Şimdi Ara

Geliştirdiği RPG Bilgisayar oyunu için Tester arıyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese İyi Forumlar,

    Bir yıldır Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanarak geliştirmekte olduğum ve şu an pre-alpha aşamasında olan RPG - Macera oyunumu test edebilecek, bana hataları, eksiklikleri ve öneri sunabilecek yaklaşık 10 kişilik bir grup toplamak istiyorum.

    Oyunum şu an erken aşamada olduğu için topladığım bilgiler oyunumu geliştirmekte bana çok yardımcı olacaktır. Oyun görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz

    Geliştirdiği RPG Bilgisayar oyunu için Tester arıyorum !Geliştirdiği RPG Bilgisayar oyunu için Tester arıyorum !Geliştirdiği RPG Bilgisayar oyunu için Tester arıyorum !Geliştirdiği RPG Bilgisayar oyunu için Tester arıyorum !
    *Oyunun tek başıma geliştiriyorum.O yüzden oyunumda göreceğiniz 3 boyutlu tasarımlar, animasyonlar ve sesler UE4 marketplace den alındı.

    Discord Kanalı;
    https://discordapp.com/invite/Ny4ACHS

    Başvuru Formu;
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLKlLx0gwCEQPHtqG9W-H_TjJCqeWm778RkdmyOFCUAgHnxQ/viewform?usp=send_form

    Bu konuyu oyunumu tanıtmak için değil, daha iyi geliştirebilmek için oyunumu erkenden deneyebilecek kişiler bulmak için açtım. Bu yüzden oyunda bol bol yazım hataları, buglar vb. ile karşılaşabilirsiniz(hatta karşılaşacaksınız) ve bunları bana iletmeniz gerekiyor. Başvuru yapmadan önce lütfen bunu dikkate alın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.