Şimdi Ara

GEÇMİ BUNDAN SONRA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben mezuna kadlım ve ne yazıkki geçen sene hiç çalışmadık yurttan hep kaçtık uzaklaştırmalarla bir sene geçti.Sonuç 55 bin .Neyse geçenlerde babamın öğretmen arkadaşı geldi başladın mı kereta dedi yok abi dedim 25 eylülde başlıyor dershaneler onlarla beraber başlıyacağım dedim adam demesin mi bundan sonra başlama zaten çok geç kaldın hedefin için .Ben sinirlendim abi ne diyon yaa dedim yok bundan sonra 10 bine giremezsin dedi çok moralim bozuldu arkadaşlar.Şöyle benim gibi geç başlayıp iyi yerlerde olan arkadaşlardan hikaylerini dinlemek isterim ve sizce geç mi arkadaşlar

Orijinalden alıntı: muhammed_199

arkadaşlar ben mezuna kadlım ve ne yazıkki geçen sene hiç çalışmadık yurttan hep kaçtık uzaklaştırmalarla bir sene geçti.Sonuç 55 bin .Neyse geçenlerde babamın öğretmen arkadaşı geldi başladın mı kereta dedi yok abi dedim 25 eylülde başlıyor dershaneler onlarla beraber başlıyacağım dedim adam demesin mi bundan sonra başlama zaten çok geç kaldın hedefin için .Ben sinirlendim abi ne diyon yaa dedim yok bundan sonra 10 bine giremezsin dedi çok moralim bozuldu arkadaşlar.Şöyle benim gibi geç başlayıp iyi yerlerde olan arkadaşlardan hikaylerini dinlemek isterim ve sizce geç mi arkadaşlar

daha geç değil ama biran önce başla kardeşm millet ygs bitrdi lys kasıyo

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

arkadaşlar ben mezuna kadlım ve ne yazıkki geçen sene hiç çalışmadık yurttan hep kaçtık uzaklaştırmalarla bir sene geçti.Sonuç 55 bin .Neyse geçenlerde babamın öğretmen arkadaşı geldi başladın mı kereta dedi yok abi dedim 25 eylülde başlıyor dershaneler onlarla beraber başlıyacağım dedim adam demesin mi bundan sonra başlama zaten çok geç kaldın hedefin için .Ben sinirlendim abi ne diyon yaa dedim yok bundan sonra 10 bine giremezsin dedi çok moralim bozuldu arkadaşlar.Şöyle benim gibi geç başlayıp iyi yerlerde olan arkadaşlardan hikaylerini dinlemek isterim ve sizce geç mi arkadaşlar

daha geç değil ama biran önce başla kardeşm millet ygs bitrdi lys kasıyo

evet gelecek ayda tusa başlicaklarmış.

• off be abii lys mi kasıyorlar .Ben dershaneden önce başlıyayım ama bu benim geç kaldığımı gösterir yaa :S

off be abii lys mi kasıyorlar .Ben dershaneden önce başlıyayım ama bu benim geç kaldığımı gösterir yaa :S

yok abi bakma sen o hocana. Bende mezunum 60 k idim. Zamanımız bol. Rahat yaparsın.ygs bitirdim diyenlere bakma. Bir tam sayı sorarım öyle baka kalır. Ben mezun olduğum halde bazı soru tiplerini çözemiyorum. Allahın çömü, ygs yi bitirmiş lys ye başlıyormuş. Peh....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki Bundan Sonra ne olacak ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başkalarının çalışmalarına göre kendi çalışmanı belirleme pişman olursun . İlk 10k için iyi çalışman lazım , çöm deyip kucumsedıkleriniz biner biner bindirir yoksa

Orijinalden alıntı: Buracat

quote:

off be abii lys mi kasıyorlar .Ben dershaneden önce başlıyayım ama bu benim geç kaldığımı gösterir yaa :S

yok abi bakma sen o hocana. Bende mezunum 60 k idim. Zamanımız bol. Rahat yaparsın.ygs bitirdim diyenlere bakma. Bir tam sayı sorarım öyle baka kalır. Ben mezun olduğum halde bazı soru tiplerini çözemiyorum. Allahın çömü, ygs yi bitirmiş lys ye başlıyormuş. Peh....

Tamam öyle konuşuyorsunuz da ygs ye 6 ay 15 gün kaldığını söylüyorum ki son hafta yı geç çalışılmaz geriye kabaca 6 ay kaldı burda hem ygs yi bitirmeli hem de lys de bayaa temel atmalı benim çok yakın bi akrabam gircek bu sene 11. sınıftan ygs temeli attı 2012 mayıstan beri ygs lys kasıyor hedefi ilk 3 bin kolay gelsin

• tamam dediğiniz doğru. Önceden konu olarak halledilebilir. Ancak soru olarak halletmesi çok zor. Dershane başladığında bu adam ygs ye kadar (ygs yi halletti diye) hiç mi çalışmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS temeli olmayan biri olarak konuşuyorum hedefim 3 ayda ygs yi bitirip lys ye başlamak ygs den 1 ay önce de denemelere başlayıp netleri yükseltmek sonrası lys
    not:mezunum

bende mezunum ;)
    temelim yok denecek kadar

senin gibi 25 de başlıyorum hedef de ilk 5000 ...

yazın çalışsaydım ilk 1000 garanti ... sen takma böyle şeyleri
  • Ygsyi erken bitiren kazanır.çünkü geriye sadece lys kalıyor.ben 11.sınıfım ve bu ocaka kadar ygs bitirmek hedefim hazirana kadar da ygs deneme+ lys mat ve fizik kasacağım yazında lys kim bio geo bitirip ygs+lys deneme

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.