Şimdi Ara

Gelecek için hangi adımları atıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızı kurtarmak için başlıca attığınız adımlar varmı? Para biriktirmek ya da yatırım yapmak ya da bir konuda kendini eğitmek. Pekala sosyal yeteneklerinizi geliştirmek için çevrenizde nitelikli insanları barındırıyor musunuz. Yoksa hayatı farazi bir şekilde mi yaşıyorsunuz. Ve sağlık sorununuz varmı?

• İlk önce yatırım yapıyorum.

Yatırım tamam olunca meyveleri topladığım hasat zamanında kendime daha fazla para getirecek iş modelleri ve pasif para getirisi yapacak şeyler yapacağım.

Sonrasında eğitimde yarım kalan işi tamamlayacağım bunları yaparken daha iyi bir işe geçmeye çalışırım veya freelance çalışırım. Hedefim bu.

• Maddi olarak kendi yaşıma göre bir şeyler yapıyorum, sermaye piyasalarıyla ilgilendiğim için aylık ufakta olsa bir kâr marjım var.

Hevesi olan bir İngilizce öğrenicisiyim belirli bir zaman sonra çok güzel bir seviyede olabileceğime inanıyorum.

Düzenli kitap okuyorum, öğrenmeyi seviyorum. Sosyal olarakta üniversite sınavı gazisi olduğum için henüz elimde bir şey yok maalesef. Eski arkadaşlarımla arada buluşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu süreç içerisinde bu adımları atarken zamanı yönetme biçiminiz nasıl? Kontrol mekanizmalarınız elverişli mi yoksa. Belirli bir takvim üzerinden ilerleyebiliyor musunuz.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Bunları hepsi toparlanmaya elverişli durumlar gibi gözüküyor. Sağlığınızda iyiyse toparlamanız çok bir zamanı almaz gibi gözüküyor. Umarım zamanı yönetme biçiminiz elverişlidir ki bu doğru ise çok daha kolay hedeflerinize ulaşıcaksınızdır.

• kdirrx kullanıcısına yanıt

Şu an daha çok işe odaklandım.

İş zamanımın çoğunu alıyor. Ancak öncelikli hedefim yatırımlarda ki hedeflerimi tamamlayınca hasat zamanı gelince bu işten kurtulmak olacak.

Hafta sonlarımı genelde kendi alanımda bir şeyler öğrenmeye harcıyorum. Hafta içi vakit kalırsa öğrenmeye çalışıyorum veya spor yapmaya çalışıyorum. İnsanlarla çok fazla samimiyet kurmamaya çalışıyorum, bana gelenler olsa bile araya duvarlar örmeyi tercih ederim.

Bazıları diyebilir ki network kurman lazım. Network kurmak mantıklıda, ben istemiyorum. İnsanların şu çağda maymunlaştığını görünce samimi olacaklarımı veya etrafıma alacaklarımı çok dikkatli seçmeye çalışıyorum.

Şu an herhangi bir takvim veya zaman çizelgem yok. Ancak bir deadline var. O deadline'da 2027 yılının sonu.

• Yatırım yapmıyorum 2 tane milyonluk arsalarımız var(fındık bahçesi) ama dededen yadigar diye satmıyoruz.. birde İstanbul'da nereye kadar gecinemezsek filan başımızı atacak yerimiz var bu arsalar sayesinde.. bundan ziyade ek gelir kaynağımız. çünkü yazın her sene gidip hasadını yapıyoruz.. Allah izin verirse bu Ağustosun ortasında da gidicegiz tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 26 Haziran 2024; 0:1:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Zaman mühendisliğim fena değil aslında ama biraz sınav sonrası dönemimde olduğum için geç yatmayı filan kafaya takmıyorum.

Sağlığım çok şükür iyi, sadece biraz daha sosyal olabilirsem(bir de tekrar spor yapmaya başlarsam) fıstık gibi hayatım olur diye düşünüyorum. Bu da üniversite ile beraber hallolur sanırım.

• Dilerim bu süreç sizler için sağlıklı geçer ve hayallerinize kavuşursunuz.

• Hasatın bol olsun. Dilerim kazançlı çıkarsınız. 

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Dışarıdan nasıl bir hayatınız var bilmiyorum fakat mevcut hali hazırda olan temponuzu kaybetmemeniz gerekiyor gibi gözüküyor.

Çok Sağolun hocam teşekkür ediyorum.

• Yabancı dil kasıyoruz spor yapıyoruz MS office programlarını öğreniyoruz sınava falan giriyoruz

Ve en önemlisi su içiyoruz

• Üni okuyorum

• bol bol zurna yiyorum bol kıkırdaklı

• Borsa ve çalışmak.

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Fena değil:))

• Bu kadar mı?

• Çay demleyip içiyoruz bitince tekrar demliyoruz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.