Şimdi Ara

Gelin Gençler Size Hayatın Sırrını Açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • En son ne zaman nefesinizi kendiniz kontrol ettiniz?

En son ne zaman bir şeyi bilerek yaptınız?

Size yaptığınız her şeyin aslında başkasına ait olduğunu söylesem ne tepki verirdiniz? Tabiki de tepki veremezdiniz çünkü siz hala EGO'nun size oynadığı oyunla meşgulsünüz.Aklınıza binbir tane düşünce sokup asıl hedefi saptırıyor.Asıl düşman aklınızın gelmeyeceği yerde saklanır.Şu yaşınıza kadar yaptığınız her şeyi aslında size EGO yaptırdı, siz hiç kendinizin aslında nasıl biri olduğunu bilmediniz.Artık zaman uyanış zamanı, bu işe nefesinizi sürekli kontrol ederek başlayın.

NOT: Büyük ihtimalle laf sokmaya çalışanlar olacaktır, işte bu da EGO'nun onlara oynadığı oyunun bir parçası, illa EGO'larını tatmin edecekler laf sokarak illa öne geçmek isteyecekler.İşte bunların farkında olanlar asıl uyanışa geçmiş olanlardır.

Orijinalden alıntı: Electric Wizard

blok

Notumda yazan şeyi kanıtladığın için sana teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar iradesiz varlıklarsınız, hiç biriniz bunu kabul etmek istemiyor, hala bu yazdıklarınızı bile kendinize ait düşünceler zannediyorsunuzdur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir olguyu söylemek kendimi üstün görmek değildir, ben üstüm biriyim dedim mi?
    İradesizlik hala farkında olamamak, hala bunu reddetmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ipardon

Egosuz birisi olmasaydın bizimle böyle bir başlık açarak uğraşmazdın bile.

Benim amacım başkalarının da artık bilmesini sağlamak.İnsanlar kendi başına bunu kolay kolay öğrenemezler, dışarıdan bir baskı lazım, bir itici güç lazım ki aydınlanabilsinler.Uğraşmamın nedeni bu.İnsanların bilinçlenmesi lazım artık, herkes bu virüse kapılmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wunaji -- 26 Mart 2016; 12:44:13 >

• Fıstıklı lütfen

Orijinalden alıntı: Mühendis Olun

Ulan yaptiğim tek şey okula gidip gelmek ,forumda gezmek ve günde 7 saat bf4 oynamak.
    Ne egosu ?

EGO tam olarak böyle değil, günlük olarak ağızda kullanılan bir söz gibi değildir.Daha çok bir kavramdır.

Bu arada REVOLVER filmini baştan sona izlemenizi tavsiye ederim, çok iyi açıklamış EGO'yu.
  • Ben bildiklerimin yarısını bile paylaşmıyorum. Haketmiyorlar. Bilgi güçtür. Sen psikolojideki EGO ile "your ego is my lego baby"deki ego olayını çorba yapmışsın. İkisi farklı şeyler. Zaten bizim insanımızın kendi düşüncesi yoktur. Ne düşündürmek istersen onu düşünür. Bilgisi yokken fikri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam revolver izleyipmi geldin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.