Şimdi Ara

Geçmeyen göz kuruluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır göz kuruluğu şikayetim var. 4 aydır Suni göz yaşı damlası ve tedavi edici damlalar kullanıyorum, yaklaşık 1 aydırda kanımdan damla yaptılar otolog damla kullanıyorum ama gözümde iyilleşme olmadı 15 dakika bilgisayarı zor kullanıyorum. Göz kuruluğu hastalığını tecrübe etmiş iyileşmiş kişiler varsa yardımlarını bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Restatis gibi siklosporin içeren göz damlası kullanmak bana iyi gelmişti. Doktorlar genelde bir kaç tedaviden sonra bu ilacı veriyor kırmızı reçeteli bir damla. Ancak bu hastalığın kesin bir tedavisi yok bu ilaç da %50 gibi bir iyileşme sağlıyor. Normalde günlük yaşantımı önemli ölçüde etkiliyordu kuruluk ancak artık yarı yarıya düzelmesi bile bana çok iyi geldi sadece rüzgarlı günlerde, sigara dumanı gibi durumlarda sıkıntı oluyor. Bol bol su içmek ve göz çevresine masaj yaparak kanalları uyarmak iyi gelebilir. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendfor -- 18 Nisan 2025; 7:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaçlar ile bir yere kadar geliyor, bol su içmek ve sağlıklı beslenmek de önemli. Otoimmün bir durum olma olasılığını da değerlendirerek şeker ve böbrek fonksiyonlarınızı da kontrol ettirmenizi öneririm

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Çok çok az su içen birisiydim( günde 1 bardak) bunun etkileyeceğini düşünüyordum ama bu derece etkili olacağını düşünmemiştim su içmeyi artırdım şuan daha iyiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç geçmeyen ishal????
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.