Şimdi Ara

MuWar.net 97D+99i 3. YIL 23/10/2022 START !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
6.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm hızıyla devam eden serverimize bekleriz

    www.muwar.net

    www.forum.muwar.net/


    https://m.facebook.com/muonlinewar/
    https://m.facebook.com/muonlinewar/MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !


    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !
    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !
    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !
    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !
    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !
    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanMuWar -- 22 Ekim 2022; 12:52:16 >



  • +50 online Now !
    İki günlük sunucular ile kıyaslamayınız

    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanMuWar -- 29 Mayıs 2021; 1:41:19 >
  • www.muwar.net
    Tüm hızıyla devam ediyoruz
    ;
    9999x server Yani Fun olacak ama bu emek serveri olmayacak anlamına gelmiyor
    ~Player reste levelde beklemicek.
    ~quest sistemine yönelecek
    ~Kunduna 2 saatte bir çıkan worma yönelecek
    ~sky blood devile yönelecek
    ~günlük pk event class of pk ya yönelecek
    ~Haftalık Rütbe sistemli Hoffa yönelecek
    kısaca emeğini bunlara verecek stats nedir nasıl basılır onu bilecek Kredi sistemine yönelecek ticaret yapcak wepmarkette , kredi kasacak. Set felan dağıtılmıcak oyunda ödüller parça olacak veya ederi kredi... wep shopta luck + 1 opt 11/28 item satılacak kredi karşılığı 2. Opt olmayacak parası olan kral olmayacak yani luck +2 opt item oyun içinde ve eventlerde verilecek. Yani set +Stats kombinasyonunu bilen kazanacak. Adminin arkadaşı amcası yiğeni ebesi değil hiçkimseye maddi yardım olmayacak!
    Planımız projemiz kabaca bu şekilde İş bilen kurulum koruma vb yapacak veya yapana yönlendirecek kaliteyi bilen babayiğitlerden cevap bekliyoruz
    Maddi konuda kelite için sınırımız yok !!!


    MuWar.net 97D+99i  3. YIL 23/10/2022 START !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanMuWar -- 29 Mayıs 2021; 1:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleykum. Bir fikir belirteyim bende. tamamen şahsi fikrim. Neden eskiye takılı kalıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. (Bu lafım genel sadece sana değil.konuştugum cogu eski mu oyuncuları 97d99i veya season 3 sürümüne takılı kalmış.şunu anlıyorum zamanında çok güzel anılarınız olmuş, çok güzel vakit geçirmişssiniz , birde ilk o versiyonda başlamışssınızdır bu konuda hak verırım ve oyuncu olarak oynamak istemenizi de anlarım.Fakat iş server açmaya geldiği zaman oyuncu modundan çıkmak gerek diye düşünüyorum.) Güncel versiyon sunucular açmayı neden denemiyorsunuz. Madem açma niyetiniz ve düşünceniz var. Bende Türk sunucu olmasını isterim hemde bol oyunculu :D Yabancı serverlere harcayacagımız vakti burda harcayalım. Şuan Mu online Seven Türkler i tarif etmek gerekirse bende dahilim bu gruba resmen daldan dala oynuyoruz :D nerde yeni açılan bir server var oraya geçiyoruz . :D ee tabi buda beni oyundan sogutuyor iyice.tabi sunucuda da istediğimizi bulamıyoruz. ayarları düzgün olmuyor veya farklı olaylar oluyor vs vs.. Sezon 6 altındaki sezonlar benim ilgimi çekmiyor. Benim fikrim açma niyetinde olan varsa (ciddi anlamda emek ve zaman /para harcanıyor saygı duyuyorum açan arkadaşlara) versiyonu en kötü season 6 olmalı. Mümkünse de Season 6 üstü de olmalı. Tabi bunlar benim görüşlerim kimseye de git kendini zora sok (maddi anlamda) en güncel versiyon aç vs. diyemem. benim sözlerim açma niyetinde olup maddi durumu değerlendirmiş olan arkadaşlaradır. Çünkü sen de bana dersin ki tamam birader açalım season 15 te oyuncu garantisini verecek misin ? :D veremem elbete . :D hani birde server açarken şu soruyu admin arkadaşlar kendilerine sormalı. Örneğin Season 6 bir server açtın ayarları yaptın. << Bir Mu online Oyuncusu bu sunucuda niye oynamalı ?>> Sonuçta bir ton mu online sunucusu var en eski versiyondan tut en güncel versiyona kadar. en zorundan en kolayına kadar. Oyuncuyu sunucuya çekecek farklı şeyler olmalı. Yenilikler olabilir. Farklı düşünceler olabilir. Birde sunucu global olmalı sadece Türk oyuncularla yürümez bu işler diye düşünüyorum hem sunucuya olacak olan maddi destek hemde player sayısının azlığından dolayı.(>>Ve kesinlikle PayToWin olmamalı açılacak olan sunucu. Serverin 3. gününde +15 FullOpt. 3 veya 4, nesil kanat çekmiş biri dolanırsa ortalıkta hiç hoş olmaz.Oyuncularda ne heves ne istek kalır. :D <<) Baya uzun oldu :D Amacım faydalı olabilmek .Eğer faydam dokunuyorsa ne mutlu bana.
    Kolay gelsin.
  • Öncelikle yorumun için teşekür ederim hwarang01. Farklı düşünceler her sistemi geliştirir mantığındayım.
    Soruna gelince evet birçok sezon ve sunucu var bu konuda oynanabilecek , Seninde dediğin gibi amacımız maziden kalan heveslerimiz vede yeni sezonlarda ilgimizi çekmeyen detaylar yada istediğimiz sadeceliğin olmayışı (Şahsi sebebimden ziyade birçok playerin sebebide budur bence). Yeni sezonların albenisi illaki var bu platformda fakat bence 97d bunlar arasında ''sağlam bir server olduğu taktirde'' tutunacaktır. Ki amacımızda klasikleşmiş açıklarla dolu adaletsiz kayırmanın kol gezdiği standart bir sunucundansa ''TÜRK SERVERİ'' diye nitelendirebileceğimiz bir oluşum sağlamak ki bu tabikide yabancılarada açık olacak ama admin posttan yazan cümle dili ilk olarak TÜRKÇE olacak Kaldiki böyle bir millileştirilmiş server malasef yok bu sezon için bu yüzdende kararımız eski sezon yönünde , yeterki profösyönel ellerle görülmemiş bi işe imza atabilelim eminimki siz yeni sezoncuların bile dikkatini çekeceğiz bu düşünce ve oyunun yapısıyla ...
    Son olarak '' Ve kesinlikle PayToWin olmamalı açılacak olan sunucu.'' cümlene kesinlikle katılıyorum.
    Şu an için kontak kuran kimse olmadı fakat projemizle alakalı bi yapımcıya ılaşmaya çalışıyoruz en kısa sürede umarım amacımızı gerşekleştirebilecek somut adımlara ulaşacağız.
  • DAHA NET OLMASI ADINA OYUN İÇİ DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE OLACAK ;
    Exp: 9999x

    Altın Party Exp sistemi :+20 30% seviyeleri
    Düşürme oranı : 40*50%
    üst limit level : 400
    üst limit reset: 10 (her hafta +2)
    Reset level: 400 level
    Res. points BK için : 330
    Res. points SM için: 360
    Res. points ME için: 350
    Res. points MG için: 380
    Dark Lord sistem dışı off
    Reset zen : ilk etepta 0 sonraki resler (70 üstü resx1)
    maximum stats: 32000
    PK temizleme Zen: 0.25 mil x Kill sayısı
    Stats dağılımı level başına: BK/SM/ME - 5 MG 7
    MG AÇILIŞ: 220 level
    Guild AÇILIŞ: 100
    Max Guild PLayer: 30
    Max item durumu : +11+28 add
    Items max ex opt: 2 (wep market kredi satışı ile alınan 1)
    Bless hata : OFF

    Eventleri Geniş tutacağız

    BC / DS / Sky Event / Sea Worm Şimdilik davias
    Sky Event: her 2 saat arayla
    Golden Invasions: her 1 saatte
    Afk mod kredi kazanım : Davias her saat 2 kredi
    pvp Map : İcarus
    Kredi Karşılığu duello Sistemi
    Wep Site gazino modu %40 başarı ile kredi kazanımı
    Arena Pk event

    Ayrıca her haftasonu guildler Arası kale savaşı (kazanan guild 1 hafta boyunca icarusta sadece kazanan guildin gidebileceği ve özel itemlerin düştüğü Wormdan yararlanacak )

    Her Hafta sonu classman bazında rütbe +tercihe göre item veya ederi KREDİ ödüllü Event
    Oyunda ilk 50 online player bulana kadar drop event yapılmayacak.

    ŞİMDİLİK TALEP GÖREN SİSTEMLERDEN EDİNİLEN TECRÜBE İLE ORTAKLAŞA ALDIĞIMIZ KARAR DOĞRULTUSUNDA GAME BÖYLE ŞEKİLLENECEK.

    Gözü kesen profösyönel çalışma arkadaşlarını bekliyoruz :)


  • Ben şu an battlezone serverindeyim, özellikler güzel oynanır bu server. Şu an oynadıgım 10x ama bu server kurulursa oynarım
  • Teşekürler, Sadece burda olmamak üzere konu hakkında çok sayıda destek alıyoruz. Fakat projenin kalıcılığı için profösyönel bir sistem için gerekli teknik desteği hala bekliyoruz.
    Saygılarımızla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukardaki arkadasin dedigi gibi “ neden senin serverinde oynayalim ? “

    cikin artik su 97d karanligindan arkadas. eskiden herkesin guzel ortami vardi bi tek sizin degil fakat ne yaparsan yap o ortami kimse geri getiremez.

    adam s3 veya ustu oynamistir sen 97d kurarsan sadece 97 oynayanlar yada hadi s2 oynayanlar gelir bi kac ozellik eksik diye. ama senin oyle bi yapman lazim ki tum kitleye hitap edesin.

    kaldi ki free dosyalarin hepsinde sorun var. premium dosya alman sart, zaten bu isin ticaretini yapip dosya satanlara baktgin zaman hic birinin serveri yok nerdeyse, varsa bi-iki vardir. cunku dosya satmak daha kolay. oyun kurmak basli basina bi is. oyuncularin istekleri bitmez ayarlar bitmez. senin yaptigin bi ayari begenmez oyunu birakir. cunku alternatif cok.

    bu ise girersen nakit-vakit kaybedersin kaybettiginle kalirsin.

    mesela ben bu oyunun a dan z ye her ayarini bilirim kurulumdan ayarina kadar aklina ne geliyosa ama para versen ugrasmam. cunku biktim. hep ayni seyler tekrar ediyo. oyunu kur en iyi ayari yap oyuncu gelsin bi sure dursun sonra gitsin. olay dongusu bu sekil.

    illa ugrascam diyosan bi musibet bin nasihattan iyidir derler yasa gor derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yorumun için teşekürler :)
    Neden bu serveri oynayalım soruna cevabı o arkadaşa vermiştim fakat yine tekrar edeyim ;
    Versiyon sebebiyle Tutulmayacağından eminsiniz fakat daha önce veridiğim bir örnek vardı ; “MuBattlezone “ ... 3 farklı exp modunda bahsettiğim sezonda 400 online ile oynuyorlar... Ve inanın bunun yarıya yakına Türk Player kimisi kendini saklıyor kimisi ayyuka ediyor ayyuka çıkanlarada oyun genelinde büyük baskı uygulanıyor. Peki soruyorum size aynı kalitede bir server olsa Türk serverindemi oynarlar bulgar serverindemi ... ? Burdaki tutulmama durumu sezonla alakalı değil “Güven ve Kalite” ile alakalı Sezonla alakalı olan kısımsa yeni sezonlara ilgili olan playerle alakalı ki biz o kısmı bize ait player olarak zaten değerlendirmiyoruz gelirlerse extra olacaktır.
    Dosyalarda problem var premimum alman gerek demişsiniz ki en başta bahsettiğim kaliteyi yakalamak ve hata payını minimize etmek adına zaten ilk ve tek seçeneğimiz bu dosyalar olacaktır.
    Son olarak bahsettiğiniz olay döngüsü yine kalite ile alakalı , wep sitesinden oyununa kadar kalitesini konuşturan bir server o döngüye dahil olmayacaktır. Sizin bahsettiğiniz döngüdeki serverler bizim düşündüğüm kalite standartlarının altında kaldığı için her defasında bu döngüye taabi olmuştur.
    Kalitenin örneğini gösteren 2015 yılındaki MuDream serverine ve player sayısına denk geldiyseniz ne demek istediğimi anlayacaksınızdır.
    Musibetleri yaşamamak için profösyönel ve kendine güvenen kitleye ihtiyacımız sürüyor bu kişiliklerle irtibata geçtiğimiz taktirde maddiyat problem olmayacak ve projemizi derhal faliyete geçireceğimizden emin olabilirsiniz :)
    Saygılarımızla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Leeinstein yorumun için teşekürler.
    Öncelikle 97d sezon planlaması içerisindeyiz. Sezon15 olarak bahsettiğin ve nitelendirdiğin Server için başarılarını diliyorum. Eski bir oyuncu olarak mu da sadeliği ve klasiği seven kitleye hitap edebilmek adına gerekli teknik ve bilişsel destek geldiği taktirde daha önce belirttiğim gibi karşılığına herhangi bir maddi sınır konulmaksızın konu hala gündemimizde.

    Türk oyuncular için nitelendirdiğin bahsi konu tabirlerine katılmamakla beraber; bahsettiğin gibi ‘oyuncu gözüyle bakarak’ Oyuncularımız “Ben Profosyenilim Oyun sıkıntılı” ifadeleriyle oyunu değerlendirmiyor hele hele koyun psikolojisi ile hareket etmiyor düşüncesindeyim.

    Kimse Kendine hitap eden mükemmel bir planlama proje vede operasyondan çıkmak için bahane aramaz çünkü kimse zevk aldığı bir game den kendine bahane üretmez. Gidiyorsa sebebi mutlaka %95 oyun ve içeriği ile alakalıdır %5 lik kısmı ise şahsidir.

    Bu zihniyetle hareket ederek mu online katagorisinde % 30 lara varan 97d sevicilerine hitap edip türk serverleri beklentisinin üzerine çıkıp alışagelmişi kalite ve devamlılık ile değiştirme amacındayız, Şahsi düşüncem herzaman savunduğum gibi kalite sabitse hitap edende sabittir kalite sabit değilse hitap eden sabit değildir.

    Bu kapsamda Planında bahsettiğin sezon15 ile alakalı başarılarını diler Türk serverlerine kaliteli olduğun taktirde vereceğin hizmet için mu online de türk isminin ve serverlerinin duyulmasını isteyen bir player olarak teşekür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar dostum. 97D de açtık. Sezon1 de açtık. Sezon3 de açtık. Sezon6 da açtık. 2007 yılından beri MuOnline için yapılabilecek herşeyi yaptığımı düşünüyorum. Orada bahsettiklerimin hepsi TECRÜBE dir. Görmediğim duymadığım birşeyi yazmadım. 13 senedir MuOnline adminiyim. Admin panelinden Chat panelinden konusulanları tek tek okuyorum. Nelerin döndüğünüde çok çok iyi biliyorum. Eski sunucular için paranızı çöpe atmanıza değmez. Ha yok illa istiyoruz dersenizde başarılar diliyorum sizlere. En kısa zamanda da Season15 yada Season16 olarak yeni projemizi açacağız. Kolay gelsin simdiden.
  • Server açma fikri ve destek isteği "Bence" şu sıralamada olmalı.

    1- Serveri %100 oranında en az 1 yıl kayıtsız şartsız kabul edecek bir sahip (%100 = Tüm maliyeti yüklenebilmek ve bunu her ne kadar az oyuncuya sahip olsa da server sürdürebilmek)

    2- Serverin kurulma sürecini oldu bitti ben açtım girin şeklinde tamamlamamak ve aşağıdaki basamakları azami yerine getirmek

    a- Server testlerinin ve antihile ile varsa eklentilerinin kontrolünün yapılması.
    b- Kurulum ve yapılandırma aşamasında en az 3-4 kişiden oluşan bir grubun fikir birliği ile genel detayların şekillendirilmesi
    c- Genel detayların şekillendirilmesinden sonra ince detayların oyuncu topluluğu fikirleriyle her ay güncellenmesi

    3- Oyuncuların serverden beklentileri;
    a- Eski server tecrübelerine nazaran güvenilirlik beklentisi
    b- Versiyon bazlı tecrübelerinin üzerine farklılıklar da istemesi (ör: 97d oynayan bir kişi yıllar önce oynadığı 97d yi oynadığında az da olsa üzerine bir şeyler katılmamışsa oyuna olan özlemini giderip oyunu tekrar boşlaması)
    c- Pay2Win sisteminin kesinlikle oyun içerisinde bir yerinin olmaması.

    4- Kendi fikirlerim;

    a- Oyunun versiyona göre değişen bir exp sistemi olmalı ve hardserver demek 10x demek ve easy&fun demek de 9999x olmamalıdır.
    b- Oyun içerisinde bulunan itemlerin popülaritesi her zaman belirlidir ve sabit olan değişmeyen şeyler bir süre sonra ölür. Bu nedenle itemlerin ve ince detaylarının fikir birliği ile oyuna işlenmesidir.
    c- Kolay yoldan güçlü itemlere ulaşmak oyuna yeni gelecek olan oyuncuların oyunda rekabet beklentisini öldürdüğünü düşünüyorum. Bu nedenle BoK'ların dropları da dahil oyun içi itemlerinin balansa ihtiyacı vardır.
    d- Oyunda tek değerli şey kesinlikle zen olmalıdır. Jewel of Bless, Soul ve Life satılmalı geri kalanlar şansa bırakılmalıdır.
    e- Oyun versiyonu konusunda yeni oyuncular mu online yerine güncel oyunları her zaman tercih edecektir, oyuncu kitlesi ör: 31 yaşındayım ve 20 sene önce 97d ile çok fazla zaman geçirdim tabiki 97d tercihim olacaktır. Çünküsü de şudur; iş güç derdi dışında bildiğim bir ortamdan keyif alırsın bu yaşlarda yeni şeyler öğrenmeye çalışmak daraltıyor belirli bir yaş ve muonline ın ilk versiyonlarını oynamış kişileri.

    Kendi fikirlerim uygun olabilir veya olmayabilir mazur görün ve geliştirilmesi eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şeyler varsa eleştiriniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niussvex -- 19 Haziran 2020; 16:0:10 >
  • Yorumunuz için teşekkürler oxygenius7 !
    Server için beklediğimiz destek forumda konu ile alakalı profösyönel çalışan ve bu işten gelir elde eden kişilere hitabendir. Amaç mevcut projemizin üstün körü hazırlanmış bir plan dahilinde olmaması ; gerek işleyiş gerek güvenlik gerek uzun vadede kalıcılığı hususunda kurulumda profosyönel ellerden destek alma zorunluluğumuzdur.
    Bu kapsamda şu an için beklenen bu destek dışında kararımızı etkileyecek herhangi bir player desteği aranmamaktadır. Gerekli kontaklar sağlandığında projemizle alakalı gerekli bilgilendirmeler ve fikir ve talepler dikkate alınarak yol katedilecektir.
    Saygılarımızla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hwarang01 H kullanıcısına yanıt
    neden 97d de kalıyorlar ben sana söyleyeyim, çünkü Türk adminler zora gelemiyor arkadaş, yeni versiyonda bug çıkar, castle siege vb. etkinliklerin tek tek ayarlanması, her hafta uygulanması takip edilmesi gerekir fakat bizdeki adminler bunlarla ilgilenemezler. 2004 ten beri bu oyunu oynuyorum, çok serverda bulundum bazılarında GM lik yaptık,bazılarının kurulumunda fikir belirttik fakat sonlar hep aynı yere vardı. adminler serverı kurur ayarları yapar sonra çeker gider, ara sıra gelir item satar yolunu bulur server devam eder. bazı arkadaşlar sadece reset kasar, server 3x de 10x de olsa son resete ulaşmak için ot gibi reset kasar çünkü serverın tek amacı odur, ranking de en üstte olmak o kadar. çünkü serverda başka etkinlik vb. yoktur. ondan sonra da insanlar yüksek resete ulaşınca admin arkadaşlar server bitti artık bir yere gidemiyoruz deyip servera res çeker.kısaca özeti bu.

    ha iyi server yok mu? tabiki var,zhyper mu gibi battlezone gibi. battlezone adminleri sistemi kurmuş 1 yıl zorunlu bir sebep olmadıkça reset atmıyorlar. isteyen sitesine girsin baksın. herkes her gün deli gibi event kasıyor bc ds girip birinci olmaya çalışıyor çünkü adminler uğraşmış,görev sistemi vb. kurmuş. isteyen inceleyebilir. kalitenin ne olduğunu görebilir. kısacası Türk serverlardan adam madam olmaz.
  • Tyler Durden . Haklısın işi ticarete döken uyanık ve kurnaz arkadaşlar tamda senin yazdığın özelliklere sahipler. Dosyaları oldugu gibi aç exp düşür sadece sonra Saldım çayıra Mevlam kayır. :D
    Sözüm meclisten dışarı konu sahibi ile alakalı değil bu dediğim çünkü tanımıyorum tanımadanda bu konuda yorum yapamam . şunuda belirteyim konu sahibi nin her cevaba yaklaşımı ve yazışmaları gösteriyor ki güzel bir abimiz kendisi. :D madem el atmışız bir iki hususa da değineyim. Aslında Niussvex çok güzel özeetlemiş aklımda olanın çoğunu yazmış.

    Admin arkadaşlara tavsiyem Sunucu yu hiçbir geçici hedefler üzerine açmayın. Mesela para kazanmak için açarsan ve kazanamazsan hüsrana ugrayıp kapatırsın emeklere yazık olur. Veya Türkler için açıyorum Türkler oynasın diye açarsan Türkler bıraktıgı zaman hüsrana ugrar kapatırsın(Tüm Türkler bir anda bırakır anlamı çıkmasın bir oyuncunun bırakması bile insanı üzer neden bıraktı diye düşündürür.) Veya başka başka bu tür geçici hedefler olmamalı. Global dememin en büyük sebebi budur. Serveri büyük ölçüde kalkındıracak olanda budur aslında. Yabancılar daha kolay para yatırıyor oyuna ve dolar yatırıyorlar.

    Gelelim Türk oyuncuların koyun sürüsü psikolojisine sahip olmaları ile alakalı konuya./ Serverin tek cazibesi Türk Admine ve Türk oyunculara sahip olması ve başka bir cazibesi yoksa elbette adminin yaptıgı yanlış bir davranıştan veya uygulamadan sonra oyuncular bırakır. bugun o şahsa yapılan yarın başkalarına da yapılır. Geç olmadan daha fazla emek vermeden bırakmak daha iyidir. Yabancı sunucuda da yapılsa bir yanlış ben bırakırım Sunucu sahibi Babamın oglu Değil tek sunucuda orası değil. Mecburiyet yok yani. :D BU yüzden şöyle düşünmesin hiç kimse. Sunucu nun ayarları ne olursa olsun isterse kötü olsun hiç farketmez Sonuçta Türk biri açıyor Türk sunucu olacak Türk kardeşlerim gelir oynar. Doğrudur oynanır fakat dediğim gibi tek sebep buysa tek soruna bu sebepte yok olur gider.
    Bu arada Türk oyuncusuna güvenmeyen Türk oyuncuları için kendini yorup sunucu açmasın. Kendi düşüncem tabi bunlar. Herkes istediği gibi açar kapatır. Lakin açtığında da bu yazılanları kulak ardı edip açarsa neden oyuncu gelmiyor demesin. Oyuncu fikirleri yazılıyor burda. Bu yazdıklarıma katılmayan çok az oyuncu vardır diyede DÜşünüyorum.
    Herkese iyi günler.
  • tek tek okudum çok güzel fikirler var. malum az çok burada konu açtım.
    Bir bilgisayar mühendisi olarak, Mu geçmişim 2003 ten şimdiye devam etmekte. 2015-16 dan itibaren server kurmaya başladım.
    çok server kurdum season 3-4-5-6-9-12-13-14 lakin şöyle bir sıkıntı var bu forumda olan bazı dalkavuklar(onlar kendini biliyor) işini gücünü bırakıp kendi açtığım servere saldırmaya ve sunucuyu çok defa yoğun trafiğe boğarak sürekli aksaklığa uğrattılar. sonrasında bende geri adım attım.

    fileslerden, editlemelerden çok iyi anlıyorum.

    benim fikrim season6 ve üst seasonları açmak yönünde. öyle full kasmayla uğraşmayacak kısa server özelliklerimden bahsedersem şu şekilde;

    1-exp kasınca sıkılmayacak bir oran drop %60-80
    2-bossları tek kişi kesemiyecek party veya guild ile(golden vs.. hangi boss olursa olsun)
    3-f.o item kesinlikle olmayacak ki rekabet olsun
    4-gelir elde etmek için jewel satışı ve kutu satışı olabilir.
    5-hem monsterlardan(2-3 opt) hem kutulardan(max 3-4 opt) hem de bosslardan(max 3-4 opt+jewel) exe item düşebilir.
    6- vs ayarı mükemmel(balance pvp and pvm)(bu ayar 1 haftayı ancak bulur. setli ve setsiz olarak)
    7- jewel monsterlardan düşsün az oranda
    8- bir oyunda oyuncu eğer çok afk kalırsa o oyun bozulur o yüzden kasarken de pc başında olması için drop itemleri güzel olmalı
    9- eğer golden kesiyorlarsa 3-4 kutu atmalı ki grupça kestiklerinde herkes nasibini alabilsin.(keserken rekabet artar)
    10- kesinlikle admin kendi çarıyla oyunda olmayacak(admin oyundaysa o oyunun geleceği yoktur)
    11- 10.madde kesinlikle olmalı yoksa siz de biliyorsunuz ki başka serverlerde sorun bulmazlar ama kendi serverlerinde; o şöyle olsun bu böyle olsun diye diye herkesi soğuturlar tecrübemle sabittir.)

    12- allaha emanet olun :) ben her zaman hazırım

    tlf: 5071728592

    Not: wp grubu kurun alımları yapın oraya beraber baş başa vererek en iyi mu serveri kurabiliriz.
  • Yorumun için teşekkürler Tyler Durden :)

    Öncelikle şahsi düşüncene saygı duymakla beraber cümlenin başında ifade ettiğin gibi zora geleceğimizi düşündüğümüzden dolayı proje amacımız 97D değil ,tamamen klasikliği ve bu sezona gönül vermiş bireyler olarak amacımız 97d

    “Arada gelir item satar ve yolunu bulur” ifadeni doğru bulmuyorum , en azından şahsi fikirlerimiz kesinlikle bu yönde değil bu misyon ve vizyonda oyunu kirletme amacımız yok -buna ihtiyacımızda yok- daha öncede bahsettiğim gibi oyun 2Ex opt item üzerine dönecek donete olarak satılan item 1 opt olacak bununda amacı yeni başlayan playerin oyundaki dengeye bi nebze dahil olabilmesidir. Yani bu itemle eventlerde liderliğe oynayabileceği bi pozisyonu olmayacaktır.

    Son olarak son paragrafında objektif olarak değerlendirdiğin Battlezone örneğine katılarak amacımızın o seviyede bir server olduğunu ve bunun için maddi sinir koymaksızın bu işe el attığımızı bilmeni isterim.

    Türk serverlerini kötülemekte haklısınız, fakat şimdiye kadar olan serverleri kötüleyeceksiniz imkanımız ve teknik desteğimizi edindiğimiz taktirde bu algıyı yıkan bir oluşumun içinde olabileceğimize inanmanızı temenni ederim.

    Saygılarımızla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hvarank01 düşüncelerini belirttiğin için teşekkürler !
    Tüm yorumları tek tek okuyup ilerlememizi bu yönde geliştirmeye çalışıyoruz bu yüzden yorumlar bizim için değerli

    Yorumuna cevap vermek gerekirse ; Daha öncede belirttiğimiz gibi oyun “Türk serveri” olacak Admin posttan yazılan ilk cümle “Türkçe” dilinde olacak akabinde ingilizce dili ile paylaşım yapılacak , ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım . Fakat bu durum oyunun globalliğini etkilemeyecek player ırkı mensubu olduğu din ile bi ayrıcalık sahibi olması mümkün değildir ki bu kapsamda gm planlamamızda 1 bulgar ve ingiliz gm görev alacak.

    Tamamen adalet kapsamında değerlendireceğimiz yönetim kısmı oyundaki kalite ile bütünleşmek zorundadır aksi taktirde amaçlarımıza hizmet etmeyen bir server açarak ne sizleri nede kendimizi yormaya niyetimiz olmayacaktır.

    Saygılarımızla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.