Şimdi Ara

GELID ICY VISION SATILMIŞTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından aldığım ancak GTX670 kartıma uymadığını bugün teslim aldıktan sonra anladığım ve hiç kullanamadığım GELID ICY VISION Rev. 2 VGA soğutucumu geliş fiyatından Ucuza satıyorum. Hiç açılmamıştır.

Rimesia arkadaşımız almıştır.

Kargo alıcıya aittir. PTTkargo ile çok az ödersiniz. Artık PTT kargo da çok hızlı çalışıyor.

PAZARLIK VE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

UYUMLU KARTLAR:

Compatible to:*
    AMD™: HD4850, HD4870, HD4890, HD5830, HD5850, HD5870, HD6850, HD6870, HD6950*, HD6970*, HD7850 and 7870
    Nvidia™: 9800GT, 9800GTX, GTS250, GTX260, 275, 280, 285, GTS450, GTX 460, GTX465, GTX470, GTX480, GTX550TI, GTX560TI, GTX570, GTX580, Quadro 4000 and GTX680

Daha detaylı bilgi için:
    http://www.gelidsolutions.com/products/index.php?lid=1&cid=17&id=52

Bu şekilde göndereceğim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 8 Eylül 2012; 19:48:31 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 12 Ağustos 2012; 22:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Yurtdışından aldığım ancak GTX670 kartıma uymadığını bugün teslim aldıktan sonra anladığım ve hiç kullanamadığım GELID ICY VISION Rev. 2 VGA soğutucumu geliş fiyatından Ucuza satıyorum. Hiç açılmamıştır.

Rimesia arkadaşımız almıştır.

Kargo alıcıya aittir. PTTkargo ile çok az ödersiniz. Artık PTT kargo da çok hızlı çalışıyor.

PAZARLIK VE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

UYUMLU KARTLAR:

Compatible to:*
    AMD™: HD4850, HD4870, HD4890, HD5830, HD5850, HD5870, HD6850, HD6870, HD6950*, HD6970*, HD7850 and 7870
    Nvidia™: 9800GT, 9800GTX, GTS250, GTX260, 275, 280, 285, GTS450, GTX 460, GTX465, GTX470, GTX480, GTX550TI, GTX560TI, GTX570, GTX580, Quadro 4000 and GTX680

Daha detaylı bilgi için:
    http://www.gelidsolutions.com/products/index.php?lid=1&cid=17&id=52

Bu şekilde göndereceğim.

Keşke satın almadan önce uyumlu olduğu kartlara bir göz atsaydınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

~ tonyhawk ~ IsPraNo ~ cem7110 ~ osmanhasimcan ~ onder.t ~ muratmert1 ~ daybreakfb ~ kullanıcıadam ~ ksk_mehmet ~ huseyinss ~ mami0306 ~ elusive ~ neoty ~ J3yKaanTR ~ aoktar ~ Lia* ~ ckaracar ~ Cose Turche ~ onoffon ~ hcakkuzu ~ warbladetr ~ Z1mBaBwE ~ Powerofdreams ~ geraslan ~ Mucuklu Sucurta ~ alican211 ~ enjoyit ~ YasinCC ~ Ekmek_Arasi_Kofte=2.5tl ~ SahVeMad ~ buranaki ~ cqrcqr ~ Naykimayki ~ Briareos ~ fr4nk ~ plextor ~ MirAccK ~ nuk28 ~ mugla_emre ~ J.Maharaja ~ boostcolic ~SnickersTR ~ gladio81 ~ [Fe4R] ~ FoxPark ~ Soin ~ Noxco ~ ilgin1985 ~ arst2004 ~ Öztürk35 ~ joniy ~ Slifer45 ~ csms ~ kuda ~ s.volkan ~ quad4core ~ MPasha87 ~ ircan ~ t_tunccan ~ arslan178 ~ wheaston ~ selimgnc ~ bard673 ~ lutufi123 ~ UltrAslan MCMV ~ ChaRisMaTiq1i ~ LogiS ~ EserKozmetik ~ spacetimereality ~ Evoo ~ N3F3RTARI ~ beyazid84 ~ Blaberus ~ enreka_tr ~ mert25 ~ mehdrive ~ freestyler_07 ~ ATERS ~ Bordo_BERE ~ Ridianod ~ kunglao1 ~ Bl4ckStorMm ~ Kartaltib ~ salih217333 ~ suphi1974 ~ thedevourer ~ yarkan88 ~ cooldreams64 ~ ozgboy ~ MuratKayaa ~ sktem ~ bmax ~ Zahter1 ~ furkan898 ~ mucahidtras ~ Sarsuk ~ Taşkın Mahmut ~ barut78 ~ dragonhell ~ Caperz ~ redkit06 ~ R e a L i z m ~ Bir internet kullanıcısı ~ Aytek29 ~ aLeNN ~ noble ~ shunter ~ Notilus ~ Shelton1392 ~ erm1122 ~ Dr.Teknik ~ Gokhan G. ~ AngryGamer ~ rett ~ JabbaWockeeZ ~ Wirm ~ antinanco ~ eskisistem ~ arcalper0658 ~ gargamel11 ~ Company X ~ knoll ~ Gemolocco ~ beyazaltin ~ Jurgen Klopp ~ sertancay ~ ümit2014 ~ Rakavuz ~

• Devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 18 Ağustos 2012; 23:42:56 >
  • Benden tavsiye indirim için bence beklemeyin muadili olan Arctic Cooling Xtreme Plus 2 zamanında 190 TL olarak satılıyordu fireball da, sanalmarketim de. Benim aklımda Arctic Cooling Accelero Xtreme 3 olmasa kaçırmam bunu. Ki zamanında Accelero Xtreme plus 2 yi 100tl ye alsam mı almasam mı demeden gitti başımı duvarlara vurdum
    Hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Cooler Master Musketeer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: curukcul

Benden tavsiye indirim için bence beklemeyin muadili olan Arctic Cooling Xtreme Plus 2 zamanında 190 TL olarak satılıyordu fireball da, sanalmarketim de. Benim aklımda Arctic Cooling Accelero Xtreme 3 olmasa kaçırmam bunu. Ki zamanında Accelero Xtreme plus 2 yi 100tl ye alsam mı almasam mı demeden gitti başımı duvarlara vurdum
    Hayırlı satışlar.

Teşekkürler. Ürünün kıymetini bilen biri çıkacaktır.
    Bu arada bir açıklama yazayım;
    Bazı satıcı arkadaşlar ebayden 5$ aldıkları ürünü burada 25$ satmaya çalışıyorlar. Bu ürün o şekilde bir ticaret amacıyla satılmıyor, araştıran arkadaşlar fiyatının yurtdışından daha ucuza geldiğini göreceklerdir. O nedenle indirim bekleyen arkadaşlar boşuna beklemesin paraya ihtiyacım olduğu için satmıyorum. İşine gerçekten yarayacak birisinin işi görülsün diye satıyorum.
    Satılmazsa Garajımda durur.

• takipp
  • Yanıtlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 8 Eylül 2012; 15:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Ürün kurulumu olan bir ürün değil. Kartınızın stok fanını çıkartıp bu ürünün montajını yapacaksınız.

Ürün içinde parçalara ayrılmış bir şekilde gelmiyor mu ? Tek parça olarak mı çıkıyor yani kutudan
  • Soğutma kısmı tek parça diğerleri vida vb. Kart olmadan montaj yapılacak bir ürün değil. Öyle zor bir montajı yok sanırım montajı yapamam diyorsanız ya bir bilgisayarcıya götüreceksiniz ya da bilen bir arkadaşınızdan yardım alacaksınız.

Not: Başka sorularınız varsa özel mesaj ile sorunuz.
  • Hayırlı olsun.
    Pazartesi kargolarım.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.