Şimdi Ara

Gelin eski ama performanslı sistem toplayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam, bir müddettir PS4 Slim kullanıyorum ve ayrıca ortalama bir gaming laptopum var (GTX 950M). Bu ikiliyle vedalaşmak istiyorum hem ekonomik yönden rahatlamak hem de oyunlara doygunluğum var zevk alamıyorum pek, sadece kuzenle Pes 2013 atıyoruz. Masamda 82 ekran samsung tv-monitörüm var yeni almıştım. Ayrıca 250 watt güç kaynağı ve casper boş kasa, Aerocool kule tipi soğutucu, tp-link wifi adaptör (pcı express girişli), logitech kablosuz klavye mouse setim var (mk235). Kasayı masaya koymak istediğimde çok yer kaplıyor, alta koymak istersemde klavye mouse tam çekmiyor böyle de bir sorun var.


    Açıkçası şöyle ekonomik yönden beni sarsmayacak, rahatlıkla 720p yüksek ayarlarda Pes 2013, Pes 2010 gibi oyunları oynayabileceğim bir sistem istiyorum. İşlemci tarafında Quad serisi abartı olur diye düşünüyorum bu oyunlar için hem de tdp değerleri yüksek oluyor. 775 pin intel ve toplamda 4 gb ram destekli bir anakart yeterli olur diye düşünüyorum. Win7 gider bu sisteme ama chrome da falan desteği nasıldır acaba. Ekran kartı zaten en önemli bileşen. Ya da bunu yapmayıp bir tane PS3 mü alsam diye düşünüyorum hem kolları kablosuz çok daha rahat olur.








  • Hocam gelin size 12900k'lı, rtx 3080ti'lı sistem toplayalım

  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt

    napacam bu sistemi? ihtiyacım yok

  • Bütçe nedir?

  • i5 3210m + 2x4 gb ram + HD7670M laptopım var, 720p orta ayarda pes 13, fifa 11 oyananabiliyor. İnternet /ofis işleri için hala kullanıyorum, win7 kurulu.

    2. El LGA775 sistem alacaksanız Quad serisi (Q6600 falan) seçiniz. Günlük kullanımda da 4 çekirdek lazım.
    Ram kesinlikle 8 olsun, 4 yetmeyecektir. 8 gb rame çıkabilmek için G41, P35 (DDR2 kullanıyor), P43 anakart (P45ler pahalı oluyor) bakarsınız.
    Psu çok güçlü değil 700-750 civarına sarı sitede GTX 650 / R7 250 ilanları vardı. GTX 750 de listeye eklenebilir.

    Ya da 2. Elden konsol alıp bunlarla uğraşmadan oyununuza bakarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz ettiğiniz sokete hiç bulaşmayın sistem de toplamayın uğraşırsınız boş yere derdi bitmez, 4gb ram ile W7 kullanmak hele Chrome filan işkence olur, W7 desteği zaten yok yazılım sorunları ile uğraşmaktan sistemi kullanamazsınız, boşuna paranızı çöpe atmayın.

  • Anlasıldı PS3 alacagım gibi duruyor Super slim kasa alacagım veya slim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    İşin şakasındayım hocam  Bence laptop dursun, PS4 slimi satın.

  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt

    Laptop içinde güzel fiyat gelirse vereceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe olup olmaması tabi kullanıcı için önemli ama söylediniz soketle bir sistem toplamak bu zamana göre pek mantıklı olmaz. Ona göre alınacak 775 soket işlemci . ram, ekran kartı vs... gibi şeyler.


    Hani en güncel sistemler olmasa da 8. 9 . nesil intel veya eş değer amd sistemler olsa idi olurdu. Tabi bunlar biraz bütçe meselesi malesef.

    Sizin söylediğiniz pes benzeri oyunlar için konsol daha uygun diye düşünüyorum. Sizin dediğiniz sokette win ve diğer yazılım sorunları da olacaktır sistem eski olduğu için.

  • intel pentium 4

    2gb 133mhz ram


    gta sa filan oynarsınız

  • PS3 düşünüyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.