıyor dolarla ne alaka sız hiç samsung s3 yada bska bı telefonun fıyatını artıgını gordunuz mu guldurmeyın benı :D ancak fıyat duser artmaz

  • tamam bun telefonun herşeyini anladım ama şarj süresini anlayamadım. bilen bi kişi veya anlayan yardımcı olursa sevinirim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.