Şimdi Ara

Geleneksel derbi kadrosu oluşturma vol.60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum maça az vakit kaldı,muhtemel 11ler de henüz belli değilken kadrolarımızı oluşturalım,fikir alışverişinde bulunalım

Kadro'da forvet hattında 4lüden hangi 3ünün oynatılacağı dışında hemen herşey belli gibi

Kale : Volkan (Salak saçma goller yemesine rağmen derbilerde farklı motivasyonla oynaması,tecrübesinden dolayı oynaması gerekiyor)

Bekler : Gökhan,Caner (Caner için pek birşey söylemeye gerek yok.Gökhan da henüz eski performansına kavuşmuş değil ama yeri garanti)

Stoperler : Egemen,Alves (Takımın en ideal stoper ikilisi,tutup da Alves'in yanına Bekir oynayacak değil)

Ön Libero : Topal (Gününde olduğu zaman takımın en büyük kozu.İlk 11de yeri garanti olan birkaç adamdan biri)

Orta Saha : Emre,Meireles (Alper'in yokluğunda orta sahada en ideal ikili.Ersun hoca tutupda Cristian'ı oynatmaz umarım)

Forvet : Kuyt,Webo,Sow (Galatasaray'ın kapanacağını ve duran top zaaflarını düşünecek olursak Webo'nun Emenike'nin yerine oynaması daha

mantıklı.Emenike'nin 2.yarıda savunma açılmaya başladıktan sonra oyuna girmesi daha çok işimize yarayacaktır.)

• +1907 butun soyledıklerıne katılıyorum artık f,t nın ısıran baskı kuran gs sı yok bu galatasaray cok daha yumusak ılk golu bulursak bu form durumuyla farka gıderız ama olurda gs one gecerse yıne galıbıyet alıcagımızı dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulıc32

+1907 butun soyledıklerıne katılıyorum artık f,t nın ısıran baskı kuran gs sı yok bu galatasaray cok daha yumusak ılk golu bulursak bu form durumuyla farka gıderız ama olurda gs one gecerse yıne galıbıyet alıcagımızı dusunuyorum

Gs öne geçerse durum çok çok sıkıntılı olur.Çok fazla kapanırlar ve kontradan da çok zorlarlar.Gs bile farka gidebilir bu durumda
  • Emre-Meireles dusundugun kadar iyi olmayabilir. Biri sakatliktan cikti digerinin cani cikmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadroyla bir tarihi fark daha atarız.
  • Alves , Gökhan , Emre , Meireles sakatlıktan yeni çıktılar inşallah bi aksilik olmaz.

Ersun hoca webo , baroni ile başlayabilir bence.

Keşke yedeklere Holmen'ide alabilseydik.
  • Süper kupa maçında Alves atılana kadar Dragba sahada yoktu. O yüzden Alves'i versinler Dragba'nın yanına, geri kalanlar da saldırsın.
  • Holmen'in oynaması gerektiğini düşünüyorum...

ayrıca Emenike'nin 2. yarı değil, ilk 11'de başlarsa daha verimli olacağı kanısındayım...

Volkan D.

B. Alves - - - - - - - - Egemen K.

Gökhan G. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Caner E.

R. Meireles - - - - - - - - - - - - M. Topal

S. Holmen

D. Kuyt - - - - - - - - - - E. Emenike - - - - - - - - - - M. Sow

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Mert G.
    Bekir İ.
    Hasan Ali K.
    Selçuk Ş.
    M. Topuz
    Emre B.
    Salih U.
  • Böyle çıkmazsak bende bişey bilmiyorum

• .........volki..........
    gg alves egemen caner
    .........topal.........
    kuyt raul emre sow
    ......emenike .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Böyle çıkmazsak bende bişey bilmiyorum

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

.........volki..........
    gg alves egemen caner
    .........topal.........
    kuyt raul emre sow
    ......emenike .....

bencede böyle bir kadro çıkmalı.
    emenike biraz daha kalıplı, süratli ve genç weboya göre.
    webo koz olmalı elimizde, çünkü ilk 11 başladığında 60'dan sonra performansı düşüyor.
  • İyi de adamın zaten konuya yazdığı kadroyu yazıp böyle çıkmazsak bişey bilmiyorum falan yazmışsınız
  • +1
  • şaka maka 10 numara kadromuz var lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Emre-Meireles dusundugun kadar iyi olmayabilir. Biri sakatliktan cikti digerinin cani cikmis

Şu şartlarda en iyi ikili onlar orta sahada.kontenjan sıkıntısı olmasa cristian-meireles de düşünülebilirdi,ama bu şartlarda yapabileceğimiz en iyi tercih bu olur.emre yerine salih oynatılabilir pek tabi ama tecrübe eksikliğinden dolayı salih bu maçı kaldıramayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Böyle çıkmazsak bende bişey bilmiyorum

• Selçuk şahinin akrabalarini dizsek yine fener alir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

Emre-Meireles dusundugun kadar iyi olmayabilir. Biri sakatliktan cikti digerinin cani cikmis

Şu şartlarda en iyi ikili onlar orta sahada.kontenjan sıkıntısı olmasa cristian-meireles de düşünülebilirdi,ama bu şartlarda yapabileceğimiz en iyi tercih bu olur.emre yerine salih oynatılabilir pek tabi ama tecrübe eksikliğinden dolayı salih bu maçı kaldıramayabilir.

Eger Holmen bu mac oynayabilirse Emreden daha cok katki saglar. Belki Meirelesten de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

Eger Holmen bu mac oynayabilirse Emreden daha cok katki saglar. Belki Meirelesten de

yabancı kontenjanından kesik yiyecek hocam.eğer iki yabancı orta sahayla çıkarsak webo veya emenikeden birini 18in dışında bırakmamız gerekir,bu da yedek kulübesinde kozumuzun olmayacağı anlamına gelir.ersun hoca böyle birşey yapmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.