Şimdi Ara

Geçici Mail Servisi ile Spam Maillerden Kurtulun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İletişiminizi Mail.gen.tr ile daha güvenli hale getirebilirsiniz.
    Alacağınız mail adresinizi tek kullanımlık olarak kullanabileceğiniz servisimizle 10 dakika kullanımdan sonra süreyi uzatmak istemediğiniz durumda e-mail adresiniz güvenli bir şekilde kapanacak, böylelikle e-mail güvenliğinizin sorun oluşturmasının önüne geçmiş olacaksınız ayrıca dilerseniz size verilecek olan anahtar kodu kullanarak tekrar e-mail adresinizi aktif hâle getirebileceksiniz.
    Kişisel güvenliğinizin sağlanması açısından tek kullanımlık mail ile sizde rahatça e-mail adresinizi güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Oluşturulan e-mail adresi size özel olarak sadece sizin kullanımınıza sunulmaktadır.
    E-mail adresinizin spam postalardan korumak yada istemediğiniz reklam maillerinden uzak tutmak artık çok kolay.
    E-mailinizi anahtar koduyla dilediğiniz zaman açabilecek böylelikle ihtiyacınız olduğunda servisin aktif olmasını sağlayıp spam postaların mailinizde yer kaplamasının önüne geçmiş olacaksınız.
    ‘’E-posta güvenliğini kolaylaştıran uygulama’’
    E-Postayı kurtar linkine tıkladığınızda mail adresi oluştururken size özel üretilen anahtar kod ile dilediğiniz zaman e-posta adresinizin süresini uzatabilecek veya tekrar aktif hale getirebileceksiniz.
    Üyelik gerektiren web sitelerinde sıkça karşılaştığımız bir durum olan aktivasyon kodu uygulamasını mail.gen.tr den oluşturacağınız mail adresi ile kolaylıkla aktivasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve e-posta adresinin spam maillerle dolmasının önüne geçmiş olacaksınız.
    ‘’10 dakikalık mail ile Maksimum Güvenlik’’
    Hiçbir kişisel bilginizi kullanmadan rahatça mail adresi oluşturan bu sistemle saniyeler içerisinde mail adresinizi oluşturabilir ve güvenli bir şekilde mailinizi kullanabilirsiniz.
    Dilerseniz web sitemizi ziyaret edebilir sizde güvenli bir şekilde mail servisimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.https://www.mail.gen.tr
    https://mail.gen.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.