Şimdi Ara

Geleceğin meslekleri neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu. Önümüzdeki dönemlerin geçerli meslekleri neler olabilir?

Mesela diş hekimliği olabilir mi?

research-based işler

cerrahi branşlar

Marangoz elektrikci sivaci boyacı berber ve diğer teknik beceri isteyen işler.

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • Ben de son 10 yildir bjtun yatirimimi tarima yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pskillercheto diye bir üyemiz var forumda bu hocamız eşi çalışıyormuş kendisi hep evde duruyormuş yani kadın çalışıyor erkek evde yatıyor. Kendisine sorunca eşler birbirini idare eder bu alfalık diyor. Yani aynı zamanda hem bunu foruma yazıyor hem bu yaptığıyla övünüyor. Sizce kadının çalışıp erkeğin evde oturması normal midir gerçekten alfalık mıdır yoksa erkek adama yakışmaz mı

• valla ben fikirlerimi söylenirsem sınırsız banlanılırım.

adam evde yatıp karısı çalışıyor. evde de tüm gün oturup forumda gs'lilere hakaret ediyor. elime verecekler bunu var ya. neyse

E aslanlarda da durjm biyle. Disi aslan avlanir erkek gelir yemegi yer kalan artiklari disiler yer

Madem normalse neden türk toplumlarında aile yapımızda zayıf erkek muamelesi çekiyorlar? Erkek evin reisidir kadından güçlü olmalıdır yoksa evlilik yürümez diyorlar yani sizce bu yanlış mı? Size göre biyolojik ve sosyal açıdan erkeğin güçlü olması şart değil mi? Kadının sosyal hayatta yerinin olup dışarıda çalışması erkeğin evde durması eninde sonunda ilişkiyi zedelemez mi. Mesela kadınlar duygusaldır tartışma anında demez mi bak ben çalışıyom elin erkekleri bile ekmeğini kazanıyor sen karı gibi evde yatıyon diye.

Ya aslan kulturunde disi avlaniyor erkek yiyor. Ama biz aslan degiliz. Ya evlilik bir gemi, gemiyi yuzdurmek gerekiyor. Bazen kadin fazla para kazanabilir bazen erkek akzanabilir, bazen 2 si de issiz kalabilir, bazen biri issiz kalabkilir. Bunlar gecici seyler ama adam ben hic calismayacam sen calisacaksin diyorsa da bu da kadina batabilir. Yani neden evde insan bakacaaksin ki?. Yani biz de aslan degiliz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.