Şimdi Ara

GeForce Experience

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GeForce Experience indirdiği driverlerı nerede istifliyor ? her güncelleme ile ssd de yer azalıyor en azından önceden indriği kurulum dosyalarını silelim

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Setup dosyalarını "C:\NVIDIA" dizinine kuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkolet

Setup dosyalarını "C:\NVIDIA" dizinine kuruyor.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Installer2 içini temizleyin tüm eski driver ve yeni yüklenen dosyaların yedeği burada saklanır.

Ama unutmayın bunları silerseniz driver kaldırmak imkansız hale geliyor silmeye kalksanız hata verir.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktımda bu klasör 1.67 gb yer kaplıyor ssd'de içindede bir sürü dosya var. Ben yedek medek istemiyorum niye zorla orda tutuyor eski sürümleri? mantıklı bi açıklaması varmıdır?
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Verilebilecek problemli bir güncelleme öncesi hotfix çıkarılmadan önce kullanıcı kurabilsin diye.
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Kafanıza takmayın bende ssd kullanıyorum ve içindekileri sildim, çünkü driver komple silme gibi bir düşüncem veya bir amacım olmayacağından.

Sizde şayet ilerde driverınızı komple silmeyi düşünmüyorsanız bahsettiğim klasör içindekileri silin gitsin. Her yeni güncelleme anında burası yeniden dolacak yine aynı temizliği yapıp ssd için ek alan açılmış olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.