Şimdi Ara

Gemide Modemi Resetledik Artık Bağlantı Yok ( Modem Arayüz Çince )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an seyir halindeyiz ve gemi personelinin bir kısmının internete bağlanamaması sebebi ile dün modemi resetledik. Bağlantı herkeste gitti ve modem arayüzü çince. Gemi çin yapımı modem vs herşey öyle. Yardım edebilecek arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

Modem marka ve model

TP LINK

300Mbps Kablosuz N 4 Portlu ADSL2+ Modem Router
    TD-W8961ND

• Merhabalar şuanda bağlandiginiz interneti bir bilgisayara aktarin. Modemin Turkce veya Ingilizce yazilimini bulun ve flash bellege indirin. Ardindan modemin arayuzune girip yazilimi kurun. Sonrasinda zaten kurumu nasil yapacaginiz malum. Ancak gemide 3g modem olmasi gerekir saniyorum kullanabilmek icin. Yani bir data hatti ile erisim saglaniyordur. O nedenle sisteminiz nasildir bilemiyorum. Belkide bu modem dediginiz cihazi router yani yansitici olarak kullanmislardir. Ki muhtemelen oyle bir durum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Evet biz tp linki router olarak kullanarak personelin kullanımına açıyoruz bizim kullandığımız masa üstü bilgisayarlar direk ana modeme bağlı fakat ona müdahale edemiyoruz.

Uydu internetine bağlı direk olarak açıkcası içeriğini bizde bilmiyoruz o modemden bir dağıtıcıya aktarıyoruz ve dağıtıcı 7 adet masa üstü bilgisayarı 1 de tp link routerine gidiyor.

Biz sadece routeri resetledık cunku ana modem kapalı kutu. Fakat gemideki bütün wireless yani tp link kullanan herkesın bağlantısı gitti.

Nasıl bir müdahale yapacağımızı bilmiyoruz ayrıca çince. arayüz türkçe yada inglizce bir yazılımı bulamadık malesef yardımcı olmanız mümkünse çok sevinirim.

Bulduktan sonra nasıl yükleme yapıcağımız hakkındada bir bilgiye sahip değiliz bütün içerik çince olduğu için nasıl yükleme başlatıcağız bilgisiziz yardımlarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim

• Bu linkten güncel yazılımı indirebilirsiniz.http://www.tp-link.com.tr/download/TD-W8961ND_V4.html ancak indirmeden önce üstte donanım sürümü var onu seçin.Modemin arkasındaki etikette ve arayüzünde yazar. Yine aynı yerde kullanma kılavuzu da var. Oradanda yazılım güncellemesi ve kurulumu için bilgi bulabilirsiniz. Kullanmadığım bir marka olduğu için direk menü menü isim veremem. Ama kılavuzda yazar kesinlikle.

resımlı anlatım menulerın yerını ve nasıl kurulum yapacagınız konusunda yardımı olur sanırım

olan interneti dağıtmal için kopru modunu secmenız gerekıyo sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 27 Mart 2016; 17:22:27 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.