Şimdi Ara

GEDİK ÜNİVERSİTESİ nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIRALAMAM 46 Bin Gedik Üni istediğim bölüm 40 bin sızce yazmalımıyım pek tanımıyorum üniversiteyi( tmyim ) pek fazla da bilgi yok varmı bılen?

• yarın ordayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lecørbusier kullanıcısına yanıt
    hocam bana da anlatırsın :D
  • derdesr333 d kullanıcısına yanıt
    tabi hocam hangi bölüm

psikoloji hocam teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdesr333 -- 8 Ağustos 2018; 11:13:44 >
  • hocam üslubum için kusura bakmayın ama, yazarsanız aptallık etmiş olursunuz. Ben geçen hafta araştırdım orayı. Hiç mi olumlu yorum olmaz yahu? Apartman üniversitesi, dershaneden farkı yok. Mezun olup iş aradığında üniversiteni soracakları zamanı düşün hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hastahane gibi binası olabilir ama önemli olan aldığın eğitim ve eğitim kadrosu değil midir
    bunlarla ilgili bir şey bilmediğimi de belirtiyim

bu arada iş aradığında üniversiteni soracakları zaman ne demek sene 2018 deyiz tabii ki de üni isminin önemi büyük ama isminden daha büyük bir etki de ünide kendine ne kattığın

hocam işte asıl mesele de eğitimi zaten. aç bi akademik kadrosuna bak istediğin bölümün. hocaları yeni mezun araştırma görevlisi ise sen onlardan bi şey öğrenemezsin. ayrıca kusura bakma ama mühendislik okumuyorsun. her yerde kendini geliştirebilme önemli, ama bulunacağın ortamda ne kadar donanımlı bi insan olabilirsin onu da düşünmek gerek.

her yerde kişisel gelişim önemlidir ama örnek verecek olursak tıp okuyup kötü bir eğitim alan bir insan kendini geliştirsin, meslekte nereye gelebilir? ama mühendislikte öyle değil. iş düşünmeye, yaratıcılığa bakıyor. Böyle bir bölümde kendine ne kattığın çok önemlidir.

Yapacağın mesleğe göre şartlar değişir.

Ama psikoloji okuyacağın için kaliteli eğitim şart. O yüzden iki kez değil onlarca kez düşünüp öyle yap kararını.

• gedik mimarlık okuma ihtimalim var hocam ve kadrosunun diğer üni kadrolarından eksik kalır bir yanını göremedim

ben seni psikoloji isteyen arkadaşla karıştırdım :D özür dilerim mimarlık konusunda bilgim yok. Ama o ünideki kişilerle görüşme imkanınız varsa iyice araştırıp sorun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 8 Ağustos 2018; 12:10:48 >
  • çöp + leş
  • hocam üideki psikoloji bölümü nasıl*
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdesr333

hocam üideki psikoloji bölümü nasıl*
    @IST_PSY adlı arkadaş cevabı vermiş

• Hocam bilinmedik, google reklamlarında dolaşan apartman üniversitelerini tavsiye etmem. İyi düşün, bence yazma
  • mimarlık bölümü hariç pek beğenemedim hatta mimarlığı da ilgim olduğu için böyle diyorum ben zorunluluktan yazacağım size tavsiyem asla yazmayın burda üniversite hayatı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.