Şimdi Ara

Gelin Size Nostalji Yaşatayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Sene 2000lerin sonu 2010ların başı aklımda değil 2009 olabilir

Bir gün arkadaşım elinde bir cd ile gelmiş çok güzel bir oyun var diyor bizde o zamanlar ya internet yok yada varsa da online oyun bilmiyorum

Bu oyunu yani ilk mount and bladei bir kurduk baba böyle bir şey yok ya oyun hem Türkçe ( o zamanlar hiç yoktu) hem de online oyun gibi karakterini alıyorsun neler neler yapiyorsun

Warband falan da güzeldi ama ilk oyunun tadını bana hiçbiri veremedi fazla ilerleyemedim kac defa esir düştüm ama onurlu bir lord olarak yaşadım ve öldüm bu oyunda

Şu müziğin guzelligine bakar mısınız

O kadar zaman ve seneler geçmiş ki insan hatirlarken harbiden sanki orta çağı hatirlar gibi oluyor hey gidi yillar hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 18 Ekim 2025; 9:13:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FirstPlays HDyoutube
    Earth 2140 (1997) - PC Gameplay / Win 10 Subscribe here ►►► http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=FirstPlaysHD Also SHARE, COMMENT, LIKE ☺ Earth 2140 is a 2-D real-time strategy computer game created in 1997 by Polish-based Reality Pump Studios and published by TopWare Interactive (later acquired by Zuxxez Entertainment). Due to lack of publicity and marketing, the game was virtually unknown in the United States as well as Western Europe. It has two sequels, Earth 2150 and Earth 2160. Although not popular in US and Western Europe, the game sold quite well in Turkey, as it was one of the few foreign games ever released with a Turkish language option. As its name suggests, Earth 2140 takes place in the year 2140. Previous wars have left much of the Earth a nuclear wasteland, forcing most of the world's population into underground bunkers. Tensions rise between the Earth's two major factions, the Eurasian Dynasty (ED) and the United Civilized States (UCS), as both sides vie for the world's steadily dwindling resources. A UCS raid on an ED base is enough to ignite the rivalry into full-scale war as the ED fails in its bid to control Mexico and the UCS counterattacks Scandinavia, Great Britain, France, and the Iberian Peninsula. ░▒▓ PC Hardware ▓▒░ CPU: Intel Core i7 3770K @ 4.20 Ghz RAM: 16 GB GPU: Nvidia Geforce GTX 970 OS: Windows 10 64bit ░▒▓ Recording HW/SW ▓▒░ Nvidia Shadowplay
    https://www.youtube.com/watch?v=W1btAkF81qU

çıkış tarihi 1997 oyun mükemmeldi. devamı gelen seriden aynı tadı alamadım (2150 2160 …)

oyun bir süre sonra yapımcı tarafından Türkçe olarak sunuldu. başka biriyle oynayamıyordun çünkü çevremde bunu oynayan kimse yoktu.

FirstPlays HDyoutube
    KKND: Xtreme (1997) - PC Gameplay / Win 10 Subscribe here ►►► http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=FirstPlaysHD Also SHARE, COMMENT, LIKE ☺ Ahh, the post-nuclear army life where you meet strange-looking mutants and kill them. Welcome to Hell, soldier, and mind the radioactive dust. Join one of two groups battling tooth, claw, tentacle, and any other appendage for survival: the Survivors, a military community that survived in underground bunkers, and the Evolved, mutant surface dwellers who believe the fiery apocalypse was caused by angry gods who punished mankind for uncovering forbidden technological advances and for their wasteful political rule. Krush, Kill ‘n’ Destroy Xtreme is a real-time strategy game where oil becomes the primary resource you require to earn the cash to make the flash and construct buildings and train units. Upgrade your buildings with a staggering variety of options while your units gain experience and new abilities that make them more effective on the battlefield. Multiplayer notice: Due to technical issues beyond our control the multiplayer mode is unavailable. Krush, Kill ‘n’ Destroy Xtreme includes an enhanced version of the original Krush, Kill ‘n’ Destroy and 50 Xtreme missions. Command over 50 different units and buildings, each with highly detailed animation and digitized speech. Take part in the a story of survival against all odds on a post-nuclear planet. ░▒▓ PC Hardware ▓▒░ CPU: Intel Core i7 3770K @ 4.20 Ghz RAM: 16 GB GPU: Nvidia Geforce GTX 970 OS: Windows 10 64bit ░▒▓ Recording HW/SW ▓▒░ Nvidia Shadowplay
    https://www.youtube.com/watch?v=dkrZMPFXixs

bak birde bu oyun vardı. kknd, kknd extreme ve kknd 2 si çıktı. sene yine 1997. gittik bilgisayarcıya bak bu oyunu beraber modem üzerinden oynayalım. kaybeden telefon faturasını ödesin dedik. adamlar oynamadı telefon faturasına oynamayı yemedi

2008 yılından oyunlar getiripte nostalji diye sunma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -massive- -- 18 Ekim 2025; 9:55:10 >

• -massive- - kullanıcısına yanıt
    Niye sunmayayim muhterem canım ne isterse yapmakta özgürüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bugun dayanamadim torrentledim bu oyunu 2 3 saat oynadim cok guzeldi

Türkçe yama düzgün calismiyor duzgun calissa 10 numara olacak

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Super nintendo Türkiyede bu konsol zor bulunuyor diye biliyorum

2 gundur mount and blade 1 oynuyorum crackli hem de :D baya iyi zevkli 2 2.5 saat insanı alıp başka bi dünyaya götürüyor

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.