< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
benim borcum 4200 TL'den (3 sene önce) şuanda 720 TL'ye düşmüş. Bekledikçe azalıyor, 2 yıldırda sigortasızım ödeyeni sövsünler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soneday -- 22 Kasım 2020; 13:31:48 > |
faizleri silinmiş 2.27 faiz var bende de sadece |
Benim de 3 ayda 800tl daha eklenmiş nasıl oluyor böyle ya |
Ahanda 382 TL olmuş, vazgeçilen tutar 1.178 TL'den fazla ama yazmamışlar ![]() |
Şaka gibi :D ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 22 Kasım 2020; 14:14:16 > |
Ömrümde hiç 1 kuruş dahi ödemedim. Demekki ödeyeni yoluyolar |
Ben de hiç ödemedim ki 3senedir |
şu olay çıktığından beridir ülkenin durumu kötüye gitmeye başladı. milleti borçlandırıp ruh sağlığını bile bozdular |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende nerden geldiği belli olmayan 4 ay görünüyordu. ya arkadaş, taksitli ödeyelim diyoruz gene şu haraçtan kurtulamıyoruz. inanılır gibi değil ya. sgk sistemden veya e-devletten taksit yapılandırması yapamıyoruz. "e-form" diye bişey koymuşlar web sitesine basıyorsun belki e-dilekçe vardır diye, sayfa boş çıkıyor. illa o sgk ya gidilecek ordan yapılacak bu kadar işimiz arasında. Sistemde görülen faizler silinmiş tutar. o tutarı aşağıdaki taksit seçeneklerine göre çarpacaksınız. sonra tıpış tıpış sgk ya gidip memurdan taksit yaptıracaksınız.
|
faizler otomatik mi siliniyor acaba af kapsamı için? yoksa dilekce vermem gerekir mi, sgk gittim otomatik siliniyor dediler ama sormak istedim yinede |
adamlar havadan borç yazıyor. havadan faiz işletiyor. bide iyilik yapmış gibi faizini sildim heeeee bu kıyağımı unutma moduna giriyolar falan bildiğin mafyalar yapar şu hareketi bence :) ama yasal olarak başımıza geliyor çok ilginççççççç :)))))) |
GSS! 2012 yılında hatalı başladı Yüksek primler,seçme hakkı olmadan,ölünceye kadar aylık primi dayatmalar,İşsiz kişileri aile üyelerinin toplam gelir ve giderini hesaplayarak prime mahkum etmeler Prim ödemezsen sağlık bakımının yapılmaması,Yapılmasa bile primlerin sağlık bakımı alınmış gibi her ay borca eklenmesi gss yasasının çıkmazlarından biri Eğer işsiz kişi bu primleri ödemek zorunda ise,İşsiz kişi gss primi ödemiş yada ödememiş olmasına bakılmaksızın sağlık hizmeti alması gerekiyor,Çünkü her ay işsiz kişinin borçuna ekleniyor bu para Hem borç ekle,hemde sağlık hizmeti verme,büyük hizmet 2012 yılında çıkan haberi paylaşıyorum,prim ücretleri bile 2020 yılına göre çok yüksek ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 29 Kasım 2020; 12:20:51 > |
Dediğiniz çok doğru.Çünkü İktidar ve Muhalefet olarak bize gösterilen partiler aslında bir tiyatro oynuyor.Senaryosu Emperyalist ülkeler tarafından hazırlanmış.Hepsi küresel efendilerinden gelen emirleri uygulamakla görevli maalesef! |
Ne tutturursak taktiğini uyguluyolar heralde :D Benimki faizler silindikten sonra 4370 lira. Sizinki gibi düşürseler lanet olsun der öderdim heralde Sizin durumunuz sanırım bu linkteki durumla alakalı . https://www.alomaliye.com/2016/05/26/sgk-genelgesi-2016-9-60-g-kapsamindaki-gss-25-yasindan-onceki/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 2 Aralık 2020; 22:16:15 > |