Beyaz TV'i açın Erhan Nacar diye bir şakşakçı koymuşlar geçende denk geldim. GSS'i övüp duruyor. Hiç işi olmayan adamı haraca bağladıklarından falan bahsetmiyor. Çıldırdım izlerken. Hükümetimiz şöyle iyi böyle iyi gss şöyle güzel böyle güzel.... :D Millet işinden gücünden oluyor dahada olacak hepsini haraca bağlayacaklar GSS ile adamlar şimdiden algının dibine vuruyo iyi bişeymiş bu ya diye... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 14 Temmuz 2020; 12:48:0 > |
işsiz adamdan ne istiyorlar anlamıyorum soygun gibi bir şey yazık valla |
Beyler geçen sene borcu kapattım(1600 tl gibi) 1 sene ödemedim e devlette 0 gözüküyor acaba niye böyle : ) büyük ihtimal yine borç var birşey mi kaçırdımda yazmamışlar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 26 Temmuz 2020; 16:45:29 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük bir başarı olarak görüyor bunu çözdüğünü zannediyor, milyonlarca erkek gencin borcundan dolayı psikolojisi kalmamış ailesiyle kavgalı. |
Beleşten bir dünya para çalıyorlar. Hayatta iptal etmezler. |
bence tedavi olman gereken ciddi bir durum yoksa arkadaşın söylediği gibi gitmemen daha hayırlı olur veya acilden giriş yap orada bi güvence olmasa da tedavi ederler, ssk ya gidersen tekrar gss çıkar benden söylemesi |