Şimdi Ara

Geçmişe Duyulan Özlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerim eski mutlu günlerimi düşünmek onları özlemekle ve hayatımda bir daha o zamanlarki gibi mutlu olamayacağımı bilmenin üzüntüsüyle geçiyor keşke o zamanlara dönebilsem keşke yine okuldan sonra sokakta top oynamak için anneme yalvarsam keşke yine akşam ezanından önce evde olsam keşke yine en büyük eglencem saatlerce gta oynamak olsa neden bu kadar hızlı geçti zaman neden artık mutsuz yalnız depresif birisiyim keşke hiç büyümeseydim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eskiye duyulan özlem değil, omuzlarda hiçbir sorumluluğun olmadığı, yarın ne olacak diye dert edilmeyen zamanlar. Herkes o zamanlara dönmek istiyor.

• Ben de o süreçlerden gçetim, geçiyorum.. Şunu anladım:

Geride kalan bir saniyeyi bırak, 1 saliseyi bile asla geri getiremezsin. Zamanın telafisi yok, geçmişte kaldı ve o iş bitti. Dünya yıkılsa geri gelmez, o zamanı Yaratan onu geri getirebilir sadece. Geçmiş geçti gitti, geleceğin gelip gelmeyeceği ise meçhul, o zaman şu andaki zamanı, an'ı yaşa ve geriye bakma... Yoksa kafayı yer, bunalıma girer, depresif bir herif olup çıkarsın......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 27 Haziran 2024; 22:19:25 >
  • Aynı sorun bendede var maalesef. Arabada hala cd çalmak, eski dizileri izleme, eski tarz giyim vs ...

• Mp3 çalarımla akdeniz akşamları ve rock güzel zamanlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çaresizlik ve yalnızlık
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.