Şimdi Ara

Gençpa Garanti : (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim telefonda geçen gün pantolondan fırlayıp bakkalın önünde düştü. Kasanın üst tarafında küçük bir zedelenme var. Garantisi Gençpa. Ben bunu Teleservice'e versem acaba garanti kapsamından çıkar mı ? Gençpa Fatih'deymiş oraya gidemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikayet vardaki baslıkları bende okudum suan bu firmayı arastırma icindeyim adamlar ciddi ciddi cevap yazıyorlar standart kalıp mesaj atmıyorlar bu bile guzel bisey. Anladıgım su ,telefonu dusurdugunu anlarlarsa yapmıyolar ki haklılarda belki dustugu an bozulmamıs olabilir ama zedelenmis ,zamanlada o parca arızavermis olabilir olaya yaklasım mantıkları bu sanırım gozlemledigim bir baska seyde yavas calısıyorlar. Telefonu tamir etmeden geri gonderme olayını hepsi yapıyor. Salla abi elimizde parca yok bisey farketmedik deriz geceriz midiyolar yoksa gercekten yaptıkları testlerde farketmiyolarmı bilemem.

En azından ilgili firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

forumda bu firma hakkında olumsuzluk yaşayan yok mu acaba. GG da LG G3 fiyatı çok uygun.
    ama firmanın teknik desteği hakkında yeterli fikir sahibi olamadım.

hocam bu firma GENPA'nın bir alt firması yada onunla bağlantılı bi yan firma olası gerekiyor....
  • yildize kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler. uzun süre cevap gelmeyince bende vazgeçtim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.