Şimdi Ara

Gelin size bir fıkra anlatayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afyon'da matematik okuyan birisi ygslysUZMANI diye nick alabiliyor , sınavdan sonra kaldım Afyon'da diye ağlıyordu hahaha rakiplerini eleyemedi sınavda , şimdi milletin moralini bozup eleyecek afyon aklıyla . Lys kazık olsa ilk buna girecek haberi yok .

Neyse sucuğa aban üzüntün hafifler o da etki etmezse bir kaymak lokum yaparsın . Afyon bile fazla sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şurda yazdığın kelimeler cümlelere yazık böyle karakter yoksunu insanlar için. He nick konusunda haklı olabilir bi haltı beceremediği için o kadar çok girmiştir ki ygs-lys'ye artık uzmanı olmuştur ama yinede beceremez yani böyle gereksiz insanlar hayatın her alanında var ve hiç değişmezler biz doğru bildiğimizden şaşmayalım o yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şınayder oynuyo mu ya derbide son durum ne

• Zor olsun zor olsun da kazık gibi getirirlerse kolaydan daha kötü . Edebiyattan örnek vereyim dayarlarsa 1980 sonrası şirin bilinmedik yazarının bilinmedik eserini veya hiç bilinmedik bir yazarın Romanın özetinin verirse görürüm ben bu kazık lys olsun diyenleri . Matematikte kazık integrali veya türevi kaç kişi yapabilecek acaba .

Ortanın bir tık zoru iyidir

• 35000 kullanıcısına yanıt
    Mf için kazık iyi olur yapabilecek çok kişi olmasında önlere geçelim belki ben de yapamam o da var
    Zor olsun yani çok da zor olmasın korkutur :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gelin komik şey var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paintedman kullanıcısına yanıt
    İntegral ve türevi kim ne kadar yapabiliyor zaten anlatmaya çalıştığım kazık olursa kaç kişi yapabilecek ? 100 kişi yapıp 10k kişi yapamazsa yine yığılma olacak ilk 10 k da .

Senin Mf konularını bilmiyorum ama mesela sistemlerdeki çok aşırı çıkmaz kesin diyebileceğin belki bunu diyecek kadar bile önemsemediğin gözünden kaçan bir detay var mı ne bileyim organikte veya fizik te . Ada'm getirip onu önüne koyarsa ne yapacaksın ?

Orijinalden alıntı: 35000

İntegral ve türevi kim ne kadar yapabiliyor zaten anlatmaya çalıştığım kazık olursa kaç kişi yapabilecek ? 100 kişi yapıp 10k kişi yapamazsa yine yığılma olacak ilk 10 k da .

Senin Mf konularını bilmiyorum ama mesela sistemlerdeki çok aşırı çıkmaz kesin diyebileceğin belki bunu diyecek kadar bile önemsemediğin gözünden kaçan bir detay var mı ne bileyim organikte veya fizik te . Ada'm getirip onu önüne koyarsa ne yapacaksın ?

İşaretler geçeriz

• Zaten lys de kolay bile olsa çalışan yapıyor , çalışmayan yapamıyor . Benim de istediğim zor olsun iyi çalışan daha çok yapsın ama çok kazık olursa sadece bu işe ruhunu verenler yapar bizler yine yığılırız

• 35000 kullanıcısına yanıt
    mf-4 ten tercih yapacam ha dediğin gibi getirecekleri soru sayısı bizim zor kazık denilen soru için max 10 dur fizikte zaten sözel kısımı güzel not çıkartan biri rahat yapar
    kimya için organik o kadar kasıntı değil hocam burada çok abartılmış bence hee ezber kısmı var biraz ama çalışan yapar kimyadanda max 5 tane uç bilgi gelir yani o da bilim isanları eşleştirme soruları olur başka bir şey yapamazlar
    mat da da türev integral için 4 ayrı kaynaktan çalışıyorum bırakda onlar eleyici olsun zaten amacım sondan başlamak matda
    kısacası laf atmak istemedim mfiçin öyle uç bilgi soramazlar demek istedim

edit ikinci yazdığını yeni gördüm orası öyle ama bende ygs de kaydırma yapmış bir mezunum önümdekileri eleyici soruları yaparak elemem lazım o yüzden böyle isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paintedman -- 30 Mart 2016; 14:00:35 >

Birde zaten integral falan herkes yapamıyor belirli bir zorunluğu var o konuların için rahat olsun . Tr ortalamasına hatta Mf puan türlerinde ilk 15 k ya girenlere bakarsın o konularda kaç net yapmışlar , düşüktür tahminimce

Edit : editini yeni gördüm kötü olmuş dediğin gibi lys de iyiysen zaten halledersin başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 30 Mart 2016; 14:05:06 >

çalışan hak ettiğini alsın yeter inşallah istediğimiz gibi olur hocam hedefe ulaşalım yeter zor ya da kolay önemli değil

• Ya bu lys zor olsun merakı ne anlamadım her sene olduğu gibi olsun eleyici zaten.Zor olursa sen de yapamazsın hiç çalışmayan da yapamaz, çok az insan yapar.Zaten lys çalışma işi çalışmayan biri kolayı da yapamaz.Zor olduğunda da burda ağlamaya başlayacak herkes.

Orijinalden alıntı: bihterziyagil

Ya bu lys zor olsun merakı ne anlamadım her sene olduğu gibi olsun eleyici zaten.Zor olursa sen de yapamazsın hiç çalışmayan da yapamaz, çok az insan yapar.Zaten lys çalışma işi çalışmayan biri kolayı da yapamaz.Zor olduğunda da burda ağlamaya başlayacak herkes.

Anlatmaya çalıştığım olay bu . Bala iyi sıralama yapan varsa zaten lys de düşecek kolay da olsa zor da olsa . Bilmeden yapılacak sınav değil lys . Aynen zorda da az insan yapacak yine yığılma olacak

en kolay soruyu sorsun şu şu yazarın edebi kişiliği nedir ? al bakalım boru gibi soru yazarı bilmezssen kalırısn.

bu yıl yığılma bence şimdiye kadar en kötü yığılma hepmiiz birbirimizin kucağındayız 1 net bile binlerce kişnini önüne geçrecek.
    ygs de yüksek yaptım diyenlerin çoğu geriye düşecek , nisanın sonlarında çoğu bırkaıyor mayıs gibi de havanın ısınması vs. dolayı iradesini koruyamıyor ,
    kaldı ki bu yıl ki yığılşmadan dolayı çok güzel çekişler oalcaktır bu yüzen zor olmasının bir anlamı olduğunu düşünmüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youlost038 -- 30 Mart 2016; 14:25:43 >
    O kadar da değil . Mesela Orhan Kemal da ayrıntı sorsun , Oğuz atayda ayrıntı sorsun , Orhan Asena da ayrıntı sorsun ,Atilla ilhanda . Yaşar Kemal'de , nazım Hikmet'te ayrıntı sorsun . Ceyhun atuf kansu da Turgut uyar da ayrıntı sorsun . Bu en iyisi , heybeden çalışan da elenir . Ama en ücra yazarları kimse yapamaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 30 Mart 2016; 14:32:06 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.