Şimdi Ara

Gelin Sizde Bir Hayata Umut Kaynağı olun. Kan Bağışında Bulunun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sevgili arkadaşlar kaç kere kan verdiniz. Kana ihtiyaç duyan bir kişinin karşılaştığı zorluklarla ne kadar yüz yüze geldiniz. Belkide sizde kendiniz için veya yakınınız için çok kan aradınız. Bizzat bu zorluklar ile siz yüz yüze geldiniz. Veya bunların ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Evet biz sizlere bu zorlukların neler olduğunu anlatmak istemiyoruz ve bu zorluklarla karşılamamanız için ayrıca size yardımcı olacağız. Türkiyedeki kan dağılımı en az olan iki kan grubunun mail gruplarını kurduk. Eğer bu kan gruplarına sahipseniz lütfen üye olun ve Sizlerden rica ediyorum düzenli olarak kan bağışında bulunun.

    Sevgili Arkadaşlar az rastlanan iki kan grubunun mail grubunu oluşturduk. Bu sayede aynı kan grubuna sahip insannlar birbirleri ile daha kolay iletişim kurabilecek kendilerine daha kolay yardımcı olabilecek Sizleri Bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Eğer bu kan gruplarına sahip iseniz veya tanıdıklarınız sahip ise Mail Gruplarına üye olunuz. Teşekkürler

    Üyelik Ücretiszidir.
    ÜYE OLMAK İÇİN :
    0 Rh (-) kan Grubunun Mail Grubu için--
    Kendinizi Tanıtan Bir maili İsim Soyisim Kan Grubu Bulunduğunuz Şehir Telefon 0-rh-negatif-subscribe@yahoogroups.com adresine atmanız yeterli.
    veyahttp://groups.yahoo.com/group/0-rh-negatif/ adresinden Join This Group butonuna tıklayarak


    Ab Rh (-) kan Grubunun Mail Grubu için--
    Kendinizi Tanıtan Bir maili İsim Soyisim Kan Grubu Bulunduğunuz Şehir Telefon ab-rh-negatif-subscribe@yahoogroups.com adresine atmanız yeterli.
    veyahttp://groups.yahoo.com/group/ab-rh-negatif/ adresinden Join This Group butonuna tıklayarak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 20 Aralık 2004, 16:25:44 >







  • Kan Grupları İnsanların Kişilik Özelliklerini Yansıtıyor
    Kan gruplarının insanın kişilik özelliklerini yansıttığı ileri sürülüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yayın organı Polis Dergisinde yer alan bir makaleye göre, kan grupları, insanın psikolojik yapısı ve kişiliği hakkında bazı ipuçları ele veriyor. İşte kan gruplarına göre kişilik özellikleri:

    A RH POZİTİF: Sakin tabiatlı ve daha rahat hareket edebilen insanlardır. Sabırlıdırlar. Söze hemen kırılmazlar. Ama kalben kırıldıklarında ilişkilerde zorlanırlar.

    B RH POZİTİF: Beyin gücünü daha fazla kullanırlar. Az ve öz konuşurlar. Düşünerek hareket ederler. Kararlarını uzun vadede verirler. Bilgili ve istikrarlı bir yapıya sahiptirler. Toplum ile diyalogları, kendi kuralları ön planda olmak üzere uzlaşırlar. Başladığı işi yarım bırakmazlar. Kendilerine olan öz güvenleri oldukça fazladır. Acele etmeyi pek sevmezler. Soğuk kanlıdırlar. Sakin görünürler. Hakimiyeti severler. Kesinlikle taviz vermezler. Ters hareketlerden saygısızlıktan hoşlanmazlar.

    0 RH POZİTİF: Hareketli insanlardır. Yalnız bu hareketliliği, canları isterse yaparlar. Çoğu zaman düşüncelerini söylemezler. Yaptıkları işin sonuçlanmasını beklerler. Çünkü herhangi bir durumdan dolayı açık vermek onları yıpratır. İçine kapanık, düşüncelerini belli etmeyen, soğuk kanlı bir yapıya sahiptirler. Sağlık konusunda fazla duyarlı değildirler. Hassas yapılı olmalarına rağmen, bu yapılarını yansıtmazlar. Saygılı insanlardır. Haksız oldukları zaman barışçıl bir arayış içine girerler. Küsmeleri çok kısa sürer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 19 Aralık 2004, 22:55:18 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mevlut_tasarsu

    0 RH POZİTİF: Hareketli insanlardır. Yalnız bu hareketliliği, canları isterse yaparlar. Çoğu zaman düşüncelerini söylemezler. Yaptıkları işin sonuçlanmasını beklerler. Çünkü herhangi bir durumdan dolayı açık vermek onları yıpratır. İçine kapanık, düşüncelerini belli etmeyen, soğuk kanlı bir yapıya sahiptirler. Sağlık konusunda fazla duyarlı değildirler. Hassas yapılı olmalarına rağmen, bu yapılarını yansıtmazlar. Saygılı insanlardır. Haksız oldukları zaman barışçıl bir arayış içine girerler. Küsmeleri çok kısa sürer.


    walla beni anlatıor gercektende...
  • Kan Vermenin Faydaları

    -Kemik iliğinin yağlanmasını önleyip, kan yapımı canlı tutulur.
    -Verilen kanın yerine, anında vücuttan genç hücreler dolaşımına katıldığı için, bağışçı daha dinç ve canlı olur.
    -Kandaki yüksek yağ oranı düşer.
    -Kan bağışı kalp krizi ihtimalini %90 azaltır.
    -Kan bağışlayan kişide baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olur.
    -Kan bağışçısı her kan verdiğinde: AIDS , Hepatit B , Hepatit C , Sifiliz
    -Kan grubu taramasından ücretsiz olarak yararlanmış olur.
    -Trafik kazasında yaralanan bir kimsenin, kan uyuşmazlığı olan bir bebeğin, kan bulunmazsa ölecek bir hastanın sizin verdiğiniz kanla kurtulmasının, size verdiği manevi duygu ölçüsüzdür. Bağışınız çok insancıl ve onurlu bir davranıştır.

    Sürekli ve düzenli kan bağışlayanlara:
    10 bağışta Bronz Madalya
    25 bağışta Gümüş Madalya
    35 bağışta Altın Madalya
    40 bağışta Plaket verilerek taltif edilir.


    Kan bağışında bulunanlara KAN SİGORTA KARTI tahsis edilir. Bu kart gerçekleşmesini arzu etmediğimiz acil kan ihtiyaçlarında size ve soyadınızı taşıyan tüm yakınlarınıza tüm Kızılay Kan Merkezlerinden azami öncelikli kan alma ve sosyal güvencesi olmayanlar için ücretsiz kan temin edilmede kullanılır.

    Kan bağışı tecrübeli hekimlerimiz tarafından muayene edilerek gerçekleştirilir.
    Bu bilgilerhttp://www.kizilay.org.tr 'den alınmıştır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.