Şimdi Ara

Geçersiz Alıcılar Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ,

    Babam Galaxy Grand 9082 model telefonu kullanıyor. İlk geldiğinde 4.1.1 vardı ve mükemmel çalışıyordu ama geçen hafta 4.2.2 geldi , güncelledik ve şu anda mesajlaşma uygulamasında problem yaşıyoruz.

    Biz herkese mesaj gönderebiliyoruz , ama kim bize mesaj gönderirse telefon bunu sesli bir şekilde bize iletmiyor. Mesajlaşma uygulamasına girdiğimizde mesajı görüyoruz ama mesajı açmaya kalktığımızda geçersiz alıcılar başlıklı bir hata verip bize gelen mesajı göremiyoruz. Sanırım birşeyden dolayı telefon mesajı alamıyor ve hatalı aldığından bize sesli bildirim yapmıyor.

    Telefon çift hatlı olduğundan (iki hat aynı anda çalışıyor merak etmeyin onunla alakası yok) Turkcell ve Vodafone ile iletişime geçtik ama onlarda bir problem yok. Samsung u aradık , onlarda uzmanlara ileteceğini söylediler ve 4 gündür haber yok. Zor zaptediyorum yoksa Samsung u arayıp baya bir bağıracak eminim çünkü günde bir saatlerce konuşması oluyor mesaj alıp veriyor ve şimdi bunu yapamıyor. Telefonu servisede göndermek istemiyor çünkü sıfır aldığı telefon bozuk çıktığı için zaten 30 gün değişimi beklemek zorunda kaldı.

    Bu sorunu önceden yaşayanınız varmı , internette gördüm ama çözümede gitmemiş hiçbiri. Eğerki bilen varsa yazarsa bu şekilde çözülmüş bir konu daha olmuş olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aynı sorun benim Stock rom S4'de de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.