Şimdi Ara

Gemini'nin yeni arayüzü ortaya çıktı: İlk olarak iOS'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gemini'nin yeni arayüzü ortaya çıktı: İlk olarak iOS'e geliyor
    Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini için üzerinde çalıştığı yeni arayüz ortaya çıktı. Uygulamanın neredeyse bütün kısımlarını etkileyen değişiklikle Gemini daha sade ve dinamik bir arayüze kavuşuyor.

Google Gemini uygulaması yenileniyor

Arayüzdeki en belirgin değişiklik, komut giriş alanın artık kapsül şeklinde bir tasarıma kavuşuyor olması. Ekranın ortasında “Ne üzerine odaklanalım?” yazısının altında, Gemini logosunun çevresinde akışkan ve hareketli bir arka plan yer alıyor. Bu animasyon, kullanıcı etkileşimine hafif tepkiler veriyor ve mevcut arayüzde bulunmayan bir canlılık hissi katıyor. Sonuç olarak ekran, kullanıcıyla birlikte hareket ediyormuş gibi daha dinamik bir deneyim sunuyor.

Bunun yanında bazı işlevsel değişiklikler de dikkat çekiyor. Alt kısımdaki “+” butonu artık görseller, kamera, müzik, canvas, derin araştırma, rehberli öğrenme ve ek yüklemeler gibi daha geniş bir araç yelpazesini açıyor. Böylece Gemini’nin birçok özelliği tek bir merkezde daha erişilebilir hale geliyor.

Ayrıca Bkz.Yapay zekâ, matematiğin en zor problemlerinden birine çözüm bulmaya yaklaştı

iOS tarafında yeni tasarım, yarı saydam katmanlar, yuvarlatılmış hatlar, yumuşak animasyonlar ve yüzen arayüz öğeleriyle “Liquid Glass” tarzını ön plana çıkarıyor. Bu da Gemini’nin daha önceki düz ve statik görünümünden belirgin bir ayrışma anlamına geliyor. Ek olarak öğeler arasındaki boşluklar da artırılmış ve derinlik hissi güçlendirilmiş. 

Ancak yeni arayüz henüz herkese açılmış değil, kademeli olarak bütün kullanıcılara sunulması bekleniyor. Şimdilik bu yeni görünüm yalnızca iOS için geçerli, Android kullanıcılarının bir süre daha beklemesi gerekecek.

Kaynak:https://www.reddit.com/r/GeminiAI/comments/1t24cgy/new_ios_design/?utm_source=embedv2&utm_medium=post_embed&embed_host_url=https%3A%2F%2F9to5google.com%2F2026%2F05%2F03%2Fgemini-full-redesign%2F
    Kaynak:https://www.androidauthority.com/gemini-ui-ios-app-3663119/

• Ne gelse ilk başda iOS geliyor ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam Google, Apple ile yüzyılın anlaşmasını yaptı geçenlerde duymuşsunuzdur yapay zeka asistanı olarak Apple, Google ile çalışma kararı aldı ve Openai kaybetti bu anlaşmanın şerefine iPhone'lara kıyak geçiyor diye düşünüyorum. Bununla birlikte, Android'i terk etmesi kadar absürt bir şey olamaz kendi ürünü Android ve dünyanın yüzde 70'i android kullanıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 4 Mayıs 2026; 19:58:56 >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Sebebi farklı iPhone model sayısı ve iOS sürümü Android'e oranla oldukça az. Bu da test işlerini kolaylaştırır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

iOS daha optimize. Test alanı daha gelişmiş.

Circle to search özelliği de sanırım önce Pixel sonra Galaxy ile işleyişi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 4 Mayıs 2026; 20:38:22 >
  • Geçen canlı modu açtım Antalya kale içinde dolaştım. Her şeyi soruyorum deli gibi anlatıyor sohbet ederek gezdik rehber filan hak getire olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    web ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenithX -- 4 Mayıs 2026; 22:18:46 >
  • Ne kadar gereksiz yorumlar bunlar yahu. Adam Apple'ı openai elinden kapmış, büyük bir anlaşma imzalamış, apple para babası, hepsinin hedefinde. Bunlar neden ilk ios demiş.
    Sen boşver onu, gemini dehşet bir hızla gelişiyor. Google android yanında, tüm ios kullanıcılarının verilerini de işleyecek, sence ilk kime çıktığı umrunda mı?

• Gemini son zamanlarda müthiş bir şey oldu.Chatgpt'yi 1-2 aydır açmadım bile.

Chat gpt hala 2023 seviyesinde.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.