Şimdi Ara

Gelişmem durdu önerilere ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9 ay kadar önce başladım spor salonuna gitmeye 2 3 ay bilek sakatlığımdan dolayı ara vermek zorunda kaldım 1 ayınıda bileğim sakatken baya bi zorlayarak yani boşu boşuna yaptım. Kısacası toplam 5 6 ay adam akıllı çalıştım diyebilirim.

    Başlarken kolum 27 cm di 69 kiloydum. Boyum 193 kulaç uzunluğum boyuma göre bile uzun tam bir slenderman görünümündeydim yani.

    İlk 2 ay kolu 31.5 cm e çıkardım. Ancak sonrasında neredeyse durdu şuan 34 cm kolum. Göğsüm 93 cm den 100 e çıktı ama çok sağlıklı olmayabilir çünkü kendim ölçtüm. Ne kadar doğrudur tartışılır da internetteki yağ oranı hesaplamaları yüzde 13 14 civarı çıkıyor şuan 81 kiloyum.

    Günde iki öğün yiyorum akşam evde ne çıkarsa sağlıklı ev yemekleri öğlende kafama göre takılıyorum genelde et ağırlıklı. Spordan önce 500 gram süt ile 200 gram yulaf spordan sonrada o proteinli sütlerden içip yanında sağlıklı besleyici bişeyler atıştırıyorum. Kilo almamda son 3 aydır çok yavaş toplam 2 kilo alabildim.

    Şu sıralar hevesim kırıldı biraz. Sağlıklı biçimde toplam 12 kilo aldım görünüm olarak baya iyileştim ama nedense artık boşa kürek çekiyomuşum gibi gelmeye başladı. Ağırlıklar yavaşça artıyor ama benden bikaç ay sonra başlayanlar bile yetişti bana sanırım o birazda genetik avantaj ilk başladığımda utanıyordum kaldırdığım ağırlıklara çok zayıftım ama insan yinede düşünüyor. Sadece bacakta iyi kaldırdığımı düşünüyorum hatta diğer ağırlıklara göre baya orantısız o da küçükken yaptığım sporla alakalı diye tahmin ediyorum. Gelişimim normalmi boşunamı panik yapıyorum tavsiyeleriniz varmı bu şekilde devammı ekstra ne yapmalıyım yoksa bırak bu işlerimi dersiniz Salonu değiştirmeyi bile düşündüm bi ara ama sorun bende olduğundan pek bi yararı olmayacaktır tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 24 Kasım 2018; 0:42:32 >







  • Kilonuz tabiki boyunuza göre çok düşük, bu kadar düşük kilolaardan yukarı ivmelerde, kas ve hacim uzun zaman almaktadır özellikle altyapı yok ise. Bu şekilde hemen soğuyacaksanız emin olun ileri de de bu sporu yapmayacaksınız. Sabırla devam etmeniz gereken ve yıllar alan bir iş olduğundan beslenmeye devam etmeniz, kalorilerinizi ve protein alımınızı kilo alabileceğiniz şekilde ayarlamanız ve idmanlarınıza devam etmeniz gerekiyor. Böyle sürekli elinde metreyle gezen her gün tartıda kaç kiloyum diye bakan arkadaşların pek bir yere gelemediğini söyleyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frozensoul

    Kilonuz tabiki boyunuza göre çok düşük, bu kadar düşük kilolaardan yukarı ivmelerde, kas ve hacim uzun zaman almaktadır özellikle altyapı yok ise. Bu şekilde hemen soğuyacaksanız emin olun ileri de de bu sporu yapmayacaksınız. Sabırla devam etmeniz gereken ve yıllar alan bir iş olduğundan beslenmeye devam etmeniz, kalorilerinizi ve protein alımınızı kilo alabileceğiniz şekilde ayarlamanız ve idmanlarınıza devam etmeniz gerekiyor. Böyle sürekli elinde metreyle gezen her gün tartıda kaç kiloyum diye bakan arkadaşların pek bir yere gelemediğini söyleyebilirim.
    Genetikten dolayı yavaş ilerleyeceğimi biliyorum ama merak ettiğim gelişimim normalmi şu ana kadar beslenmem yetersiz kalmaya başlamış olabilirmi yada programım yanlış olabilirmi 6 ay çok uzun bi süre değil belki ama çok kısada değil sonuçta. Devam etmek istiyorum tabiki ama yanlış birşey yapmadığımdan yerimde saymadığımdanda emin olmak istiyorum. Detaylıca görmeden anlatmadan net bişey söylenemez tabi ama sadece ihtimalleri düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • S-AINT kullanıcısına yanıt
    Kaliteli kilo alimlarinda yani maximum kas minimum yag ayda yapabileceginiz maksimum kas kutlesi bellidir fazla bir beklentiye girmeyin zamanla yavaslar ve daha dusuk sayilarda ilerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.