öncelikle söyleyeyim asus p5sd2-x anakartım var ve bu anakart üzerinden örnek vericem. şimdi bu anakart için 150 ytl civarında bir ekran kartı almak istiyordum ve palit nvidia geforce 8600gt superi aldım da. yerine taktım, driverı kurdum ama bir türlü performans alamadım, yani çalışmadı bile. aygıt yöneticisi düzgün çalıştığını söyledi ama çalışmadı. üstüne format attım ve tekrar denedim, yine aynı sorunla karşılaştım. sorum da şu olacak acaba bu iki ürün arasında bir uyumsuzluk mu var, yoksa bana gelen üründe mi bir sorun var? bir de anakart-ekran kartı uyumunda nelere dikkat etmek gerekiyor pci-e/agp olayı dışında? teşekkürler şimdiden..
quote:
Orjinalden alıntı: pulx
yani çalışmadı bile. aygıt yöneticisi düzgün çalıştığını söyledi ama çalışmadı.
Çalışmadıdan kasıt nedir. Oyunlarda çok kötü performans mı? Monitöre görüntü gelmemesi mi?
Diğer bileşenler ile birlikte çalışmadıdan kastettiğiniz şeyide detaylı açıklarsanız, yardımcı olmaya çalışırız.
Çalısmadı dersen hiç görüntü alamaman gerek neyi çalısmadı kartın pardonn.??
şöyle oluyor görüntüyü 640*480 ve 4bit ayarlarından başka bir şeye dönüştüremiyorum. yani güvenli kipteymiş gibi görüntü veriyor bilgisayar.
Sanki driveri kuramamışsınız ya da yanlış driver kurmuşsunuz gibi gözüküyor. Eski ekran kartınız ne idi bu arada.
nvidia gefroce 6200turbocache.
driverı orijinal cdsinden anlatıldığı gibi kurdum ve yeniden başlattım. olmadı diyip internetten indirdim, yine olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme