Şimdi Ara

Geleceği olan (!) meslekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GtU peRSOnal COmpuTer seç , daha hazırlıktayken silikon vadisine alıyorlar
  • elektrik elektronik müh.
    elektronik ve haberleşme müh.
  • Tamam hocam gençler boşuna ceng ceng diye ağlıyor herkes orman mühendisi olsun .

• Bunu kast etmedim hocam, benim dediğimle ne alakası var. Hem gençlerin sosyal medyadan birbirini gazlayıp kendilerini inandırdıkları şeyler ile reel sektördeki olaylar birebir aynı değil. Ceng tabi ki mühendislikler arasında yeni teknolojinin ta kendisi sayılabilecek mühendislik ama bu demek değildir ki diğer mühendislikler teknolojiye ayak uydurmuyor. Gelişen teknolojiye her mühendislik ayak uydurmak zorunda, aklınızdaki herhangi bir mühendisliğin şu anki araştırma konularına baksanız zaten fark edersiniz. Benim orman mühendisliği konusunda bir bilgim yok ama eminim ki onlar da kendi alanlarında yenilik yaratmaya çalışıyorlardır. Benim demek istediğim bu, mühendislik zaten teknolojinin ta kendisidir sadece bölümden bölüme alanları değişir.
  • Geleceği olanlar:
    Mimarlık
    Tıp
    İnşaat Mühendisliği
    Geleceği olmayanlar:
    Bilgisayar mühendisliği(son senesi seneye patlıycak)
    Endüstri mühendisliği(kesinlikle yazmayın)
    Elektrik elektronik ya da elektrik mühendisliği
    Yapay zeka mühendisliği(balon bölüm)
    Yazılım mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thestalk -- 26 Temmuz 2020; 22:6:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tip daha iyi oneri bulamazsın

• Mühendislik teknolojinin kendisidir ama bazıları çağa ayak uyduramaz bazıları palazlanır ve devam eder .

• Bana kalırsa çağa ayak uyduramayan bölümden ziyade mühendisin kendisidir. Tabi ki sizin fikrinize yanlış demiyorum herkesin fikrine saygım var ben de yanılıyor olabilirim ama benim düşüncem bu yönde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.