Tahsilinden vazgeçilenleri ödemiştim ben 2014te icra gelince .geri iade alabilir miyiz? |
|
Tahsil edilmiş şeye niye öyle yazdılar acaba ? borçtan düşseydiler 88.29 ödüyoruz her ay :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Aralık 2020; 0:52:24 > |
|
Aflarda ödeyenler zaten keriz oluyor . Geri alınmaz dediğiniz gibi verilen para |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Aralık 2020; 1:7:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 3 Aralık 2020; 15:52:19 > |
GSS için icra mı geldi, anlamadım? |
2014 te gelmişti Mezun olduktan sonra 50 gün için 250 TL sigorta borcu birikmiş. |
Demek T.C vatandaşı GSS borçlularına icra takibi başladı.Bundan kurtulmanın tek yolu hemen Arapça öğrenip Suriye vatandaşlığına geçmek.Ondan sonra sıkıntı felan olmaz herhalde? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim 1 sene sonra prim günüm doluyor. 1 sene sonra emeklilik için yaşımı bekliyeceğim çalışmayacağım. Peki bu çalışmadığım zamanda da borç çıkacakmı |
01.09.2020 tarihinden sonraki borçlar yapılandırılmamış , ondan öncekiler yapılandırılmış, neden böyle bir şey yapmışlar anlamadım kasım ayında çıkmadı mı bu yeni düzenleme? ''17.11.2020 tarihinde yürürlüge giren 7256 sayılı Kanunu'' Bu arada Edevlet e GSS Borç Durumu Belgesi Sorgulama gelmiş oradan bakabilirsiniz. |
25 yaşın üstündeysen ve yine öğrenciysen silemezsin, 25 yaş altındaysa öğrenciysen silebilirsin, 25 yaş sınırı var. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP bildiğim kadarıyla Müslüman bir parti.Faizle maizle işi olmaz diye düşünüyorum.Muhtemelen faizleri(pardon gecikme zamlarını) sileceklerdir. |