Şimdi Ara

General ELECTRIC GTE 19 LS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    General ELECTRIC GTE 19 LS buzdolabı hakkında bilgisi olan forumdaş var mı acaba? Bu kasada gte 13, gte 14 veya gte 18 modeli ile ilgili de bilgisi olan var ise yeterli olur.

    Ben dolabı yakından gördüm, dış yüzeyi oldukça güzel ve parmak izi yapmıyormuş. A sınıfı yaklaşık 550 lt hacmi var. Rafları oldukça kaliteli duruyor. Ancak nasıl çalışır, sesli midir, enerji tüketimi nasıldır, ne tarz teknolojileri içerir hiç bir bilgim yok.

    74 cm genişliği olan bir dolabı 75 cmlik boşluğa konulmasında bir sakınca var mıdır?

    Şimdiden cevap veren forumdaşlara teşekkürler.



  • Sözkonusu cihaz orijinal GE değil, Hoover tarafından Meksika'da üretilen bir ürün. Yani alışılagelmiş üstün GE kalitesi beklemeyin. Kalitesi orta karar bir modeldir.

    Buzdolabının motorunun soğumasını sağlayan hava dolaşımı alt-ön ve üst-arka kısımlardan olur. Yani cihazın üstünü ve ön tampon kısmını kapatmadığınız sürece yan boşlukların pek önemi yoktur.
  • Teşekkürler candogan62,

    75 cm lik boşluğa sığacak, çelik veya görünümlü yüzey (yükseklik ve derinlikte sorun yok) kombi veya normal tip buzdolabı önerileriniz neler olurdu?
  • AEG ve Electrolux'ün kombi tipi inox modellerine bakabilirsiniz. 440lt hacimlidir, tüketimi düşüktür. Darty vs gibi teknomarketlerde 1800-2000 arasına satılmakta.

    Bunun dışında Samsung RT54EBPN var ancak hacmi çok geniş değil.
  • Teşekkürler ederim cevap için,

    ben de yaptığım araştırmalar sonucunda bahsettiğiniz 3 dolaba da bakmıştım. sizin de önerileriniz bu doğrultuda ise başka alternatif yok demek ki.

    Bu yeni çıkan siemens kg57np72ne modelde de buz kırma sesi var mıdır biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.