Şimdi Ara

Geçmeyen faranjit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 10 haziran gibi faranjit oldum hala gecmedi ne yapicaz. doktora gittim faranjit dedi ilac yazdi. ilaclar bitti faranjit bitmedi. bogazimdaki yaralar ve aci gecti ama cigerden gelen bir kasinti hissi ve oksuruk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 28 Haziran 2022; 20:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sigaradan kurtul sigara içmek ölümcül bir madde bağımlılığıdır lifli beslen bol hareket et bi check up yaptır gerekli vitamin ve mineralleri temin et bol bol toprağa çık güneşe çık

• Dinlendin mi peki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

evet

• birakamiyom hocam 4 saat dayanabildim bugun

• 4F3 kullanıcısına yanıt
    Bikaç şey söylicem rahatlamana yardımcı olur, imkan dahilinde evde hangisi varsa seçip beğenip yapabilirsin

Adaçayı iç bol gargara yap, içerken buharını burnuna iyice çek
    Ihlamur iç, içerken buharını çek
    Papatya iç içerken gargara yap, buharını iyice içine çek

Kekiği kaynar tencerenin içine koy, buharını içine kokla, ayrıca ılıyınca gargara da yapabilirsin, yine oturduğun odaya koyarsan kokusu odaya yayılır yine ferahlatır
    Lavanta yağı başucuna koy o da rahatlatır.

Yadıklarımın hepsi doğal tedaviler, düzenli faranjit olan biriyim, imkanlarım dahilinde hangisini bulursam yapıyorum hepsinin de faydasını bolca gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 28 Haziran 2022; 20:46:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam evde varsa denerim

• Geçmiyor ne yaparsam yapayım. Sigara alkol yok üstelik. Başlığın açıldığı tarihe denk geliyor başlangıcı neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Nisan 2023; 22:42:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.