Bildirim
Gençler Nabıyonuz
Giriş
-
Film izliyorum ben ygs aciklanana kadar gunde 2 saat anca calisabilirim :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ygs açıklandıktan sonra da yaklaşık bir hafta böyle diyeceksin. Deme. Yapma. Ygs psikolojik bir sınavdır diye boşa demiyorlar. Rakiplerin seni ekarte etmesin sahaya dön!!!! (Ben de öyleyim hocam)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gaz verme bana işlemiyor hocam snshsh rahat bir insanım ygs sonuçlarinin aciklandigi gunun aksami planlari kurup 26 martta tam anlamiyla calisacagim gecen yil aciklandiktan sonra hemen baslamiştım xd
Kendimi gördümffdpglşfpv
Bi uplayayım dedim
soygun _____________________________ -
8 gündür kitap açamadım buralardayım hayırlısı ile bir geçse de gece calışma molasında falan gelebilsem
Ooo hayırlı işler hocam
Aynen açıklanma evresinde ne şevk kalıyor ne hırs oluyor çok iğrenç bi evre
Sınavdan 2 gün sonra çalışmaya başlarım dedim sonra bunu 1 hafta sonraya erteledim, bugün 1 hafta 3 gün geçti sınav belli olsun öyle programı hazırlayım dedim olmuyor bilader akıl hep sonuçta kalıyo, o yüzden 26 mart kesin tarih _____________________________ -
o değil de lys 1 ayda açıklanacak ne yapacaz yav o bir ayda ben kafayı yerim daha bu 12 günlüğe dayanamıyoruz. 
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Cs go da sabahlıyom
Dün anneannemlere geldim dedim az çalışayım 3 5 karaladım gene yattım olmuyor olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 23 Mart 2016; 15:58:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I Want To Break Free -
Cayır cayır yanardık 1 ayda açıklansaydı 
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt