Şimdi Ara

gelin rüyamı anlatayım (uzun değil) (ilginç) (+15)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ara sıra rüyamda liseye döndüğümü görürüm ama dönmekten kastım bu yaşta yetişkin biri olarak liseye dönüp genç liseli çocuklarla beraber sınıfta ders almak. çok saçma bi rüya tipi

neyse bugün gene aynısını gördüm. ama bu sefer bi öğretmen vardı, kariyerine yeni başlamış gibi çok genç bi kız idi bu öğretmen, ve acayip açık giyinmiş yani neredeyse çıplak gelmiş okula. ben ise ondan ve öğrencilerden çok daha yaşlı biri olarak öğrenci idim.

sonra rüya bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o açık giyinmiş genç kız öğretmeni görünce rüya esnasında düşündüğüm şey şehvetten ziyade acıma duygusu oldu. öyle çok açık giyinen bi kız görünce nedense acıyorum. kızın boşlukta olduğunu düşünüyorum.

• Benim rüyam korkunçtu.Anlatmiyim.Bi de saçmaydı.Çok açık giyinen birinin boşlukta olduğu düşünmende baya mantıklıymış.Psikolojide karşılığı vardır mutlaka

• Ara sıra genelde kendi eski okullarıma veya benzerlerine döndüğümü görüyorum. Ana tema ise yoğun bir ders programı, kaçırdığım bir sınav, dersler ya da servisler oluyor. Özellikle okullu rüyalarımda çok sınav veya servis kaçırıyorum. Okula dair korkularım rüyalarımda beni buluyor. Bu korkularımın kaynağı bu arada geçmişte okulda başıma gerçekten gelmiş şeyler de değil. Öyle sınav veya servis de kaçırmazdım. Kaçırsaydım zaten bir şekilde telafi edilirdi. Hasta raporuyla kaçırdığım sınava girdiğimi çok net bilirim ve sıfır kaygıyla sınavı kaçırmıştım; hasta raporum olduğunu ve ilgili hocanın zaten her zaman kaçıranlara yeniden tarih belirleyip sınav yaptığını bildiğim için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    ben okula dönüş rüyalarımda şunu çok görüyorum: rüyamda liseli yaştayım ama öğretim yılı başladığında birkaç ay boyunca okula hiç gitmemişim ve birden okula dönüyorum, dersleri falan nasıl toparlayacam diye kara kara düşünüyom.

bunu aslında yaşadım. üniversiteyi kazanıp yazıldığımda bölümden kimseyle iletişimim yoktu, zorunlu ders sistemi var diye ders seçimi yok sandım, ders seçim dönemi geçmiş ve birinci sınıfta tüm bölümler aynı dersleri aldıkları için (matematik vs gibi) her dersin 30 tane sınıfı var. kendi bölümümün hangi sınıfta ders aldığını bulamadım. bölüm ofisine sordum, ordaki memurlar: "biz bilmiyoz öğrencilere sor" dediler. birkaç kez ofiste bekleyip gelen öğrencilere sordum hiç birinci sınıf denk gelmedi. 2 ay boyunca dekanlığa 3-4 tane dilekçe verdim ve taaa dönem ortasında ilk vizeler geldiğinde, dekanlık müdahalesi ile benim dersler seçildi, böylece bölümümü bulabildim. çok tuhaftı.

en komiği, bölümü bulduğum ilk ders fizik idi. ben bu 2 ayda hiç ders almamıştım ama evde full Serway fiizk ile sabahlayıp herşeyi yalayıp yutmuştum. vize olduğu için herkes ders çalışmak için kütüphaneye geçti, ben de gittim oturdum aralarına. baktım soruyu çözemiyolar, aldım gösterdim çözümü, herkes toplandı. başka soru sordular onu da gösterdim. ben çözüm önemsiz diye düşünüp kağıdı çöpe atacaktım bunlar bize ver deyip kaptılar. o gün herkes başıma üşüştü ve 2 saat herkesin her sorduğu soruyu çözüp gösterdim. o sayede ilk günden sorunsuz şekilde tanışmıştım baya kişiyle. fizik dersini de sınıfta en yüksek notu alanlardan biri olarak geçmiştim. hiç derse gitmeden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.